Leestijd: 2 minuten

Onlangs plaatste AMC een Twitter poll met de vraag of het bedrijf Shiba Inu (SHIB) betalingen moest accepteren. Meer dan 81% stemde voor. Aron kondigde vervolgens aan dat het ging uitzoeken hoe AMC SHIB-betalingen zou kunnen accepteren. Vorige week kondigde de CEO aan dat het betaalproces via Bitpay zal gaan. Binnen 30 -60 dagen is het mogelijk om online een bioscoopkaartje te kopen met Shiba Inu.

SHIB-betalingen mogelijk binnen twee tot vier maanden

Vorige maand kondigde AMC Theatres, ’s werelds grootste bioscoopketen, aan dat het bedrijf Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash en andere cryptocurrencies accepteert om online filmkaartjes te betalen. Maar binnenkort zal het ook mogelijk zijn om bij AMC SHIB-betalingen te doen.

Aron heeft namelijk bevestigd dat het bedrijf in de komende twee tot vier maanden zal beginnen met het accepteren van SHIB voor online betalingen. Dus ergens tussen half januari en half maart moet het mogelijk zijn om SHIB-betalingen bij AMC te doen.

Hij liet dit in de volgende tweet weten:

Opgelet

#SHIBArmy: Onze vrienden @Bitpay hebben besloten Shiba Inu te steunen, speciaal omdat ik het vroeg, zodat AMC Shiba Inu kan nemen voor online betalingen van bioscoopkaartjes en concessies. @AMCTheatres zal de eerste @bitpay klant zijn die Shiba Inu accepteert. Timing 60-120 dagen. Dit is een WOW!

Aandacht

“We houden van $SHIB, en we houden van films. #PayInShibAtTheMovies binnenkort in @AMCTheatres! Ook dank aan @CEOAdam en @BitPay, we zijn verheugd dat jullie deel uitmaken van de #ShibArmy familie!”

Aron onthulde verder dat hij persoonlijk heeft gelobbyd bij BitPay, het blockchain betalingsbedrijf dat door AMC Theatres wordt gebruikt, om Shiba Inu te steunen.

Volgens Aron’s tweet voegt cryptocurrency betalingsverwerker BitPay “specifiek” Shiba Inu toe. Zo kan AMC de op meme’s geïnspireerde cryptocurrency gaan accepteren voor online betalingen van filmkaartjes en ook om cadeaukaarten tot $200 te kopen via AMC.

Daarmee wordt AMC de eerste Bitpay klant die SHIB-betalingen aanvaardt.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.