Bittorrent token BTT

Wat is BitTorrent token? De BTT koers en prijsvoorspelling

De naam BitTorrent ken je waarschijnlijk wel. Het peer-to-peer platform waarop bestanden ‘gedeeld’ kunnen worden. Een goed voorbeeld hoe een netwerk van en voor mensen sterker wordt naarmate meer mensen het gaan gebruiken. 

In dit artikel hebben we het over het BitTorrent platform en over de relatief nieuwe BitTorrent Token. Ook gaan we het hebben over de BTT koers en BitTorrent token koers verwachting voor de toekomst.

Wat is BitTorrent?

BitTorrent is een systeem waarop mensen bestanden kunnen uitwisselen. Het wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld films te downloaden, maar ook muziek, software en andere bestanden kun je hierop terug vinden. 

Op het moment dat een gebruiker een Torrent (de naam van de bestanden) wil downloaden wordt er op het netwerk gezocht naar gebruikers die stukjes van deze Torrents geüpload hebben. Zodra het downloaden begint worden ook automatisch de gedownloade bestanden weer geüpload zodat het netwerk groter wordt.

Hoe meer mensen aan de Torrent bijgedragen hebben, hoe sneller het bestand te downloaden is. De kracht van BitTorrent is dat het door deze constructie moeilijk offline te halen is en hier hebben regelgevers problemen mee.

Het downloaden van een film bijvoorbeeld is natuurlijk handig voor de downloader. Hierdoor lopen alleen de makers van de film inkomsten mis. In het geval van één enkele website waarop het bestand staat zou deze zomaar uit de lucht gehaald kunnen worden. 

In het geval van BitTorrent staan de bestanden op de computers van mensen over de hele wereld waardoor dit praktisch onmogelijk is. BitTorrent is in het verleden al vaak offline gehaald of verboden, maar er duiken direct weer nieuwe sites op waar mensen de Torrents kunnen doorzoeken en downloaden.

Dit netwerk is een goed voorbeeld van hoe een peer-to-peer netwerk kan functioneren en lijkt wat dat betreft ook wel op Bitcoin. Bitcoin is het peer-to-peer netwerk voor de financiële transacties en werkt heel grof op dezelfde manier. Het netwerk wordt sterker naarmate er meer mensen gebruik van maken.

Wat is de BitTorrent Token?

De BitTorrent Token is de coin die vanaf januari 2019 gebruikt kan worden op BitTorrent. Eerder was het BitTorrent netwerk voornamelijk afhankelijk van fanatiekelingen die bijvoorbeeld films uploadde en downloaden, maar met de BitTorrent Token kan er nu ook een beloning geboden worden. In principe heeft de BTT token dan ook twee doelen:

 • Het bieden van een beloning voor het uploaden / seeden van bestanden
 • Het kunnen betalen met de BTT coin voor snellere downloads

Hoe is de BitTorrent token tot stand gekomen?

Tron, het platform van de oprichter Justin Sun, heeft BitTorrent in juni 2018 gekocht voor zo’n $140 miljoen. Dit was destijds groot nieuws want zelfs de meest oudgedienden in de internet wereld kennen BitTorrent goed. 

BitTorrent is aangekocht om te dienen als ‘aanvulling’ op het eigen file-sharing platform. Daarnaast bracht het een hoop publiciteit met zich mee wat op termijn moet bijdragen aan een hogere Tron koers verwachting. Tron en met name Justin Sun staan erom bekent zeer fanatieke marketeers te zijn.

BitTorrent token koers

BitTorrent heeft een ICO gehouden in januari 2019 en deze was binnen enkele minuten uitverkocht. Binnen no-time werd er ruim $7 miljoen opgehaald. Daarnaast worden de BitTorrent tokens verdeeld met behulp van een Airdrop die over meerdere jaren actief zal zijn. Deze BTT coins worden uitgedeeld aan Tron (TRX) houders. Hieronder volgt de BitTorrent Airdrop data:

BitTorrent (BTT) airdrop tijdlijn:
11 februari 201910,890,000,000 BTT
11 maart 2019 – 11 februari 2020990,000,000 BTT
11 maart 2020 – 11 februari 20211,072,500,000 BTT
11 maart 2021 – 11 februari 20221,155,000,000 BTT
11 maart 2022 – 11 februari 20231,237,00,000 BTT
11 maart 2023 – 11 februari 20241,320,000,000 BTT
11 maart 2024 – 11 februari 20251,402,500,000 BTT

In totaal wordt er ongeveer 10% van de maximale supply via een airdrop ter wereld gebracht. Je kunt hieronder de live BitTorrent koers volgen in euro.

