CurrentCrypto

Alles over Bitcoin, Altcoins en ICO's

Categorie: ICO

Bankera

Bankera kopen kan vanaf nu op de SpectroCoin exchange

Op de blog van Bankera maakten ze vandaag bekend dat het mogelijk is om Bankera te kopen op de SpectroCoin exchange. Dit is de volgende stap van Bankera voordat de Bankera exchange online komt.

Meer lezen

Beaxy

Beaxy betrouwbaar? Alles over de Beaxy exchange en de BXY token

Beaxy is een alles-in-een Crypto exchange gemaakt voor en door traders en programmeurs. De focus van Beaxy zal volledig liggen op de de gebruikerservaring van de traders. Naast dit gebruikersgemak biedt Beaxy nog veel meer aan haar klanten. Zoals: Een referral programma dat levenslang van kracht blijft. Een eigen munt op de exchange die zorgt passief inkomen en een gereduceerde trading fee en 24/7 customer support.

Meer lezen

Bankera hitBTC

Bankera: Het verhandelen van BNK tokens eindelijk mogelijk

Begin dit jaar schreef ik over Bankera en de Bankera ICO. En sinds die tijd hebben we geduldig afgewacht tot de Bankera coin te verhandelen is.

Meer lezen

EOS

Wat is EOS? “De infrastructuur voor decentrale applicaties” EOS

EOS is een project dat werkt aan een platform waar ontwikkelaars eenvoudig applicaties op kunnen bouwen. Dit is in grote lijnen hetzelfde als Ethereum, alleen wil EOS zich onderscheiden door schaalbaarheid (veel transacties per seconde) en transactiekosten (gratis).

Meer lezen

Bankera

Wat is Bankera? – ICO – “Bankieren op de Blockchain” (BNK)

Bankera is een gereguleerde bank in ontwikkeling. Deze online bank werkt aan een platform waar traditioneel bankieren mogelijk wordt op de blockchain. Traditionele bankproducten als een lening, betalingen via IBAN of creditcard of de mogelijkheid om te investeren zullen hier aangeboden worden, maar dan door middel van de Blockchain technologie.

Meer lezen

ICO

Wat is een Initial Coin Offering? (ICO)

De afkorting ICO staat voor Initial Coin Offering. Dit is een term die gebruikt wordt in de wereld van de Cryptocurreny om het begin van een nieuwe currency in te luiden. Het is te vergelijken met een

Meer lezen

Privacy & Disclaimer