Blockchain is een technologie die groeit in populariteit. Steeds meer bedrijven willen er gebruik van maken en steeds meer bedrijven maken er producten mee. Echter is het grote probleem op dit moment nog de schaalbaarheid. Er moet nog flink wat gebeuren voordat bedrijven het op grote schaal kunnen gebruiken.

Aelf richt zich op dit probleem en heeft als doel deze schaalbaarheid te vergroten, zodat blockchain technologie door het grote publiek gebruikt kan worden.

In dit artikel bekijken we de Aelf verwachting, behandelen we de (historische) Aelf koers en kijken we naar de Aelf prognoses voor de toekomst.

Wat is Aelf?

Aelf is een op blockchain gebaseerd platform dat moet dienen als een centrale plaats voor blockchains. Het heeft als doel om de belangrijkste pijnpunten van blockchain op dit moment op te lossen, namelijk:

 • Schaalbaarheid
 • Consensus
 • Segregatie van gegevens

Met de opkomst van Bitcoin werd blockchain geboren. Ethereum ontwikkelde dit verder met de smart contracts waardoor het voor het grote publiek te gebruiken is. Echter zijn de genoemde problemen nog niet opgelost, helemaal niet wanneer we dit vergelijken met de huidige markt.

De transactiesnelheid bijvoorbeeld is niet meer dan ongeveer 5 per seconde. Als we dit vergelijken met betalingsproviders zoals Visa (± 1700 per seconden) is er nog een lange weg te gaan.

Aelf geeft twee duidelijke vernieuwingen aan waarmee ze deze problemen willen oplossen, sidechains en het consensus mechanisme. 

De Aelf chain bestaat uit een hoofd chain en verschillende side chains waarop taken uitgevoerd kunnen worden. Door gebruik te maken van side chains wordt de hoofd chain ontlast en wordt de efficiëntie verhoogd. Dit betekent concreet dat er meer transacties per seconde uitgevoerd kunnen worden. 

De side chains communiceren wel met de hoofd chain waardoor alle informatie toegankelijk blijft. De schaalbaarheid van Aelf gaat hierdoor omhoog, er kunnen namelijk meerdere sidechains gemaakt worden voor verschillende commerciële applicaties. 

Het consensus mechanisme dat gebruikt wordt om de transacties goed te keuren op de main chain is Delegeted Proof of Stake. Dit is een efficiëntere manier om alle side chains en de main chain te onderhouden en bovendien biedt het de gebruikers van Aelf de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen. Dit kun je doen door je Aelf tokens beschikbaar te stellen aan het netwerk om zo transacties goed te keuren.

Wat doet de Aelf koers?

De Aelf ICO eindigde in december 2017 en bracht maar liefst 24,75 miljoen dollar op. De Aelf token ging toen over de toonbank voor $0,09901. De actuele Aelf koers is $ 0.156078.

Het geld van de ICO is in zessen verdeeld. Hieronder zie je het overzicht van de verdeling.

 • Marketing/AirDrop – 12%
 • PoW + PoS – 12%
 • Sale – 25%
 • Foundation – 25%
 • Team – 16%
 • Advisors + partnerships – 10%

Aelf staat sinds december 2017 op Coinmarketcap. De koers van Aelf stond toen op 0,92 dollar. De Aelf koers heeft sinds het begin van 2018 veel schommelingen mee gemaakt. Hoge pieken en diepe dalen zorgde er voor dat beleggers veel geld zijn verloren of hebben gewonnen. Rustig vaarwater was het in ieder geval niet. Dit vaarwater bereikte Aelf pas in 2019 toen de koers vrijwel niet bewoog.

tijdens de pieken en dalen die Aelf heeft gehad werden wel All Time High’s genoteerd. Op dit moment is de ATH van Aelf $ 2.60. De datum waarop dit werd behaald was January 9, 2018. dit is 1589 dagen geleden. Checken we Coinmarketcap, dan zien we dat Aelf plaats 358 inneemt met een market cap van $ 71,931,910.

Aelf koers data zoals hierboven beschreven is kan belangrijk zijn voor je eigen onderzoek. Het weerhoudt je er misschien ook van om de hype berichten te volgen. Wanneer je de data goed in de gaten houdt kan je een van de eerste zijn die kan profiteren van schommelingen. Nog meer data? Zie hieronder de Aelf koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Aelf verwachting 2022 – 2027

De Aelf token (ELF) is de currency die gebruikt wordt op het netwerk op zowel de hoofd chain als de side chains. De Aelf koers is dus volledig afhankelijk van het gebruik van het netwerk. Hoe meer mensen en bedrijven de coin kopen en het netwerk gaan gebruiken, hoe beter dit is voor de Aelf koers verwachting voor de toekomst.

Wat de use-case van Aelf betreft is het een die erg veel lijkt op andere projecten, blockchain schaalbaarheid. Het richt zich wat dat betreft dan ook niet op een niche. Toch zijn Aelf voorspellingen te vinden die er rooskleurig uit zien voor het project. Belangrijk is om te onthouden dat je iedere voorspelling op het internet met een korrel zout moet nemen. 

