Ankr is een cloud computing platform dat inactieve computerbronnen gebruikt om het netwerk te besturen. Door op deze manier clouddiensten aan te bieden blijven ze milieuvriendelijk en houden ze de kosten laag doordat ze geen hardware hoeven te installeren.

Ankr staat al een tijdje in de top-150 op coinmarketcap. Wellicht nog niet heel bekend, maar wel erg interessant! In dit artikel leggen we uit wat Ankr te bieden heeft en kijken we waarom Ankr in de top-150 staat. Daarnaast kijken we hoe het gaat met de Ankr koers en nemen we de Ankr koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst onder de loep.

De kracht van Ankr

Iedereen die online bezig is maakt gebruik van de cloud. Verstuur je emails, kijk je een serie op Netflix of post je een bericht op Facebook? Dan maak je gebruik van een cloud. Grote bedrijven zoals Amazon Web Services en Microsoft Azure bieden clouddiensten aan en hebben datacenters over de hele wereld.

Bedrijven die cloud services aanbieden hebben soms inactieve rekenbronnen. Deze inactieve rekenbronnen wil Ankr (tegen betaling) gebruiken om hun netwerk mee aan te sturen. Door deze bronnen te gebruiken zorgt Ankr voor een deeleconomie waarin de consument goedkoper uit is wanneer ze toegang krijgt tot de cloud van Ankr.

Het Ankr netwerk kan gebruikt worden voor Nodes. Ankr biedt meer dan 100 Nodes aan op hun marktplaats die je met een klik op de knop kan laten draaien op jouw account. Dit geldt ook voor Masternodes. Met een masternode krijg je een x aantal coins van de desbetreffende cryptovaluta uitbetaald als een bedankje voor het meehelpen aan de blockchain.

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Een (Master) Node laten draaien op Ankr is goedkoper dan op andere cloudproviders en het is milieuvriendelijk. Ankr gebruikt immers inactieve rekenbronnen die anders ook stroom zouden verbruiken. Op deze manier biedt Ankr niet alleen voordelen voor de consument en bedrijven, maar is het ook de meest ecologisch verantwoorde oplossing voor cloud computing.

Voor een positieve Ankr prijs verwachting moeten echter deze voordelen wel benut worden. Lukt het Ankr om meer consumenten naar zich toe te trekken en blijven ze goedkoop en veilig, dan kan dit erg gunstig zijn voor de Ankr koers verwachting.

Over de Ankr koers en de Ankr koers verwachting

De markt waarin Ankr opereert blijft maar groeien. Met een geschatte markt van 320 miljard dollar in 2022 begeeft Ankr zich in een wereld waar 1% marktaandeel al enorm lucratief kan zijn. Met Amazon Web Services, Microsoft Azure en tal andere cloud service bedrijven als concurrentie is dit niet makkelijk, maar in een alsmaar groeiende markt wel degelijk mogelijk.

Ankr kan ook gemined worden. Transacties op het netwerk worden door miners verwerkt en beveiligd. Als beloning krijgen miners een aantal coins. Het mooie aan het minen van Ankr is dat het voor iedereen eerlijk blijft. Bij Bitcoin hebben miners meer kans om Bitcoin te minen wanneer ze een sterkere computer hebben. Bij Ankr maakt dat niet uit. Chandler Song, de CEO van Ankr gebruikt Uber als metafoor:

Just like in Uber, if you drive one mile in a Toyota Prius, you get paid for that one mile. If you drive one mile with a Lamborghini, you still get paid for one mile. Even with a powerful player in the game, Ankr ensures fair play for other players in the game.

Het team van Ankr bestaat uit 26 leden die werken vanuit 16 verschillende landen. Ankr geloofd dat diversiteit en inclusiviteit innovatie en adaptatie over heel de wereld stimuleert. Het team heeft bij elkaar erg veel ervaring. De een heeft tien jaar bij Amazon gewerkt en is een expert op het gebied van cloud computing terwijl de ander gerenommeerd ethisch hacker is.

Al met al biedt Ankr een mooie, milieuvriendelijke en goedkope oplossing voor cloud services. Met een snel groeiende markt en een sterk concept heeft het project zeker kans van slagen. Weet Ankr de verwachtingen waar te maken, dan zal dit goed uitpakken voor de Ankr koers en resulteert dit in een hoge Ankr koers verwachting.

Historische Ankr koers

Op de Berkeley universiteit in California werd in 2017 Ankr opgericht. Sindsdien zijn ze hard gegroeid en hebben ze meerdere kantoren over heel de wereld. De koers van Ankr heeft sinds 2019 nogal wat schommelingen meegemaakt. Na een sterke start daalde de Ankr prijs van 0,014 dollar (27 maart 2019) naar 0,006 dollar (16 mei 2019).

Een paar maanden daarvoor, 21 september 2018, hield Ankr een ICO. Er werd toen 18,7 miljoen dollar opgehaald. De actuele ANKR koers vind je hieronder in euro.

Ankr prijs voorspelling 2020 – 2026

Voor Ankr is het belangrijk dat ze meer gebruikers naar het platform trekken. Dit zorgt voor inkomsten waardoor ze kunnen groeien. Ankr moet de consument de voordelen laten zien. Dat de wereld steeds groener wordt en er een generatie opkomt die het milieu hoog in het vaandel heeft is uiteraard een mooie bijkomstigheid.

De prijs voorspellingen van Ankr vind je hier:

2020: $ 0,0018 ($ 0,0151)
2021: $ 0,0018
2022: $ 0,0025
2023: $ 0,0031
2024: $ 0,0034
2025: $ 0,0041
2026: $ 0,0046

ANKR kopen?

ANKR kopen doe je eenvoudig op Binance als je besloten hebt dat het een goede aanvulling is voor je portfolio. Wallets worden er ook voor je aangemaakt.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.