BitTorrent token koers verwachting

Wat betreft de BitTorrent koers verwachting verschillen de voorspellingen. Aan de ene kant is het een platform dat al grote bekendheid heeft in de wereld, ook bij mensen die niets met cryptocurrency te maken (willen) hebben. Dit zijn gebruikers van het platform die nu in aanraking komen met de BTT coin. Gaan hierdoor ook maar een fractie van ruim 1 miljoen dagelijkse gebruikers de BitTorrent token gebruiken dan is dit goed nieuws voor de BitTorrent token koers verwachting.

Aan de andere kant krijgt het project regelmatig kritiek dat met name gericht is op de nieuwe eigenaar Tron. Het zou mogelijk de capaciteiten niet hebben om het volledige netwerk van BitTorrent om te zetten naar een token economie. 

BitTorrent token prijs voorspellingen 2020 – 2026

Weet BitTorrent een hoop gebruikers enthousiast te krijgen over de BitTorrent token en heeft het bovendien nut voor deze gebruikers? Dan het een netwerk met de grootte van BitTorrent flinke sprongen maken wat betreft de waarde. Er zijn dan ook een hoop uiteenlopende voorspellingen gedaan rondom de BTT coin.

De een heeft er geen vertrouwen in, mede door de eigenaar Tron. De ander ziet een netwerk als BitTorrent en het nut van de BTT token juist als een goede ontwikkeling. Hieronder hebben we enkele BitTorrent token prijs voorspellingen voor je op een rij gezet:

2020: $ 0,0006
2021: $ 0,0007
2022: $ 0,0008
2023: $ 0,0010
2024: $ 0,0012
2025: $ 0,0011
2026: $ 0,0015

BTT token kopen

Heb je besloten dat de BTT coin een goede aanvulling is op je portfolio en wil je BitTorrent tokens kopen? Dan kun je dit natuurlijk doen door Tron te kopen en dit klaar te zetten voor een Airdrop. Het is echter nog makkelijker om direct de BTT coin te kopen via de bekende Binance exchange

 1. Ga naar de Binance exchange
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Gratis crypto Masterclass

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie.

.
mainnet testnet

Mainnet v.s. testnet | Wat zijn de verschillen?

Bij het onderzoek doen naar (nieuwe) tokens kom je ongetwijfeld de termen ‘mainnet’ en ‘testnet’ tegen. Deze termen geven de staat van een project weer en de naam doet al vermoeden wat ze betekenen. 

In dit artikel gaan we het hebben over het mainnet en het testnet. 

Wat is een mainnet?

Een mainnet is de term die gebruikt wordt om een volledig afgemaakt protocol / project aan te geven. Het is het draaiende en werkende netwerk van een cryptocurrency. Draait een project op het mainnet? Dan weet je dat de token uitgegeven is, dat de transacties geregistreerd worden en dat het te gebruiken is. Hiermee wordt eigenlijk wel aangegeven dat er een werkend product is.

Wat is een testnet?

Een testnet is het netwerk van een project waar nog aan gewerkt wordt. Het kan al wel vrijgegeven zijn voor gebruikers om te testen, maar het werkt nog niet naar behoren. De tokens op een testnet zijn soms al wel te gebruiken, maar hebben nog geen echte waarde. Dit kan door de ontwikkelaars gebruikt worden om, zoals de naam al doet vermoeden, te testen. 

Een groot voordeel van het testnet voor ontwikkelaars is dat ze naar hartenlust kunnen programmeren en testen. Dit doen ze namelijk op het testnet waar de tokens nog geen waarde hebben. Eventuele fouten kosten daarom niets. 

