In de wereld van cryptocurrency is je ‘asset’ zo goed als de markt waarin het zich bevindt. Hiermee bedoelen we dat prijzen vaak afhankelijk van elkaar zijn. De Altcoin prijzen hebben namelijk vaak een correlatie met de Bitcoin koers. Gaat Bitcoin omhoog? Dan gaan altcoins ook omhoog. Ook het omgekeerde is waar. Ampleforth is bezig om een nieuwe ‘base currency’ te ontwikkelen die zo min mogelijk afhankelijk is van externe prijs veranderingen.

In dit artikel bekijken we Ampleforth, gaan we in op de AMPL koers en bekijken we de Ampleforth koers verwachting. We hopen je hiermee te helpen een antwoord te formuleren op de vraag: “Is Ampleforth een goede investering?”.

Wat is Ampleforth?

Ampleforth is een protocol gemaakt om de correlatie met andere currencies tegen te gaan. Met de AMPL token, de currency op het netwerk, wil Ampleforth een nieuwe ‘base currency’ maken in de crypto economie. De AMPL coin kan gebruikt worden in decentrale bank systemen als onderpand, zoals goud vroeg ook gebruikt werd.

Met deze token kan Ampleforth een stabiele prijs bieden aan investeerders die zo min mogelijk in verband staat met externe munten. De hoeveelheid AMPL (supply) wordt namelijk iedere dag aangepast. Hierdoor heb je nooit precies dezelfde hoeveelheid AMPL in je wallet. Dit proces wordt bij Ampleforth ‘rebase’ genoemd.

Met een rebase wordt er door een smart contract gekeken naar de prijs van AMPL en jouw aandeel in de totale supply. De hoeveelheid coins die je bezit kunnen fluctueren, maar je behoudt altijd hetzelfde aandeel in de totale markt. 

Stijgt de interesse ineens in Ampleforth? Dan zal niet de waarde verdubbelen, maar maakt het smart contract automatisch meer AMPL aan. Voor jou betekent het dat jij nu jouw aandeel van het totaal extra in je wallet hebt. 

  1. Je hebt 1 AMPL van € 1
  1. De interesse gaat x 2,

Je hebt 1 AMPL van € 2

  1. Aanpassing door Ampleforth

Je hebt 2 AMPL van € 1

Prijzen op de markt worden vaak gebruikt om te reageren op de markt, maar bij Ampleforth gebeurt dit dus met de supply. 

Use case

Veel projecten zijn afhankelijk van de koers van Bitcoin. Je kunt nog zo’n goede techniek gemaakt hebben, maar als Bitcoin ook maar iets achteruit gaat, zul je dit ook merken. Dit maakt Ampleforth een geschikt platform om op te bouwen. Het netwerk en de supply is elastisch, waardoor het geschikt is voor zowel grote hoeveelheden gebruikers als slechts enkele. 

Aan goud als onderpand voor de dollar zaten veel voordelen, maar ook een aantal nadelen. Zo was het niet mogelijk om hard te groeien, aangezien de supply niet zomaar bijgemaakt kon worden. Hoewel dit een kracht was, zorgde dit er ook voor dat de regeringen langzaam van het goud af wilden als onderpand. Hierdoor kregen ze echter wel meer macht, ze konden namelijk zomaar nieuw geld bijdrukken toen het zover was.

Ampleforth heeft de potentie om deze rol aan te nemen. Het heeft de mogelijkheid van flexibele supply en ontneemt tegelijk de macht van regeringen doordat er niet ‘zomaar’ iets bijgemaakt kan worden. 

Ampleforth koers verwachting

Dit is uiteraard nog allemaal toekomstmuziek en lang niet iedereen zal het hiermee eens zijn. Wel is het interessant om projecten bezig te zien met nieuwe ideeën. Of het ook zal slagen blijft afwachten, al heeft Ampleforth de DeFi hype mee op dit moment. Weet de AMPL coin voet aan de grond te krijgen en slaat het idee aan? Dan kan dit zeer positief uitpakken voor de Ampleforth koers verwachting. Hieronder zie je de live Ampleforth koers.

Ampleforth prijs voorspelling 2020 – 2026

Er zijn voor verschillende Ampleforth voorspellingen te vinden, de een enthousiast en de ander juist niet. Het idee is nieuw en dat maakt het heel interessant, het is echter nog wel de vraag hoeveel steun het zal krijgen in de toekomst. Op het moment dat er meer DeFi producten gemaakt zullen worden met behulp van de AMPL tokens brengt dit hoge Ampleforth verwachtingen met zich mee.

Hieronder vind je een overzicht met enkele Ampleforth voorspellingen voor de toekomst:

2020: $ 1,06 ($ 3,97)
2021: $ 1,31
2022: $ 1,55
2023: $ 1,82
2024: $ 2,11
2025: $ 2,22
2026: $ 2,69

Hoe Ampleforth kopen?

Heb je besloten dat Ampleforth een goede of interessante aanvulling is voor je portfolio gezien de lage correlatie met Bitcoin en Ethereum? Dan kun je AMPL kopen op enkele van de grootste exchanges ter wereld, zoals KuCoin. Heb je nog geen account? Dan kun je hier beginnen

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.