Leestijd: 2 minuten

Het Duitse schoenen- en kledingbedrijf Adidas is een van de vele bedrijven die publieke interesse tonen in de Metaverse. Haar interesse werd bevestigd nadat The Sandbox Adidas noemde in een tweet op 22 november.

Adidas stapt in de Metaverse wereld

Onlangs tweette Sandbox een video waarin Adidas onroerend goed in de Sandbox metaverse te zien is. Interessant is dat de multinational twee dagen later reageerde met een partnerschap met een van de grootste cryptobeurzen Coinbase.

De link in de tweet geeft aan dat Adidas al land heeft op The Sandbox. Het bevat coรถrdinaten van een perceel in-game land dat bestemd is voor Adidas Originals. Het is echter onduidelijk of Adidas het land heeft gekocht of het heeft gekregen.

Sandbox is een virtuele spelwereld gebaseerd op blockchain. Op het Sandbox-platform kan elke maker, of hij nu een LAND is of niet, zijn activa die hij heeft gemaakt met VoxEdit, een 3D-modellerings- en animatietool, op de marktplaats verkopen als NFT’s [Non-Fungible Tokens]. Elk merk kan zijn NFTs slaan en van zijn LAND een winkel maken.

In een interview met de woordvoerder van Adidas met Lily Russel Jones van City A.M. werd uitgelegd dat het bedrijf Metaverse ziet als een van de meest opwindende ontwikkelingen op digitaal gebied. Hierdoor is het een interessant platform is voor het bedrijf.

Op dit moment is Adidas het eerste modemerk dat een samenwerking aangaat met Sandbox, hoewel veel andere bedrijven ook al een stap hebben gezet.

Rapporten hebben aangegeven dat Nike, een concurrent van Adidas, ook bezig is om in de wereld van de Metaverse en de Non-Fungible Tokens te stappen. Dit zou de reden zijn dat Adidas zijn inspanningen in de virtuele gaming wereld versnelt.

Adidas niet heeft bekendgemaakt wat het van zijn Adi-verse kan verwachten. Veel andere bedrijven zijn echter van plan om een op blockchain gebaseerde Metaverse te bouwen waar het digitale en het fysieke concept van eigendom worden samengevoegd.

Dit betekent dat kopers digitale ontvangstbewijzen in de vorm van NFT’s zouden krijgen na aankoop van kleding in de echte wereld. Deze NFT’s zullen Metaverse avatars met dezelfde stof in de virtuele wereld aan kopers verstrekken.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • ๐Ÿ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • ๐Ÿ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • ๐Ÿ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • ๐Ÿ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • ๐Ÿ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.