De ontwikkeling van nieuwe coins

Je vindt deze termen vooral terug bij de nieuwere coins. Doe je onderzoek naar een ICO of IEO? Dan kom je ze ongetwijfeld tegen. Naast dat veel coins uitgegeven worden op het ERC-20 netwerk van Ethereum zijn er een hoop projecten die op termijn hun eigen blockchain willen.

Hiervoor wordt geld opgehaald door middel van een ICO of IEO. Met deze middelen kunnen de ontwikkelaars aan het werk om de propositie vanuit de whitepaper werkelijkheid te maken. 

Voordat een project een mainnet lanceert heeft het vaak een ERC-20 token. In de tussentijd werken de ontwikkelaars op het testnet aan de eigen blockchain. Hier testen ze op bekende problemen en zorgen ze dat het allemaal goed werkt. Pas wanneer alles goed werkt zonder bugs wordt het testnet overgezet naar het mainnet en is het voor het grote publiek te gebruiken.

Vaak gaat deze ‘lancering van het mainnet’ samen met een flinke dosis marketing, omdat dit meestal een grote gebeurtenis is. De oorspronkelijke ERC-20 tokens worden op dit moment omgezet naar de mainnet tokens van het project. 

Gratis crypto Masterclass

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie.

.
sirin labs

Sirin Labs Token koers verwachting: Wat gaat de SRN koers doen?

Sirin Labs Token ken je misschien wel vanwege de enorme opbrengst tijdens de ICO of vanwege het product waarmee ze de blockchain technologie toegankelijk willen maken voor jan en alleman. Mocht je SRN echter nog niet kennen dan ben je hier aan het juiste adres.

In dit artikel gaan we kijken waarom SRN zo’n gaaf project is, hoe het gaat met de Sirin Labs Token koers en kijken we naar de SRN koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

Wat is Sirin labs token?

Sirin Labs Token is het eerste bedrijf dat een smartphone op de markt heeft gebracht dat volledig rust op de blockchain technologie. Met een prijs van rond de 1000 dollar gaat het de concurrentie aan met Iphone en Samsung.

Sirin Labs Token bestaat al een tijdje en hebben in het verleden een andere telefoon gemaakt die ook op de blockchaintechnologie draaide. De “Solarin” smartphone werd in 2016 op de markt gebracht alleen was de prijs van 14.000 dollar. Dit was veelste duur waardoor maar een paar mensen het mobieltje kochten.

De smartphone waar we het nu over hebben heet “Finney”. Deze smartphone is erg handig voor de crypto-fanaten gezien de cold storage wallet. Een cold storage wallet is de veiligste manier om je coins te bewaren. De Finney gebruikt Android voor de gebruiksvriendelijkheid maar op de achtergrond zorgen ze met SIRIN OS er voor dat de smartphone de veiligste smartphone is die er bestaat.

Sirin Labs Token - Finney smartphone
Sirin Labs Token – Finney smartphone

Sirin Labs Token

De coin van Sirin Labs Token wordt ook wel een utility token genoemd. De token wordt gebruikt in het ecosysteem van Sirin Labs Token. Hieronder valt de SIRIN OS, de Finney smartphone, de Sirin DApp store en de fysieke Sirin Labs winkels.

Je kan bijvoorbeeld met de coin DApps kopen uit de DApp store van Sirin Labs Token. Het is als het ware een betaalmiddel. De coin kan ook op exchanges gekocht worden om er mee te handelen. Het handelen in SRN coins kan voor een positieve SRN koers verwachting zorgen.

Alhoewel er niet veel blockchainbedrijven zijn die smartphones maken heeft Sirin Labs Token wel degelijk concurrentie. Grote namen zoals Samsung werken zelf ook aan een ingebouwde cryptocurrency wallet.

Het is dus van belang dat Sirin Labs Token laat zien dat zij de veiligste optie zijn voor cryptocurrency houders. Mocht dit lukken dan kan dit gunstig zijn voor de Sirin Labs Token koers verwachting.

Sirin Labs Token koers

Wanneer we kijken naar de koers van SRN op Coinmarketcap dan zien we meteen een enorme stijging in januari 2018. Helaas zakte de waarde van SRN als snel en heeft het sindsdien niet meer de grote hoogtes bereikt als in het begin.

