CurrentCrypto

Alles over Bitcoin, Altcoins en ICO's

Categorie: Passief inkomen (Page 1 of 2)

Peercoin

Wat is Peercoin? Alles over Peercoin en de eerste Proof of Stake

Peercoin is een peer-to-peer cryptocurrency, net zoals Bitcoin. Het doel is daarom ook om transacties te faciliteren en dit op een zo veilig en goedkoop mogelijke manier te doen zonder tussenkomst van derden. Maar waarin verschilt het dan van Bitcoin?

Meer lezen

pivx

Wat is PIVX? Alles over het PIVX project, de koers en de PIVX masternode

Anonieme, goedkope en snelle transacties moeten volgens PIVX voor iedereen toegankelijk zijn. Je zou je eigen geld moeten kunnen versturen zonder dat bedrijven of overheden met je mee kijken. Dit is daarom de reden geweest voor een groepje enthousiastelingen om PIVX te starten en zich te splitsen van Dash in 2016.

Meer lezen

Omnistaker

De Omnistaker: stake meerdere munten tegelijk met de Omnistaker

In het verleden heb ik al regelmatig geschreven over Proof of Stake coins zoals Reddcoin, QTUM en Stratis.  Je kunt hiermee passief inkomen verdienen door je munten beschikbaar te stellen aan het netwerk, maar dit heeft soms nog wel wat voeten in de aarde. Hiervoor is er nu de Omnistaker in het leven geroepen.

Meer lezen

VeChain logo

Wat is VeChain? Alles over VeChain, de VeChain coin en meer

De verkoop van namaak producten op het internet of de fraude tijdens het transport van producten zijn grote problemen die organisaties veel geld kosten. VeChain oftewel VeChain Thor (VET) gaat hier verandering in brengen door hulp te bieden in de supply chain. Dit gaan ze doen door de authenticatie van goederen op de blockchain vast te leggen. Zo kunnen zowel bedrijven als consumenten controleren waar hun producten vandaan komen en waar het van gemaakt is. Maar hoe doet VeChain dit precies?

Meer lezen

NAV coin logo

Wat is NavCoin? Alles over NavCoin, Proof of Stake en de NavCoin koers

NavCoin is een Cryptocurrency gebaseerd op Bitcoin. Omdat de code gebaseerd is op Bitcoin, profiteert het van de voordelen zoals het decentrale karakter en het versturen van geld zonder tussenkomst van derden. Maar waar NavCoin zich onderscheidt is de gebruiksvriendelijkheid. Het NavCoin project is van mening dat de crypto wereld een grote rol gaat spelen, maar ziet ook dat de grootste belemmering op dit moment het gebruiksgemak is.

Meer lezen

Qtum

Wat is Qtum? “Alles over de Qtum coin, Qtum kopen en de Qtum koers

Qtum, uitgesproken als ‘kwantum’, is een blockchain project opgericht door de Qtum foundation. Het doel van Qtum is om een brug te maken tussen de blockchain en de zakenwereld. Op de Qtum blockchain wordt de Qtum coin gebruikt om transacties op het netwerk te doen en om transacties goed te keuren.

Meer lezen

Ontology GAS

Binance keert Ontology GAS uit – Ontvang ONG in je Binance wallet

In Juni schreef ik over Ontology (ONT). Ontology wil de infrastructuur van vertrouwen worden waar we allemaal van kunnen profiteren. Op dit Ontology netwerk wordt gebruik gemaakt van Ontology GAS (ONG). Hiermee worden de transacties op het netwerk gedaan. Wanneer je in het bezit bent kun je een gedeelte van deze betaalde ONG claimen als beloning. Dit kan vanaf nu ook op de Binance exchange!

Meer lezen

Reddcoin

Wat is Reddcoin? Alles over Reddcoin kopen, de Reddcoin wallet en koers

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van social media. Platforms als Facebook, Twitter en Reddit worden druk bezocht door miljoenen mensen per dag. Van alle Nederlanders boven de 18 jaar gebruikte 87% wel eens social media in 2017. Je kunt je voorstellen dat er dan ook veel content gedeeld wordt en veel contact is tussen personen in deze online omgeving. Hierop gaat Reddcoin zich richten.

Meer lezen

Beaxy

Beaxy betrouwbaar? Alles over de Beaxy exchange en de BXY token

Beaxy is een alles-in-een Crypto exchange gemaakt voor en door traders en programmeurs. De focus van Beaxy zal volledig liggen op de de gebruikerservaring van de traders. Naast dit gebruikersgemak biedt Beaxy nog veel meer aan haar klanten. Zoals: Een referral programma dat levenslang van kracht blijft. Een eigen munt op de exchange die zorgt passief inkomen en een gereduceerde trading fee en 24/7 customer support.

Meer lezen

KuCoin shares bonus upgrade

De KuCoin exchange verandert het KCS shares bonus programma

De KuCoin exchange biedt haar gebruikers de mogelijkheid om te investeren in de exchange. Dit doen ze door KuCoin shares beschikbaar te stellen op de markt. Met deze shares kun je een aandeel kopen in de KuCoin exchange en met dit aandeel ook een gedeelte van de winst.

Meer lezen

KuCoin referral bonus

KuCoin referral programma opnieuw in gebruik: Ontvang tot 20% bonus

Sinds de start van de KuCoin exchange is het ledenaantal van de exchange hard gegroeid. Dit kwam mede door het KuCoin referral systeem.

Meer lezen

Dash

Wat is Dash? Het digitale cash op de blockchain (DASH)

Dash is een open-source Cryptocurrency met de focus op alledaagse betalingen, zowel online als offline. De nadruk bij Dash ligt op privacy, transactiesnelheid en decentralisatie. En dit alles tegen een zo laag mogelijke transactie fee.

Meer lezen

Wat is een (Master) Node en waarom is dit onmisbaar?

Veel mensen denken dat miners verantwoordelijk zijn voor het controleren van de transacties in de blockchain. In zekere zin klopt dit ook, want deze miners controleren transacties die ze doorgestuurd krijgen. Maar wie/wat stuurt deze transacties door naar de miners?

Meer lezen

Brave browser

Brave browser: veilig, snel en anoniem surfen op het internet

Tegenwoordig zijn er enorm veel advertenties, trackers en virussen op het internet waar je last van kunt hebben. Het is erg vervelend om telkens dezelfde advertenties te zien. Maar het kost ook nog eens veel tijd om ze te laden.

Meer lezen

Bankera

Wat is Bankera? – ICO – “Bankieren op de Blockchain” (BNK)

Bankera is een gereguleerde bank in ontwikkeling. Deze online bank werkt aan een platform waar traditioneel bankieren mogelijk wordt op de blockchain. Traditionele bankproducten als een lening, betalingen via IBAN of creditcard of de mogelijkheid om te investeren zullen hier aangeboden worden, maar dan door middel van de Blockchain technologie.

Meer lezen

Page 1 of 2

Privacy & Disclaimer