Enige tijd geleden schreef ik over de Beaxy exchange. Een nieuwe exchange in de maak die zich volledig gaat richten op het gemak voor de gebruiker. Met alle nieuwe tools en een duidelijke interface willen ze de nieuwe exchange worden waar iedereen wil traden.

Beaxy exchange introductie actie

Wanneer je je voor 31 Oktober aanmeldt bij de exchange ontvang je 50 BXY! tokens cadeau ter introductie. Ook kun je dan nog deelnemen aan de openbare verkoop van deze BXY tokens. De prijs van deze BXY tokens zijn bij de openbare verkoop z’n $0,41, reken maar uit wat dit je op levert om alleen maar een account aan te maken op de Beaxy exchange.

Eisen Beaxy exchange actie

Om deel te nemen aan de actie dien je een account aan te maken op de Beaxy exchange en je KYC te voldoen. Dit staat voor Know Your Customer. Dit is een controle van de exchange zodat ze weten wie er actief is. Dit is nodig om te voorkomen dat er zich illegale praktijken op de exchange af gaan spelen.

Zodra je je account aangemaakt hebt kun je inloggen en klikken op de knop ‘KYC verificatie’. Binnen twee stappen heb je vervolgens je KYC gegevens doorgegeven en zul je je tokens ontvangen. Zodra je exchange daadwerkelijk online gaat zullen we zien wat deze tokens waard gaan worden, maar veel werk is het in ieder geval niet.

Je kunt je hier aanmelden op de Beaxy exchange

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange