Leestijd: 2 minuten

Meest recente update: 10 oktober 2022 by Leila

Algorand Foundation gaat de handen ineenslaan met Singapore Blockchain Association (SBA) om de blockchain technologie in de regio te stimuleren. Ook gaan de twee organisatie samenwerken bij het promoten van blockchain en de toepasbaarheid ervan in het dagelijks leven. Algorand blijft zijn marktpositie verstevigen en zijn markaanwezigheid uitbreiden.

Algorand Foundation gaat strategische partnerschap aan met SBA

Om haar marktpositie uit te breiden onderneemt de Algorand Foundation strategische stappen. Een daarvan is dat de Algorand Foundation vanaf maandag 15 november een strategisch partnerschap is aangegaan met de Singapore Blockchain Association.

Ze gaan samenwerken om de blockchain technologie in Singapore en ook in andere Zuidoost Aziatische landen te stimuleren. Daarnaast zullen de twee organisatie samenwerken op het gebied van het promoten van blockchain en de toepasbaarheid.

De open-source blockchain Algorand heeft onlangs een hoge vlucht genomen en ondersteunt een meerdere applicaties. De Algorand blockchain implementeert het “pure proof of stake” algoritme dat door zijn oprichter Silvio Micali werd uitgevonden.

Met een marktkapitalisatie van $10,55 miljard komt ALGO, de eigen cryptocurrency van de Algorand blockchain in de top twintig van cryptocurrency activa. Volgens zijn website heeft de Algorand blockchain vanaf nu meer dan 500 ecosysteempartners.

De Algorand blockchain heeft zijn use cases snel uitgebreid in de groeiende markten van gedecentraliseerde financiรซn (DeFi) en non-fungibele tokens (NFT’s). Volgens gegevens op DeFi Llama heeft Algorand meer dan $89 miljoen aan totale waarde vergrendeld (TVL) over alle DeFi protocollen.

In september 2021 kondigde Algorand een DeFi fonds van $300 miljoen aan om DeFi innovatie op zijn platform te ondersteunen. Behalve alleen DeFi zal de Algorand blockchain zich ook richten op het bouwen van andere gedecentraliseerde toepassingen (DApps). Dit zal ALGO verder helpen om zijn marktpositie te verstevigen terwijl het zijn aanwezigheid op de markt uitbreidt.

Algorand’s eigen cryptocurrency ALGO is dit jaar in 2021 ook een van de best presterende altcoins geweest. De ALGO cryptocurrency handelt momenteel met 400 procent winst year-to-date. Als Algorand doorgaat met zijn sterke ontwikkeling, kan het in de komende maanden mogelijk de top 15 cryptomunten binnenkomen.Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • ๐Ÿ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • ๐Ÿ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • ๐Ÿ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • ๐Ÿ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • ๐Ÿ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.