AirSwap is een project dat zich richt op het ontwikkelen van een gedecentraliseerde exchange waarop Ethereum Tokens op geruild kunnen worden. Op het Ethereum netwerk worden veel ICO’s gehouden. Deze projecten betalen de investeerders uit in Tokens van het betreffende project.

Tegenwoordig moet je wanneer je hierin wilt ruilen altijd gebruikmaken van een derde partij. Met AirSwap is het mogelijk om direct en zonder tussenpersoon munten te ruilen op het Ethereum netwerk. Ook nog eens zonder trading fee.

In dit artikel behandelen we AirSwap. We gaan het hebben over de AST coin, de historische koers en all time high en de AirSwap verwachting. Ik hoop je hiermee een beter beeld te geven over de belangrijke zaken rondom het project en de potentie voor de toekomst. Wat gaat de AirSwap crypto doen?

Wat is AirSwap?

Airswap is een project dat werkt aan een peer-to-peer exchange op de Ethereum blockchain. Peer-to-peer betekent dat computers direct met elkaar verbonden zijn, zodat er direct bestanden of berichten uitgewisseld kunnen worden.

Dit is ook het idee achter de exchange. Je kunt door de ‘orders’ scrollen en wanneer je iets ziet dat je wilt kopen/verkopen kun je op het platform direct met deze persoon handelen. Het contact met de verkoper is volledig anoniem en je kunt hierdoor goed onderhandelen. En wanneer de onderhandelingen gedaan zijn wordt er automatisch een smart contract aangemaakt waarmee de tegoeden eerlijk naar elkaar verzonden worden.

Ontwikkelaars kunnen zelf ook aan de slag met Airswap en het Airswap protocol. Ze kunnen bijvoorbeeld winkels ontwikkelen die deze tokens verkopen of marktplaatsen maken waar mensen peer-to-peer met elkaar kunnen handelen. De Airswap token (AST) is de munt die wordt gebruikt op dit netwerk.

Wat doet de Airswap koers?

Airswap is begonnen met behulp van een ICO in de maand oktober van 2017. Binnen twee dagen waren alle 150 miljoen AST tokens verkocht voor bijna 120.000 ETH (toenmalige waarde ongeveer 36 miljoen dollar). Er circuleren op dit moment dus 150 miljoen AST en de maximale hoeveelheid AST is 500 miljoen. Dit betekent dat ongeveer 1/3 van alle tokens op de markt zijn.

Tijdens de tokensale konden beleggers de AST coin kopen voor $ 0,001 ETH. De eerste notering op coinmarketcap was op 19 oktober 2017. De openingskoers lag toen rond de $ 0,32. De actuele AirSwap koers is $ 0.128979.

Als we naar het hoogste punt kijken van de AST crypto dan zien we dat de All Time High staat op een koers van $ 1.85 (January 9, 2018). Het is alweer 1724 dagen geleden dat deze koers bereikt werd. Bij het begin van het project was er een marketcap van $ 36 miljoen. Inmiddels staat de totale waarde van het project op $ 22,241,888. Daarmee heeft het plaats 637 ingenomen op de lijst met grootste crypto projecten.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de AirSwap verwachting 2022 – 2027?

Het is erg lastig om een koers voorspelling te doen en dat geldt helemaal voor de AirSwap koers verwachting. Dit komt dat het zich bevindt in een zeer competitief speelveld, dat van de token swaps.

AirSwap omschrijft zichzelf als een decentrale en peer-to-peer exchange mede mogelijk gemaakt door Ethereum. het kopen en verkopen van tokens wordt op het platform zo veilig en simpel mogelijk gemaakt. Het bouwt daarnaast andere financiële producten die haar gebruikers het swappen van tokens makkelijker moet maken.

Dit is naar mijn idee dan ook direct een goed punt als een groot vraagteken rondom het project. Token swaps worden steeds meer gebruikt, die markt heeft het project dan ook goed uitgekozen. Het is echter een zeer competitieve markt maar veel concurrenten.

Als we puur kijken naar de waarde van de AirSwap verwachting voor 2022 dan hebben nieuwe ontwikkelingen naar mijn idee überhaupt weinig effect. Dit komt doordat de algemene grillen van de markt (bull- en bear markt) veel meer impact hebben op de korte termijn.

Als we een periode van vijf jaar nemen voor de AirSwap verwachting van 2027 dan is dit al anders. Hierin heeft het team meer tijd om zich te onderscheiden van de talloze concurrenten op de DeFi markt. Weet het zich daadwerkelijk van de menigte te splitsen en veel nieuwe beleggers aan zich te binden? Dan zijn stijgingen van 100% of zelfs meer zeker niet uitgesloten.

Bij het uitbreken van een nieuwe bull markt zou het direct hard kunnen gaan. Dit hebben we ook gezien tijdens de eerste bull markt in 2018 toen de koers vlak na introductie op de markt steeg met 850%. Natuurlijk is dit geen garantie dat het nog een keer gaat gebeuren, maar wel goed om mee te nemen in je analyse.

* Currency in USD
Historical Price for AirSwap
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de AST doen?

De AirSwap coin staat centraal op de exchange en het netwerk. Gebruikers hoeven geen fee te betalen om te swappen via het platform, maar kunnen de token wel gebruiken voor andere features. De token is in gebruik om de transacties via het platform en de aanschaf van aanverwante producten zo makkelijk mogelijk te maken.

Daarnaast kun je het ook wel zien als een aandeel in de exchange zelf. Weet AirSwap met nieuwe technieken ook maar een klein gedeelte van de DeFi markt aan zich te binden, dan kan de AirSwap crypto vele malen over de kop gaan. Je zou als belegger dus kunnen kiezen om de coin te kopen. Let hierbij wel op de trends op de korte termijn en de supply.

Huidige supply172,262,390 ASTMaximale supply500,000,000 AST
% verschil 24u-5.78%% verschil 7D-18.99%

Waar AirSwap kopen?

Als je AirSwap wilt kopen is Binance op dit moment de beste exchange, met ongeveer 76% van al het tradingverkeer. Heb je nog geen account op Binance? Maak deze dan snel aan. Af en toe is de registratie gesloten door de snelle stijging van het ledenaantal, wacht dus niet langer!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste AirSwap nieuws

Ik hoop dat we je op deze pagina iets meer hebben kunnen vertellen over AirSwap. Factoren die je zou kunnen overwegen in je onderzoek naar de AirSwap verwachting zijn de use-case en exchange, de historische koers en kans van slagen in een concurrerende markt. De laatste factor is het AirSwap nieuws.

Dit is voor een langere termijn een belangrijke factor. In bijvoorbeeld vijf jaar kan er veel gebeuren. Als je het AST nieuws op de voet volgt weet je snel genoeg of het team de juiste weg inslaat. We raden je aan dit te volgen op de twitterpagina, want zo zie je ook direct hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?