Projecten in de wereld van de Decentralized Finance (DeFi) zijn met name in 2020 hard gegroeid wat betreft bekendheid en populariteit. De hele DeFi wereld werd dat jaar pas echt op de kaart gezet en een hoop projecten zijn toen begonnen. Een van de projecten die streeft naar een ecosysteem waarop alle DeFi projecten gemaakt kunnen worden en kunnen samenwerken is Alpha Finace Lab. 

In dit artikel gaan we het hebben over Alpha Finace Lab. We nemen de ALPHA prijs voorspellingen voor de toekomst door en kijken bovendien naar de Alpha Finance Lab koers verwachting. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over het project en de potentie.

Wat is Alpha Finance Lab?

Alpha Finance Lab is een ecosysteem voor DeFi projecten dat op meerdere netwerken te gebruiken is. Dit maakt het in crypto termen ‘cross-chain’. Op Alpha Finance Labs kunnen projecten gemaakt worden die op het hele netwerk en verschillende blockchains kunnen draaien, zoals Binance Chain en ERC-20 (Ethereum).

Het eerste project dat gemaakt is op Alpha Finance Labs is Alpha Lending. Dit is een decentraal platform waarop mensen geld kunnen lenen en uitlenen. In ruil voor het inleggen van vermogen ontvangt de lener een rente die behoorlijk kan oplopen. 

Het protocol van Alpha Lending regelt dit allemaal op de achtergrond voor je en maakt het voor een lener mogelijk om laagdrempelig geld te lenen zonder hiervoor een bank te moeten benaderen. Rente’s op het protocol worden door het protocol automatisch aangepast om aan te sluiten bij de hoeveelheid geld die op het netwerk gebruikt wordt. 

Dit is slechts het eerste product gemaakt op Alpha Finance Lab en het idee achter dit project is juist dat er in de toekomst meer producten gemaakt worden. Deze zitten ook al in de pijplijn. De kracht van Alpha Finance Labs is namelijk dat alle producten nauw met elkaar kunnen samenwerken zonder bijvoorbeeld technische problemen te krijgen.

Alpha Finance Lab koers

De ALPHA coin is ter wereld gekomen door de Binance Launchpad. Hierop werd in 2020 voor ruim $2 miljoen aan ALPHA verkocht. Destijds ging één ALPHA token voor $0,02 over de toonbank. De token draait op de Binance Chain en heeft Binance dan ook al voornaamste exchange naast de DeFi protocollen waarop je de token ook kunt aanschaffen.

Hieronder kun je de live Alpha Finance Lab koers volgen in euro.

Alpha Finance Lab koers verwachting

De kracht van Alpha Finance Lab zet hem als je het ons vraagt in de potentie van het ecosysteem. Er zijn bijvoorbeeld al aardig wat platform waarop geld uitgeleend kan worden tegen een beloning. Bij Alpha Finance Lab is dit echter slechts één van de producten die op het netwerk kunnen draaien.

Op het moment dat er meer producten op het netwerk gemaakt zullen worden wordt ALPHA hiermee automatisch interessanter voor investeerders. Niet alleen omdat ze met de token zelf een beloning kunnen krijgen, maar ook omdat het netwerk hiermee meer gebruikers naar zich toe zal trekken.

Weet Alpha daarom nieuwe producten en bovendien gewilde projecten te ontwikkelen? Dan kan dit goed uitpakken voor de Alpha Finance Lab koers verwachting en dus de toekomstige ALPHA koers.

Alpha Finance Lab prijs voorspelling 2021 – 2028

Met dit in ons achterhoofd hebben we gezocht naar enkele Alpha Finance Lab prijs voorspellingen en deze lopen ver uiteen. De grote vraag rondom dit project is natuurlijk of ze de verwachtingen waar kunnen maken. Aan de ene kant is er behoorlijk veel concurrentie namelijk en kan het daarom lastig zijn om je te onderscheiden.

Aan de andere kant heeft het project al aardig wat bekendheid gekregen door het product zelf, maar ook zeker door de start op de Binance Exchange. Een dergelijke samenwerking met de grootste exchange ter wereld heeft bijvoorbeeld in het begin van 2021 zijn vruchten afgeworpen. Weet het project dit door te zetten dan is de ALPHA verwachting dus goed.

Enkele Alpha Finance Lab prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 1,60
2022: $ 1,83
2023: $ 2,29
2024: $ 2,60
2025: $ 3,09
2026: $ 3,70
2027: $ 4,02
2028: $ 4,52

ALPHA kopen

Zoals we al aangaven werkt Alpha Finance Lab nauw samen met Binance. Het is dan ook de makkelijkste optie om ALPHA te kopen op deze exchange. Heb je hier nog geen account? Maak deze dan vooral aan via onderstaande link. Soms hebben exchanges namelijk een ledenstop bij drukte. Ook is Alpha te verkrijgen op decentrale protocollen.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.