We vertellen je op deze pagina meer over Ambrosus. Een supply chain is als het ware de reis die een product aflegt van de fabrikant tot de eindgebruiker. In de supply chain zitten veel schakels zoals een groothandel, een vervoerder of welke andere tussenschakel dan ook en deze route is moeilijk te volgen per product. 

Helemaal als het gaat om voedsel of medicijnen is dit alleen wel erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat ermee geknoeid wordt en hier komt Ambrosus om de hoek kijken. 

In dit artikel kijken we naar Ambrosus, de AMB coin en de Ambrosus verwachting voor de toekomst. We gaan bovendien in op de use case en de potentie van het project. Wat gaat de Ambrosus crypto doen?

Wat is Ambrosus?

Ambrosus is een ecosysteem gebouwd met behulp van ‘the Internet of Things’ en de blockchain. Het doel van Abrosus is om de supply chain volledig transparant te maken voor de eindgebruiker. De eindgebruiker weet zo zeker dat het product niet alleen van de beloofde kwaliteit is maar ook dat het veilig en origineel is. De consument weet zo precies wat het koopt en waar het vandaan komt.

Ambrosus maakt gebruik van smart contracts om ook bij de tussenpersonen in de supply chain de producten te kunnen volgen. Hierdoor kan de kwaliteit gecontroleerd en gewaarborgd worden over bijvoorbeeld verschillende vervoerders en groothandels.

Het volgen van deze transacties van tussenpersoon tot tussenpersoon is bij uitstek geschikt voor de blockchain. Bij iedere tussenpersoon wordt er namelijk een transactie geplaatst op de blockchain zodat je altijd kunt terugvinden waar het product geweest is. Hiervoor hoef je niet iemand te geloven op zijn blauwe ogen maar kun je het letterlijk terug lezen zonder dat ermee geknoeid kan zijn. 

Hoe werkt het?

Ambrosus is bezig met de ontwikkeling van het systeem waarop al deze goederen gevolgd kan worden. Op het moment is het nog noodzakelijk dat de gegeven die horen bij de producten door mensen ingevoerd moeten worden en helaas is dit nog foutgevoelig. Echter wordt de noodzaak hiervoor minder naarmate het ecosysteem groeit. 

Door middel van verschillende sensoren voor temperatuur, beweging en ook RFID chips wordt het volgsysteem gemaakt voor op de supply chain. 

Waar Ambrosus zich onderscheidt van bijvoorbeeld VeChain en Waltonchain die dezelfde use case hebben is door de AMB coin (amber coin). De AMB coin wordt gebruikt op het netwerk en niet alleen om mee te speculeren. 

De AMB coin wordt namelijk letterlijk aan het product toegevoegd met de bijbehorende informatie op de blockchain. Zolang de coin aan een product verbonden zit is het niet mogelijk om deze te verhandelen. Ook is het hiermee eenvoudig te achterhalen welke informatie bij welk product hoort. 

Wat doet de Ambrosus koers?

Ambrosus is ontstaan vanuit een ICO gehouden in oktober 2017. Er werd toen ruim 32 miljoen dollar opgehaald, ongeveer 33% van de beoogde opbrengst. Beleggers konden 1000 AMB kopen voor 1 Ethereum. Omgerekend was dit destijds ongeveer $ 0,26 per stuk. De huidige Ambrosus koers staat op een waarde van $ 0.018101.

De eerste notering van de koers vinden we terug rond dezelfde tijd. De eerste prijs op coinmarketcap was $ 0,27. Direct na de lancering zien we een grote stijging die vervolgens ook weer daalde. Af en toe zien we daarna nog een kleine opleving.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Ambrosus verwachting 2022 – 2027?

Het tracking systeem is de basis van het Ambrosus netwerk. Op dit moment wordt het voornamelijk gebruikt voor de supply chain voor voedsel en medicijnen. Echter, dit is natuurlijk voor alles te gebruiken waarbij je tracking nodig hebt, je kunt het zo gek niet verzinnen. 

Ook wordt er gesproken over de manier waarop mensen informatie kunnen achterhalen van de blockchain bij een product. In theorie zou er een fee gevraagd kunnen worden voor de gegevens van het product en ook dit maakt de AMB coin interessant.

Bovenstaande punten maakt de Amber coin (AMB) erg interessant voor potentiële investeerders. Alles hangt af van de mate waarin het product en het trackingsysteem gebruikt zal worden, maar de use case is zeer actueel. Weet het grote markten aan zich te binden? Dan kan de vraag naar Ambrosus sterk toenemen en dit is goed voor de Ambrosus crypto verwachting.

De Ambrosus verwachting voor de toekomst is moeilijk te voorspellen. Het is duidelijk dat de use case een zeer interessante is. Jaarlijks wordt er voor miljarden aan producten na gemaakt en gaan er veel producten verloren tijdens bijvoorbeeld het transport.

Tot op heden is er nog geen perfecte oplossing voor gevonden en hier kan Ambrosus dus een grote slag slaan. Het is alleen de vraag of ze het gaan halen gezien de concurrentie op dit gebied.

Waar Ambrosus kopen? 

Wil je Ambrosus kopen en toevoegen aan je portfolio? Dan is het verstandig zelf goed onderzoek te doen. Heb je eenmaal de knoop doorgehakt? Dan kun je Ambrosus kopen op verschillende exchanges waaronder Binance. Hier kun je niet direct euro’s op storten maar moet dit ‘opwaarderen’ met Bitcoin. Dit kun je gemakkelijk doen via Bitvavo.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Ambrosus nieuws

Hopelijk heb ik je in dit artikel wat bij kunnen brengen over de onderdelen die je kunt onderzoeken voor een gedegen Ambrosus verwachting. De laatste factor die nog ontbreekt in dit verhaal is het Ambrosus nieuws. Door dit goed te volgen op bijvoorbeeld twitter weet je precies welke kant het op gaat met het project en hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?