Leestijd: 2 minuten

Meest recente update: 10 oktober 2022 by Kaj

Het jaar is net begonnen en bracht nog geen drastische verandering in het prijstraject van Bitcoin en van de meeste altcoins. AAVE ziet er echter sterker uit sinds het jaar begon.

AAVE zet zich schrap

Om zijn groei te versnellen, heeft het DeFi geldmarktplatform Aave plannen onthuld om in 2022 een nieuwe mobiele wallet voor gebruikers te lanceren. Het is ook van plan uit te breiden naar Curve Finance en SushiSwap om zijn markten op te schalen. De schaalvergroting van het AAVE protocol zou Aave’s gebruikersbasis een boost kunnen geven. Daarnaast kan het de on-chain activiteit op het platform stimuleren.

Onlangs lanceerde het genesis team van het protocol een cross-chain governance brug. Hiermee kan het protocol over meerdere netwerken bestuurd worden vanuit het mainnet bestuur. Daarnaast is de AAVE gemeenschap hard aan de slag om het gasloos stemmen mogelijk te maken en het bestuur toegankelijk te maken voor alle gebruikers op het netwerk.

Al met al, met een reeks doelen voor het eerste kwartaal van volgend jaar. Hiermee lijkt AAVE aan kracht te winnen, vooral wat de ecosysteem-centrische ontwikkelingen betreft.

De AAVE prijs toonde een sterk parabolisch herstel in december. Dit na een daling tot $159. Tegen 27 december zagen we een herstel van meer dan 70%. Maar de afgelopen dagen zagen we een verzwakking op het gebied van de prijsrally.

Met de verzwakking van de prijsactie zijn ook de actieve adressen gestaag gedaald. Dit onderstreepte het gebrek aan activiteit op het netwerk. Bovendien leken de laatste dagen een stel langetermijnhouders hun AAVE met winst te hebben verkocht.

Op korte termijn zouden AAVE HODLers die recent op de markt gekomen zijn moeten aandringen op verdere winsten. Daarnaast moet er een herstel komen van de activiteit op het netwerk. Verder zou, voor een rally van het actief met verminderde druk van de verkoopzijde, de $330-mark een cruciale weerstand zijn volgens de In and Out of Money indicator.

De belangrijkste vraag hier is echter, nu de prijsrally verzwakt, of de ecosysteem-centrische ontwikkelingen genoeg zijn voor een prijsrally van AAVE?


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • πŸ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • πŸ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • πŸ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • πŸ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • πŸ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.