Dat is erg jammer want de start van Sirin Labs Token was erg spectaculair. De ICO die tussen 12 en 27 december 2017 werd gehouden was enorm succesvol. Er werd maar liefst 157 miljoen dollar opgehaald. Als je mee had gedaan aan de ICO kon je een SRN coin kopen voor 0,47 dollar.

Hieronder kan je de live SIRIN LABS Token koers volgen in euro.

Sirin Labs Token koers verwachting

Sirin Labs Token richt zich volledig op de Finney en de sterke beveiliging van de smartphone. Naast de cold wallet die in de telefoon zit hebben ze ook een App Lock-functie. Hiermee kan je apps pas openen als je een code intoetst of je vingerafdruk gebruikt. Daarnaast is alle communicatie beveiligd en hebben ze voor de cryptoliefhebbers de Cointelegraph-app geïnstalleerd.

Zoals we weten is de Finney ontstaan vanuit het eerdere bedrijf die de Solarin heeft gemaakt. Het brein achter dit bedrijf is Moshe Hogeg. Deze man heeft veel ervaring en niet alleen met Blockchain-based smartphones. Hij was ook de oprichter van Mobli. Dit was een social media platform dat de strijd aanging met Instagram.

Wellicht dat hij tijdens zijn Mobli dagen erachter is gekomen hoe goed een celebrity kan werken voor het bekend maken van een product. Sirin Labs Token heeft namelijk niemand minder dan Lionel Messi als officiële ambassadeur.

Moshe Hogeg heeft samen met zijn partner in crime: Zivka Landau een mooi team samengesteld van 25 werknemers. Bijna alle werknemers komen uit Israël en dat is niet zo gek. Het land staat namelijk bekend om zijn technologische innovaties. De tech sector is een van de succesvolste sectoren van Israël.  

In de ideale wereld heeft Sirin Labs Token een groot ecosysteem gebouwd waar miljoenen mensen gebruik van maken met de Finney smartphone. Nu werkt het ecosysteem wel, alleen zijn er nog maar weinig deelnemers. Dit heeft veel invloed op de SRN waarde. Het is nu een utility token die weinig wordt gebruikt omdat er nog niet veel mensen gebruik maken van het ecosysteem.

SRN moet er voor zorgen dat meer mensen het mobieltje aanschaffen en de SRN token gaan gebruiken. Mocht dit lukken dan zal dit goed uitpakken voor de SRN koers en resulteert dit in een hoge SRN koers verwachting.

SRN prijs voorspelling 2020 – 2026

Zoals bovengenoemd is het van belang dat meer mensen de Finney aanschaffen en gebruik gaan maken van de utility token voor een eventuele koersstijging. Een andere reden voor een koersstijging kan zijn dat de algehele cryptomarkt stijgt. Rond januari 2018 explodeerde de hele markt. Zowat elke coin kende stijgingen. Dit kan uiteraard weer gebeuren, maar het blijft een risico om daar op te hopen.

Hieronder zie je de Sirin Labs token prijs voorspellingen tot 2027.

2020: $ 0,025
2021: $ 0,030
2022: $ 0,042
2023: $ 0,048
2024: $ 0,052
2025: $ 0,059
2026: $ 0,067

SRN kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van SRN is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in SRN? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van LiteBit. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

 1. Ga naar Litebit
 2. Login of maak hier een account aan
 3. Klik in het menu op ‘kopen’ en zoek je crypto
 4. Geef aan hoeveel je wilt kopen en reken af
 5. Gefeliciteerd, je hebt je crypto gekocht!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de SRN coin koers bepaald?

De SRN coin koers wordt bepaald door het aantal gebruikers. De coin is een utility token. De token wordt gebruikt in het ecosysteem van Sirin Labs Token. Op verschillende exchanges kan de coin verhandeld worden wat ook de prijs kan bepalen.

Wat is de beste wallet voor SRN?

De wallet die het best gebruikt kan worden is de geïntegreerde cold wallet van Sirin Labs Token.

Hoe koop je SRN coin?

