Een supply chain is als het ware de reis die een product aflegt van de fabrikant tot de eindgebruiker. In de supply chain zitten veel schakels zoals bijvoorbeeld een groothandel, een vervoerder of welke andere tussenschakel dan ook en deze route is moeilijk te volgen per product. 

Helemaal als het gaat om voedsel of medicijnen is dit alleen wel erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat ermee geknoeid wordt en hier komt Ambrosus om de hoek kijken. 

In dit artikel kijken we naar Ambrosus, de AMB coin en de Ambrosus koers verwachting voor de toekomst. We gaan bovendien in op de use case en de potentie van het project. 

Wat is Ambrosus?

Ambrosus is een ecosysteem gebouwd met behulp van ‘the Internet of Things’ en de blockchain. Het doel van Abrosus is om de supply chain volledig transparant te maken voor de eindgebruiker. De eindgebruiker weet zo zeker dat het product niet alleen van de beloofde kwaliteit is maar ook dat het veilig en origineel is. De consument weet zo precies wat het koopt en waar het vandaan komt.

Ambrosus maakt gebruik van smart contracts om ook bij de tussenpersonen in de supply chain de producten te kunnen volgen. Hierdoor kan de kwaliteit gecontroleerd en gewaarborgd worden over bijvoorbeeld verschillende vervoerders en groothandels.

Het volgen van deze transacties van tussenpersoon tot tussenpersoon is bij uitstek geschikt voor de blockchain. Bij iedere tussenpersoon wordt er namelijk een transactie geplaatst op de blockchain zodat je altijd kunt terugvinden waar het product geweest is. Hiervoor hoef je niet iemand te geloven op zijn blauwe ogen maar kun je het letterlijk terug lezen zonder dat ermee geknoeid kan zijn. 

Hoe werkt het?

Ambrosus is bezig met de ontwikkeling van het systeem waarop al deze goederen gevolgd kan worden. Op het moment is het nog noodzakelijk dat de gegeven die horen bij de producten door mensen ingevoerd moeten worden en helaas is dit nog foutgevoelig. Echter wordt de noodzaak hiervoor minder naarmate het ecosysteem groeit. 

Door middel van verschillende sensoren voor temperatuur, beweging en ook RFID chips wordt het volgsysteem gemaakt voor op de supply chain. 

Waar Ambrosus zich onderscheidt van bijvoorbeeld VeChain en Waltonchain die dezelfde use case hebben is door de AMB coin (amber coin). De AMB coin wordt gebruikt op het netwerk en niet alleen om mee te speculeren. 

De AMB coin wordt namelijk letterlijk aan het product toegevoegd met de bijbehorende informatie op de blockchain. Zolang de coin aan een product verbonden zit is het niet mogelijk om deze te verhandelen. Ook is het hiermee eenvoudig te achterhalen welke informatie bij welk product hoort. 

Ambrosus koers verwachting

Het tracking systeem is de basis van het Ambrosus netwerk. Op dit moment wordt het voornamelijk gebruikt voor de supply chain voor voedsel en medicijnen. Echter is dit natuurlijk voor alles te gebruiken waarbij je tracking nodig hebt, je kunt het zo gek niet verzinnen. 

Ook wordt er gesproken over de manier waarop mensen informatie kunnen achterhalen van de blockchain bij een product. In theorie zou er een fee gevraagd kunnen worden voor de gegevens van het product en ook dit maakt de AMB coin interessant.

Bovenstaande punten maakt de Amber coin (AMB) erg interessant voor potentiële investeerders. Alles hangt af van de mate waarin het product, het tracking systeem, gebruikt zal worden maar de use case is zeer actueel. Weet het grote markten aan zich te binden? Dan kan de vraag naar Ambrosus sterk toenemen en dit is goed voor de Ambrosus koers verwachting.

Historische AMB koers

Ambrosus is ontstaan vanuit een ICO gehouden in oktober 2017. Er werd toen ruim 32 miljoen dollar opgehaald, ongeveer 33% van de beoogde opbrengst. Hieronder zie je de live Ambrosus koers.

Ambrosus prijs voorspelling 2020 – 2028

De Ambrosus prijs verwachting voor de toekomst is moeilijk te voorspellen. Het is duidelijk dat de use case een zeer interessante is. Jaarlijks wordt er voor miljarden aan producten na gemaakt en gaan er veel producten verloren tijdens bijvoorbeeld het transport.

 Tot op heden is er nog geen perfecte oplossing voor gevonden en hier kan Ambrosus dus een grote slag slaan. Het is alleen de vraag of ze het gaan halen gezien de concurrentie op dit gebied.

Als we uitgaan van het positieve en Ambrosus weet een gedeelte van het aandeel op de markt te veroveren kan de AMB voorspelling voor de toekomst zeer positief zijn. De Ambrosus prijs voorspelling voor het einde van 2020 is volgens sommigen $0,029 ($ 0,037). Anderen verwachten een hogere prijs en noemen een waarde van $0,4222

Zet deze lijn zich voort dan schommelt de Ambrosus voorspelling voor 2023 tussen de $0,04 en $0,8802. De beste voorspelling voor de AMB coin voor 2025 wordt vastgesteld op een waarde van $1.7246. Het is hierbij wel belangrijk te bedenken dat mensen die hoge voorspellingen doen vaak ook zelf een incentive hebben.

2021: $ 0,031
2022: $ 0,036
2023: $ 0,042
2024: $ 0,049
2025: $ 0,063
2026: $ 0,070
2027: $ 0,084
2028: $ 0,088

Ambrosus kopen 

Wil je Ambrosus kopen en toevoegen aan je portfolio? Dan is het verstandig zelf goed onderzoek te doen. Heb je eenmaal de knoop doorgehakt? Dan kun je Ambrosus kopen op verschillende exchanges waaronder Binance. Hier kun je niet direct euro’s op storten maar moet dit ‘opwaarderen’ met Bitcoin. Dit kun je gemakkelijk doen via Bitvavo.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.