Bijzonder nieuws uit Cyprus. Apollon FC is namelijk het eerste team geworden dat een voetbalwedstrijd gewonnen heeft met behulp van blockchain. Fans konden met behulp van tokens stemmen op opstelling en formatie en hiermee heeft het team een overwinning geboekt.

Fans van Apollon FC kregen voor een vriendschappelijke wedstrijd de kans om met de $APL Fan Tokens van de club te stemmen op de opstelling en formatie. De formatie die gekozen werd was 4-2-3-1 en de aanvallers die opgesteld werden door de fans waren bovendien succesvol. 

Drie van de vier gekozen aanvallers wisten te scoren in de eerste helft, waaronder Benschop die we nog kunnen kennen uit zijn tijd in de Eredivisie.

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Het is uniek en de eerste keer dat een professionele wedstrijd door blockchain bepaald is. Dit alles gebeurde via de Fan Tokens van Socios.com. De CEO van Socios zegt hierover het volgende:

Today Socios.com & Apollon FC made history. The friendly match against Aris Limassol was the first match ever to be powered by blockchain, with fans picking the formation and the players. I’m so proud to have delivered this level of fan engagement for our partners Apollon FC, and for the fans to have voted for the winning formation.

Socios heeft veel samenwerkingen met clubs van over de hele wereld, waaronder Barcelona, PSG en Juventus. Het blijft even afwachten of Koeman straks zijn opstelling zal bepalen aan de hand van de fans, maar deze ontwikkelingen zorgen wel voor meer betrokkenheid bij de clubs. 

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.