Een ding is zeker, Aelf heeft flinke concurrentie. De use-case die ze hebben is ‘gebruikelijk’ en veel projecten streven ernaar om de schaalbaarheid van blockchain te verhogen. Als we echter de Aelf verwachting erbij pakken die de enthousiastelingen hebben kan dit positief uitpakken.

Hoe de ELF crypto verwachting zich zal ontwikkelen blijft afwachten en volledig afhankelijk van hoeveelheid gebruikers die het project naar zich toe kan trekken.

De Aelf verwachting voor 2022 kan er compleet anders uitzien dan de Aelf verwachting voor 2027. De markt kan rare dingen doen waardoor de korte termijn soms erg onvoorspelbaar is. De lange termijn is ook niet vast te pinnen, maar heeft minder last van korte termijn factoren. Het kan zo maar zijn dat Aelf over vijf jaar de concurrentie weet te verslaan waardoor de Aelf waarde omhoog schiet.

In het verleden heeft Aelf al mooie stijgingen gezien. Zo steeg de Aelf koers verwachting in april 2018 met meer dan 400%. Als het goed gaat dan gaat het ook echt goed, maar andersom geldt hetzelfde. Eigen onderzoek is hierdoor erg belangrijk.

* Currency in USD
Historical Price for aelf
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de ELF coin?

De ELF coin is bedoeld om de side-chains van Aelf te laten communiceren met de main chain. Transacties worden hierdoor betaald met ELF crypto. Beleggers kunnen daarnaast ook handelen in de coin. Voor beleggers is coin data dus belangrijk. Schaarste is een belangrijke factor die meegewogen moet worden. De supply van Aelf is 461,329,999 ELF en de maximale supply is 880,000,000 ELF.

Wanneer we in een bull markt zitten kunnen de prijzen van coin enorm schommelen. Deze koersschommelingen heeft Aelf ook meegemaakt. Hierop springen influencers in om hype berichten te plaatsen in de hoop dat mensen mee gaan met hun idee. Eigen onderzoek is vele malen beter dan de hype berichten te volgen op het internet. Voor je onderzoek is het Aelf prijs verschil handig.

 • Prijsverschil 24 uur: -3.93%
 • Prijsverschil 7 dagen: -28.26%

Waar Aelf kopen?

Het kopen van crypto neemt risico’s met zich mee. Wanneer je hier bewust van bent en goed hebt nagedacht over de investeringen die je wilt maken kan je de stap nemen.

Heb je besloten dat Aelf een goede aanvulling is op je portfolio? Dan kun je Aelf kopen op Bitvavo. Je stort eenvoudig euro’s met iDeal en er wordt automatisch een Aelf wallet voor je aangemaakt. Schrijf je je in via onderstaande link? Dan betaal je in de eerste week ook nog eens geen transactiekosten over de eerste €1000.

 1. Stort euro’s via Bitvavo
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Aelf nieuws

Overheidsregulaties, hacks en het sentiment in de markt kunnen van grote invloed zijn op de Aelf waarde en de Aelf verwachting. Om dit op tijd te weten is het belangrijk om het laatste Aelf nieuws te volgen. Aelf nieuws volgen in belangrijk omdat de crypto wereld snel kan veranderen. Door het Aelf nieuws van vandaag te volgen ben jij een van de eerste die hierop kan anticiperen.

Houd bijvoorbeeld de social media van Aelf in de gaten. Hun Twitteraccount is waardevol voor de laatste Aelf nieuwtjes.

FAQ

Aelf is een blockchainproject dat focust op schaalbaarheid en transactiesnelheid. Met hun speciale technieken willen ze een betrouwbare speler worden op de blockchain markt. Aelf is een crypto met een market cap van $ 71,931,910. Met dit bedrag staan ze op plek 358 op Coinmarketcap. De huidige Aelf koers is $ 0.156078 en in de afgelopen 24 uur had het project een handelsvolume van $ 9,613,950.

De Aelf koers zal sowieso stijgen en dalen, maar wanneer de coin precies stijgt of daalt is lastig te zeggen. Er kan uit het niets iets gebeuren waardoor het vertrouwen afneemt in de coin.

De Aelf coin is een middel op het platform om transacties mee te betalen en op die manier de side chains met de main chain te laten communiceren.

De Aelf koers in euro is 0,149921 .

De Aelf koers in dollar is $ 0.156078.

De Aelf koers stijgt wanneer men erachter komt dat het platform een snelle transactiesnelheid heeft en schaalbaar blijkt te zijn. Het vertrouwen kan hierdoor toenemen waardoor er meer coin worden gekocht.

De Aelf koers daalt wanneer de gebruiker het vertrouwen verliest in de coin. Wanneer dan de coin massaal wordt verkocht zakt de Aelf prijs.

Voor Aelf zijn er tal wallets die je kan gebruiken. De een veiliger dan de ander. Wil je voor een erg veilige optie gaan dan kan je het best voor een hardware wallet kiezen.

Er zijn veel goede exchanges om Aelf op te handelen. Een Nederlandse exchange is Bitvavo, een veilige en mooie exchange. We hebben ook een overzicht gemaakt met exchanges op onze website.

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?