Je identiteit is heel belangrijk, natuurlijk privé maar ook zakelijk. Je hebt het nodig om zaken te doen, belangrijke documenten te ondertekenen en een vertrouwensband op te bouwen met anderen. Het kan alleen lastig zijn om je identiteit online te verifiëren als je elkaar niet fysiek opzoekt. Bitcoin maakte vertrouwde transacties mogelijk zonder de identiteit van een ander te weten. Voor het ondertekenen van contracten en dergelijke is echter wel die persoonsverificatie nodig.

Agrello maakt het mogelijk om je online-identiteit vertrouwelijk op te slaan en dit te gebruiken om belangrijke documenten te ondertekenen. We gaan in dit artikel daarom in op de Agrello verwachting en prijs voorspellingen voor de toekomst. Bovendien bekijken we het nut van een dergelijke use-case.

Wat is Agrello?

Agrello is een project dat een op blockchain gebaseerde oplossing maakt die ervoor zorgt dat personen en bedrijven hun identiteit online kunnen verifiëren. De gebruikers kunnen op Agrello belangrijke documenten beheren en ondertekenen, direct vanaf de smartphone. 

Onze wereld verschuift steeds meer richting online. Hier deed de pandemie in 2020 nog een schepje bovenop doordat de grenzen dicht gingen. Doe jij zaken over de hele wereld? Dan ben je gewend om iemand in de ogen te kijken, de hand te schudden en vervolgens krabbels te zetten onder een contract. Dit was plotseling niet meer mogelijk en de kans is groot dat er in de toekomst alleen maar meer gebruikgemaakt wordt van tools als Agrello.

Het is namelijk niet meer nodig om iemand in de ogen te kijken. Iedereen kan zijn identiteit op Agrello plaatsen door alle documenten te uploaden. Vervolgens kan iemand hiermee zijn identiteit verifiëren en documenten tekenen. Zo weet je zeker dat iemand aan de andere kant van de wereld daadwerkelijk jouw document ondertekend heeft. 

Als je wel eens een document in Word getekend hebt weet je waarschijnlijk wel hoe omslachtig dit kan zijn. Met je huis een handtekening proberen te zetten kan iedereen. Als je een dergelijk document terug krijgt lijkt het heel wat, maar iedereen kan die krabbel gezet hebben. Een document waar een krabbel via Agrello onder staat is 100% afkomstig van de juiste persoon. 

De handtekening werkt in feite hetzelfde als bitcoin transacties. Iedereen die zijn identiteit op de Agrello blockchain plaatst krijgt hiervoor een private key die net zoals bitcoin adressen alleen van jouw is. Je weet dus zeker dat een dergelijke handtekening afkomstig is van de persoon aan wie jij de documenten via Agrello opgestuurd hebt. Dit verloopt via de applicatie en is daarom niet foutgevoelig.

Agrello koers

De Agrello koers komt voort uit een token sale gehouden in augustus 2017. Er werd destijds zo’n $ 30 miljoen opgehaald. Dit was 70% van het beoogde bedrag. Je kon gedurende de sale één DLT coin kopen voor 0,0001 BTC. De huidige Agrello koers is $ 0.070724. Uitgedrukt in BTC is dat Ƀ 0.00000200.

De eerste notering van de DLT coin op coinmarketcap vinden we terug op 10 september 2017. We zien verder heel duidelijk dat de coin meegaat met de trends in de bull markten die het tot nu toe heeft gezien. In de periodes daartussen is de DLT token koers rustig geweest. 

Het is goed om in je onderzoek de koersen te bekijken. Het kan je helpen om trends te ontdekken voor de toekomst. Je vindt daarom hieronder de Agrello koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Agrello verwachting

Zoals we vaker aangeven is het heel lastig om een goede Agrello koers verwachting te schetsen voor de toekomst. Er zijn veel dingen die er goed en fout kunnen gaan in de loop der jaren dat je je nooit aan een dergelijke verwachting vast zou moeten pinnen. Toch is het goed om er over na te denken natuurlijk, anders wordt het beleggen nooit iets.

Wat betreft de Agrello crypto verwachting kunnen we allereerst kijken naar de use-case en deze is interessant. Het hoeft allemaal niet fancy te zijn, zolang het maar nuttig is. Digitale handtekeningen worden nog steeds gezet, maar zijn nauwelijks te verifiëren. Als je in persoon zaken met iemand doet zie je die persoon de handtekening zetten. Met deze nieuwe online wereld is dat een stuk lastiger. 

De online ID verificatie van Agrello is daarom op z’n minst interessant te noemen, want iedereen en met name bedrijven hebben hier veel aan. De combinatie van blockchain technologie en ID verificatie is een use-case die met een groeiende digitale wereld alleen maar interessanter wordt. Wat dat betreft kan de Agrello verwachting ook positief zijn voor de toekomst.

Of het ook daadwerkelijk dé go-to tool wordt voor digitale handtekeningen is koffiedik kijken. De tools zijn er, nu nog de massa. Weet het Agrello team dit voor elkaar te krijgen, dan is de verwachting voor de DLT token goed. Hieronder vind je extra historische data over de DLT coin zodat je dit nog eens kunt raadplegen.

* Currency in USD
Historical Price for Agrello
DateOpenCloseHighLowVolume

Agrello prijs voorspelling 2021 – 2028

We gaven al aan dat het moeilijk is om een Agrello verwachting voor 2021 – 2028 te schetsen. De factoren die we eerder noemden zijn hierin doorslaggevend. De use-case is interessant, maar als niemand er gebruik van gaat maken kun je je wel voorstellen wat dit doet met de DLT koers.

Voorspellingen op het internet moet je altijd met een korrel zout nemen. Je weet nooit wat er achter een dergelijke uitspraak schuil gaat. Het is daarom veel beter om jezelf te onderwijzen over Agrello, bijvoorbeeld via de data die we op deze pagina voor je gevonden hebben. 

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van DLT 10.44%. Voor een belegging op de lange termijn is het alleen verstandiger om verder vooruit te kijken. Hiervoor hebben we enkele DLT voorspellingen voor je gevonden. Gebruik deze enkel als uitgangspunt voor je eigen onderzoek.

2021$0,095
2022$0,109
2023$0,134
2024$0,166
2025$0,192
2026$0,226
2027$0,247
2028$0,276

DLT coin kopen

We hebben op deze pagina al flink wat data met je gedeeld. Dit zijn eigenlijk de enige dingen die je zou moeten raadplegen in je onderzoek. Ga niet zomaar blind af van iemand zijn voorspellingen.

Daarnaast zou je nog kunnen kijken naar bijvoorbeeld de schaarste van Agrello. Dit kun je doen door te kijken naar de hoeveelheid DLT coins nu in omloop (82,009,794 DLT) vs de maximale hoeveelheid (130,271,020 DLT). Hoe meer er al uitgegeven is, hoe schaarser de coin en hoe beter dit kan zijn voor de toekomstige koers.

Wil je Agrello kopen? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Heb je hier nog geen account? Maak die dan vooral aan via onderstaande link en ontvang voor altijd 10% korting op je handelskosten.

 1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.