Leestijd: < 1 minuut

AMC-klanten zullen vanaf maart “hoogstwaarschijnlijk” kaartjes kunnen kopen met Dogecoin en Shiba Inu. Zo heeft CEO Adam Aron gisteren in een Twittergesprek aangekondigd. Dit kwam nadat Aron’s Twitter volgers overweldigend stemden om kaartjes te kunnen kopen met Shiba Inu en Dogecoin. Zal deze stap ervoor zorgen dat de Shiba Inu en Dogecoin koers weer gaat stijgen?  

Shiba Inu en Dogecoin komen naar AMC Theaters in maart

AMC CEO Adam Aron is zojuist naar Twitter gegaan om aan te kondigen dat ’s werelds grootste bioscoopketen deze maart “hoogstwaarschijnlijk” ondersteuning zal toevoegen voor Dogecoin en Shiba Inu, de populairste meme-munten.

De twee hondachtige cryptocurrencies zullen geaccepteerd worden voor allerlei betalingen die via de website van het bedrijf gedaan worden. Eind oktober gebruikte Aron een Twitter poll om te onderzoeken of de klanten van het wereldwijde bedrijf Shiba Inu graag toegevoegd zouden zien als mogelijk crypto betaling.

Uit het onderzoek bleek dat de overgrote meerderheid van de respondenten een voorstander was van het toevoegen van SHIB aan AMC’s crypto betalingsmogelijkheden.

Ook lieten ze indertijd weten dat ze ook graag Dogecoin als belangsopties wilden zien.  

In oktober begon AMC de oorspronkelijke meme cryptocurrency te accepteren voor eGift kaarten. In november lanceerde de bioscoopketen ook Spiderman-thema Non-Fungible Tokens (NFTs) in samenwerking met Sony Pictures.

Half november tweette de CEO van AMC dat de bioscoopgigant binnen de volgende vier maanden ondersteuning voor Shiba Inu zou toevoegen.

Op het moment van schrijven staat de Dogecoin koers op €0,135964 met een 24-uurs  handelsvolume van €675.927.941. Dogecoin staat op dit moment op de 12e plaats met een marktkapitalisatie van €18.038.478.921. 

De Shiba Inu koers staat nu op €0,000026 EUR met een handelsvolume van 24 uur van €1.062.210.040. De munt staat op de 13e plaats met een marktkapitalisatie van €14.323.854.579.

Kan de aankondiging ervoor zorgen dat de koersen van beide munten gaan stijgen?


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.