Gaming is booming. Iedereen vindt het leuk om een spel te spelen en om even te ontsnappen aan de dagelijkse verantwoordelijkheden. Alien World maakt het mogelijk om tijdens het gamen echt geld te verdienen in de vorm van TLM tokens. 

In dit artikel gaan we het daarom hebben over Alien Worlds en het spel waarmee je TLM tokens kunt verkrijgen. We gaan het hebben over de Alien Worlds verwachting en prijsvoorspellingen voor de toekomst. We hopen je hiermee een beter beeld te geven van het project en de game.

Wat is Alien Worlds?

Alien World is een spel waarbij je door strategie op verschillende werelden TLM tokens kunt verdienen. Door het spel te spelen kun je TLM tokens minen en items vinden/verdienen. Deze items zijn NFT’s die je op een marktplaats kunt verkopen voor tokens die je uit kunt laten betalen.

Het spel bestaat op dit moment uit zes werelden waarop land gekocht kan worden. Deze stukken land gaan inmiddels weg voor duizenden euro’s per stuk. Spelers moeten op een van deze stukken land gaan minen voor TLM coins en de landeigenaar krijgt hier een deel van.

Door het minen en het verdienen van TLM tokens kunnen de spelers op de marktplaats betere items kopen waardoor hun rewards omhoog gaan. Daarnaast maak je bij het minen kans om direct items te vinden (NFT tokens) die dus te verhandelen zijn. Op een later tijdstip worden meer functionaliteiten toegevoegd zoals het kunnen ‘vechten’ tegen elkaar.

Of je het spel nou leuk vindt of niet, het concept is interessant. Veel mensen spelen games en verdienen in-game spullen of skins. Hiermee kun je echter niets in de echte wereld. Door dit soort ontwikkelingen wordt het gamen in de toekomst niet alleen leuk, maar ook nog eens lucratief. Wie heeft er geen spellen die niet meer gespeeld worden, maar waar nog wel items op staan?

Alien World werkt samen met de Binance exchange en is ook onder de aandacht gebracht via de Binance Earn functie. Je kunt op het moment van schrijven nog steeds gratis TLM coins verdienen door Binance Coin in je Vault te plaatsen.

Alien World koers

In totaal zijn er twee token sales geweest waarbij in totaal 11% van de totale hoeveelheid TLM verkocht is. Sinds 13 april is het project te verkrijgen op Binance. Je kunt erin handelen en het verdienen door BNB tokens te staken. De huidige TLM koers is $ 0.161226. Gedurende de twee tokens sales ging één TLM over de toonbank voor $ 0,003 en $ 0,0021.

Sinds de listing op Binance heeft de koers al behoorlijke schommelingen gezien. Zo ging de koers hard omhoog na plaatsing en daalde het ook weer binnen no-time richting de token sale prijzen. In de afgelopen 24 uur was het prijsverschil -10.80%. Hieronder kun je meer data vinden over Alien Worlds.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Alien Worlds verwachting

NFT tokens zijn op dit moment heel populair. Kunstwerken worden voor kapitalen verkocht en steeds meer kunstenaars gaan ermee bezig. Voetbalclubs geven een token uit voor hun fans en zo kunnen we nog wel even door gaan. De vraag naar spellen waarmee je daadwerkelijk geld kunt verdienen doordat de in-game items te verhandelen zijn zal in de toekomst alleen maar groter werden. De Alien Worlds koers verwachting is dan ook positief als het spelers naar het platform weet te krijgen.

Interessant aan het project is dat de gameplay onderdeel is van het consensus mechanisme. Spelers minen voor in-game spullen en hiermee kunnen ze bijvoorbeeld staken. Dit helpt het project en hoe meer mensen het spel gaan spelen, hoe hoger de Alien Worlds verwachting ook zal zijn.

In de afgelopen 24 uur was het handelsvolume van TLM $ 79,600,811. Hoe hoger dit volume is, hoe meer mensen gebruik maken van de game en de Alien Worlds crypto. Hieronder kun je meer historische data vinden:

* Currency in USD
Historical Price for Alien Worlds
DateOpenCloseHighLowVolume

Alien Worlds prijs voorspelling 2021 – 2028

Het is heel moeilijk om een exacte voorspelling te geven en dit zullen we daarom ook niet proberen. Het hangt van veel verschillende factoren af. Niet op de minste plaats het spel zelfs. Als je het nu bekijkt ziet het er nog niet uit als de bekende en populaire spellen van dit moment. Er zal dus nog wat moeten gebeuren aan de gameplay wil het aanslaan bij het grote publiek.

Wel is het heel interessant dat je als speler kunt handelen in de in-game items die je hebt om hiermee betere items te verkrijgen. Hiermee kun je weer meer verdienen en dit maakt het incentive om te spelen groter dan de meeste spellen.

Ook de samenwerking met Binance is interessant. Veel projecten die zo prominent op de exchange tevoorschijn komen doen het goed wat betreft de koers. Hieronder hebben we enkele Alien Worlds voorspellingen voor je gevonden. Doe altijd zelf goed onderzoek voordat je crypto gaat kopen.

2021$0,80
2022$0,90
2023$1,14
2024$1,28
2025$1,58
2026$1,84
2027$2,12
2028$2,52

Alien Worlds token kopen

Om de game te spelen kun je helemaal vanaf 0 beginnen, maar je kunt ook TLM coins kopen om met betere items te starten. Daarnaast kun je natuurlijk TLM kopen als belegging. Als je verwacht dat het spel populairder wordt in de toekomst kan het bovendien interessant zijn om NFT’s van het spel te kopen die je later weer zou kunnen verkopen. Hiervoor kun je terecht op onder andere de Binance exchange.

 1. Ga naar de Binance exchange
 2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
 3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
 4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.