Prijzen van cryptoprojecten schommelen enorm. De ene maand kun je investering een stuk meer waard zijn dan de andere en andersom. En al deze prijsdata wordt voor ons bewaard op Coinmarketcap en is in te zien. Veel mensen baseren dan ook hun keuze voor een munt en strategie op deze historische data. Een van deze historische data is de all time high.

Wat is all time high?

Een all time high staat voor de prijs die een project zoals Bitcoin of ARK had op het aller hoogste moment. Dus het moment waarop de Bitcoin koers het aller hoogst stond in de geschiedenis van een project. Als dit het geval is spreken we over een all time high.

Op websites als athcoinindex kan van ieder project bekeken worden hoeveel het op het aller hoogste moment waard was. Maar ook hoeveel dagen dit geleden is en hoeveel procent het sinds die datum gezakt is.

Als Bitcoin daalt zorgt dit voor bij veel mensen voor negatieve gevoelens. De investering wordt minder waard en daarmee wordt ook de interesse minder.

De all time high van crypto projecten zorgt juist voor omgekeerde gevoelens. Zodra mensen zien dat de Bitcoin prijs rond de $20.000 heeft gestaan doet dat ze denken aan betere tijden. Dit geeft mensen hoop dat de investering in de toekomst weer zoveel waard zal worden.

Dit is natuurlijk geen zekerheid. Maar zal bij sommige projecten zeker opnieuw gehaald worden. Chainlink, Binance Coin en Tezos behaalden en de afgelopen tijden bijvoorbeeld constant nieuwe All Time High’s.

ATH crypto

Hoe graag je het misschien ook wilt. De all time high van je crypto project komt misschien nooit meer terug. Maar als we naar de grotere projecten kijken zoals Bitcoin, blijkt wel dat tot nu toe de Bitcoin ath altijd verbroken is.

Deze prijs daling/stijging gaat vaak in een cyclus. Eerst een hele tijd gebeurt er niets spannend. Vervolgens neemt de prijs toe om tot slot weer af te nemen. Hierna gebeurt er weer een hele tijd weinig spannends en ga zo maar door.

Sinds de start van Bitcoin heeft de prijsbeweging er eigenlijk altijd zo uit gezien. Dus wie weet, misschien kunnen we over enkele jaar wel weer een nieuwe Bitcoin all time high bewonderen. Een goede exchange om je hier alvast op voor te bereiden is deze Nederlandse partij. Koop eenvoudig de cryptomunten die jij ziet zitten en wees klaar voor een eventuele nieuwe All time high. In het boek Digital Gold is veel lezen over de geschiedenis van Bitcoin en ook de prijzen van vroeger.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.