CurrentCrypto

Alles over Bitcoin, Altcoins en ICO's

Categorie: Algemeen (Page 1 of 3)

Advertenties blokkeren met de Brave Browser

Addblocker: Advertenties blokkeren met de Brave Browser REVIEW

Leestijd: 5 minuten

De term addblocker kom je de laatste jaren steeds vaker tegen. Dit omdat je ook steeds vaker met reclame in aanraking komt op het internet. Wanneer je een filmpje bekijkt op Youtube, wanneer je het nieuws aan het lezen bent of wanneer je iets aan het kopen bent. Deze advertenties leiden je af van wat je wilt doen en komt daarom jouw gebruikersgemak niet ten goede.

Meer lezen

Ontology GAS

Binance keert Ontology GAS uit – Ontvang ONG in je Binance wallet

Leestijd: 2 minuten

In Juni schreef ik over Ontology (ONT). Ontology wil de infrastructuur van vertrouwen worden waar we allemaal van kunnen profiteren. Op dit Ontology netwerk wordt gebruik gemaakt van Ontology GAS (ONG). Hiermee worden de transacties op het netwerk gedaan. Wanneer je in het bezit bent kun je een gedeelte van deze betaalde ONG claimen als beloning. Dit kan vanaf nu ook op de Binance exchange!

Meer lezen

Beaxy

Beaxy betrouwbaar? (ICO) “De alles-in-een Crypto exchange” BXY

Leestijd: 4 minuten

Beaxy is een alles-in-een Crypto exchange gemaakt voor en door traders en programmeurs. De focus van Beaxy zal volledig liggen op de de gebruikerservaring van de traders. Naast dit gebruikersgemak biedt Beaxy nog veel meer aan haar klanten. Zoals: Een referral programma dat levenslang van kracht blijft. Een eigen munt op de exchange die zorgt passief inkomen en een gereduceerde trading fee en 24/7 customer support.

Meer lezen

KuCoin shares bonus upgrade

De KuCoin exchange verandert het KCS shares bonus programma

Leestijd: 2 minuten

De KuCoin exchange biedt haar gebruikers de mogelijkheid om te investeren in de exchange. Dit doen ze door KuCoin shares beschikbaar te stellen op de markt. Met deze shares kun je een aandeel kopen in de KuCoin exchange en met dit aandeel ook een gedeelte van de winst.

Meer lezen

peer to peer

Wat is peer to peer? “Een netwerk van gelijke computers” P2P

Leestijd: 2 minuten

Peer to peer is een manier van file sharing die steeds populairder wordt. Het idee achter P2P is dat er geen centrale entiteit meer hoeft te zijn om iets te delen. Iedereen is met peer to peer aangesloten op hetzelfde netwerk.

Meer lezen

KuCoin promotie

KuCoin promotie: ontvang gratis Bitcoin en Cryptocurrency

Leestijd: 3 minuten

Er zijn veel manieren om af en toe wat gratis Bitcoin te verdienen. Zo kun je online forums in de gaten houden voor Airdrops of kun je mee doen aan like-en-win acties of iets dergelijks. Maar een van de makkelijkste manieren om gratis Bitcoin en Cryptocurrency te verdienen is door mee te doen met de KuCon promotie acties.

Meer lezen

KuCoin referral bonus

KuCoin referral programma opnieuw in gebruik: Ontvang tot 20% bonus

Leestijd: 2 minuten

Sinds de start van de KuCoin exchange is het ledenaantal van de exchange hard gegroeid. Dit kwam mede door het KuCoin referral systeem.

Meer lezen

powerknowledge

Wat ik dagelijks gebruik voor mijn Crypto portfolio en markt informatie

Leestijd: 5 minuten

Op het internet zijn ontelbare bronnen te vinden die je kunt gebruiken voor het bijhouden van je Crypto portfolio of het vinden van marktinformatie. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur, maar hier zal ik vertellen welke tools/internet pagina’s ik allemaal gebruik.

Meer lezen

Brave browser

Brave Browser update: Hoe je kunt verdienen aan het surfen op internet

Leestijd: 2 minuten

Eerder schreef ik al eens over de Brave Browser en de Basic Attention Token. Recent hebben ze naar buiten gebracht dat de lang verwachte update waarmee gebruikers BAT kunnen verdienen aanstaande is.

Meer lezen

Mastering Bitcoin

Mastering Bitcoin door Andreas M. Antonopoulos – review

Leestijd: 2 minuten

Er zijn tal van bronnen om informatie te vergaren over Bitcoin en andere Cryptocurrencies. Maar er zijn maar weinig bronnen zo fanatiek en geïnformeerd als Andreas M. Antonopoulos. Zijn boek Mastering Bitcoin gaat in op de technische kant achter Bitcoin.

Meer lezen

Bitcon mining

Wat is ASIC (resistant) en waar wordt het voor gebruikt?

Leestijd: 3 minuten

Het begrip ASIC is een afkorting voor application-specific integrated circuit. Dit is een computerchip met de mogelijkheid om in te stellen voor specifieke doeleinden, waaronder het minen van Cryptocurrencies.

Meer lezen

Wat is een (Master) Node en waarom is dit onmisbaar?

Leestijd: 4 minuten

Veel mensen denken dat miners verantwoordelijk zijn voor het controleren van de transacties in de blockchain. In zekere zin klopt dit ook, want deze miners controleren transacties die ze doorgestuurd krijgen. Maar wie/wat stuurt deze transacties door naar de miners?

Meer lezen

EnjinCoin logo

De EnjinCoin Airdrop op Binance: ontvang 15 gratis ENJ

Leestijd: 2 minuten

Op Binance worden regelmatig Airdrops gehouden. Dit kan zijn ter promotie van een munt of ter ere van een samenwerking. Op 7 maart kondigde Binance een Airdrop van EnjinCoin aan op de exchange.

Meer lezen

Brave browser

Brave browser: veilig, snel en anoniem surfen op het internet

Leestijd: 3 minuten

Tegenwoordig zijn er enorm veel advertenties, trackers en virussen op het internet waar je last van kunt hebben. Het is erg vervelend om telkens dezelfde advertenties te zien. Maar het kost ook nog eens veel tijd om ze te laden.

Meer lezen

Bitvavo

Bitvavo review: is Bitvavo betrouwbaar en moet ik hier handelen?

Leestijd: 3 minuten

Bitvavo is een nieuwe Cryptocurrency exchange van Nederlandse bodem. Dit platform richt zich volledig op het gemak voor haar gebruikers en is daarom uitermate geschikt voor onder andere beginnende traders.

Meer lezen

Page 1 of 3

Privacy & Disclaimer
Show Buttons
Hide Buttons