Je kan SRN coin kopen via verscheidene exchanges en kan je met de Finney smartphone andere coins omzetten naar SRN.

Is SRN coin een goede investering?

De SRN coin is een utility token die je nodig hebt voor het ecosysteem van Sirin Labs Token. Het is wel mogelijk om de coin te verhandelen op exchanges, maar doe altijd eerst goed onderzoek voordat je geld investeerd in een project. Kijk op deze pagina voor crypto koers verwachtingen.

Gratis crypto Masterclass

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie.

.

Bitcoin koers schiet omhoog! +5% in vier uur

Het jaar 2020 is een goed jaar voor Bitcoin. Met namen in…

Ripple koers schiet omhoog, hoe kan dit? +59,22% !

Vanaf het afgelopen weekend is de Ripple koers eigenlijk in een rechte…

Wat is margin trading?

Margin trading is het kopen van activa om te verhandelen met andermans…

Wat is Blackcoin? Over de BLK koers en Blackcoin verwachting

Cryptocurrency worden alsmaar populairder en steeds meer mensen zien het als legitieme…

Wat is Elastos | De Elastos koers en prijs voorspelling

Het internet zoals we dat nu kennen is groter geworden dan de…

Bear markt vs Bull markt | Bearish & Bullish

De kans is aanwezig dat je in de wereld van het investeren…

Libra coin | Alles over het Facebook Libra project

De groei van Bitcoin en cryptocurrency in het algemeen blijft gestaag doorgaan…

SOLVE koers verwachting: Wat gaat de SOLVE koers doen?

Iedereen over de hele wereld waardeert goede gezondheidszorg. Iedereen wil zo lang…

Registratie Bitvavo bij De Nederlandsche Bank (DNB) binnen

Op 11 november werd duidelijk dat ook het Nederlandse Bitvavo de registratie…

De gevolgen van de coronacrisis op de crypto handel

Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat we de gevolgen van de…

Alles over een Initial Exchange Offering | IEO

In de wereld van de cryptocurrency hebben nieuwe projecten constant geld nodig…

MovieBloc koers verwachting: Wat gaat de MBL koers doen?

Vandaag de dag wordt de film industrie gedomineerd door grote bedrijven die…

Injective Protocol koers verwachting: Wat gaat de INJ koers doen?

Het beleggen in crypto is de laatste jaren sterk toegenomen. Door de…

Wat is Radium? De RADS koers en Radium koers verwachting

De blockchain is een van de meest revolutionaire uitvinden van de laatste…

Wat is DIA? De DIA koers en DIA koers verwachting

Decentralised Finance verandert de financiële wereld naar een waar decentraliteit, transparantie en…

Band Protocol koers verwachting: Wat gaat de BAND koers doen?

Zomer 2020, terwijl bijna elke coin slaapt schiet de BAND koers door…

Synthetix Network Token | SNX coin en prijs voorspellingen

Als we de handel in aandelen, valuta en bijv. grondstoffen bekijken zien…

Brave Browser passeert 20 miljoen maandelijkse gebruikers

De Brave Browser komt opnieuw met een mijlpaal. Op 2 november behaalde…

Wat is Binance? De Binance exchange en BNB token | Binance review

Er zijn veel exchanges waar je bitcoin en cryptocurrency kunt verhandelen, waaronder…

Reserve Rights token | De RSR coin en koers verwachting

Wij leven in een land waar we het relatief goed voor elkaar…

Paxos Standard Token | Over de stablecoin PAX

Sinds het ontstaat van Tether in 2014 zijn er veel stablecoins gemaakt…

Coinbase Custody onderzoekt nieuwe listings (oktober)

Coinbase Custody heeft laten weten onderzoek te doen naar een groot aantal…

Microstrategy doet goed zaken met Bitcoin

Eind september kwam Microstrategy in het nieuws doordat het bedrijf zijn reserves…

Phishing emails van Ledger in omloop

Op dit moment is er een agressieve phishing campagne gaande gericht op…

Grootste Bitcoin transactie en speurtocht op de blockchain

Op 26 oktober is de grootste Bitcoin transactie (dollar waarde) tot nu…