Een coin met een top-100 notering op Coinmarketcap wekt vaak onze interesse. Zo ook Aragon. Een idealistisch doel waardoor wellicht de welvaart een stuk eerlijker wordt verdeeld over de wereld.

In dit artikel wordt er gekeken waarom ANT in de top-100 staat, hoe het gaat met de ANT koers en kijken we naar de Aragon koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Aragon

ANT is een gedecentraliseerde autonome organisatie, oftewel een DAO. Dit betekent dat er niet een iemand is of een kleine groep die de baas is over dit project. Mensen die actief meewerken aan dit project kunnen de route bepalen die Aragon bewandeld. Hiervoor moeten ze wel ANT coin in bezit hebben.

Op het netwerk van Aragon kan iedereen een bedrijf beginnen. Dit kan net zo makkelijk als dat je via WordPress een website maakt. Dit wordt dan uiteraard een autonoom en decentraal bedrijf.

Dat het eenvoudig is om een bedrijf op te richten op het Aragon netwerk zonder enige programmeerervaring komt goed uit. Hierdoor zorgt ANT ervoor dat de massa gemakkelijk over kan stappen op hun blockchain. Dit kan erg positief zijn voor de ANT koers. Hoe meer gebruikers Aragon heeft hoe hoger de ANT waarde zal zijn.

Het management van een bedrijf kan wel eens ruzie met elkaar hebben over de toekomst van het bedrijf. Welke keuzes er gemaakt moeten worden en waarom zorgt voor meningsverschillen en kan als een bedrijf niet oppast leiden tot niet goed te maken ruzies. Een bedrijf op het ANT netwerk heeft dit probleem niet.

Dit komt doordat iedereen die een coin van jouw bedrijf bezit kan meebeslissen over de toekomst. Hoeveel een stem waard is en of elke stem evenveel waard is kan je aanpassen. Hou er dus rekening mee dat ondanks dat jij het bedrijf hebt opgericht jij niet de baas bent.

Aragon is een mooi project met een sterke visie. Mocht de massa deze visie volgen en gaan ze ANT vertrouwen dan kan dit goed uitpakken voor de Aragon koers verwachting.

Aragon koers verwachting

De bedrijven die op het Aragon netwerk draaien komen uit verschillende branches. Hierdoor is het belangrijk dat er voor elk bedrijf de juiste functies zijn. Aragon heeft hier de oplossing voor. De bedrijven maken namelijk gebruik van het modulaire systeem van ANT.

Een modulair systeem is een constructiesysteem waarbij verschillende onderdelen om te wisselen zijn. Dit betekent dat bedrijven de keuze hebben om bepaalde functies wel of niet te gebruiken en wanneer er na een testfase een functie niet geschikt blijkt te zijn ze een andere functie kunnen uitproberen.

Denk hierbij aan modules voor accountancy en bijvoorbeeld verschillende betaalmogelijkheden.

Nu het team achter de organisatie, oftewel, de community. Het is namelijk een open source community driven organisatie. Grote namen die meewerken zijn: Luis Cuende en Jorge Izquierdo.

Luis Cuende is de projectleider en blijkt een prijs te hebben gewonnen voor beste minderjarige Europese programmeur en hij staat in de 30 onder 30 lijst van Forbes. Een slimme gast met een enorme drive als het gaat om Aragon. Jorge Izquierdo is de Aragon Cofounder die als software developer de WWDC scholarship van Apple heeft gewonnen. Een ontwikkelaar die met Aragon zijn visie kan waarmaken.

Qua potentie zit het bij Aragon wel goed. Wanneer bedrijven overstappen op het Aragon Netwerk dan zal er een grote verandering plaatsvinden in de structuur en management van bedrijven. Het klinkt misschien nu nog gek dat een bedrijf van iedereen is die eraan meewerkt, maar dit zou zomaar eens de toekomst kunnen zijn als het aan Aragon ligt.

De tijd zal het leren, maar weet Aragon er in te slagen om een grote community te bouwen en meer bedrijven te laten werken op hun netwerk dan zal dit goed een mooie slag zijn voor de Aragon koers en resulteert dit in een hoge Aragon koers verwachting.

Historische Aragon koers

Het project dat sinds 2017 bestaat heeft door de ICO een dikke geldinjectie gekregen waarmee ze snel van start konden gaan. De ICO van Aragon heeft binnen een dag 25 miljoen dollar opgehaald. Dit gebeurde op 17 mei 2017. Het enorme bedrag dat ze hebben opgehaald wordt vooral besteed aan de ontwikkeling van het netwerk.   

Sinds de start van het project schommelt de Aragon waarde op en neer. In juni 2017 zien we de waarde stijgen naar een dikke 4 dollar waarna meteen de prijs weer omlaag schiet. Dit gebeurde in januari 2018 ook, toen stond de hele cryptowereld op z’n kop want zowat alle coins gingen toen de lucht in.

Aragon prijs voorspelling 2020 – 2026

De prijs van Aragon hangt er af van de aantal bedrijven die zich op het netwerk vestigen en hoe goed en groot de community is. Zoals eerder genoemd is het belangrijk dat er meer bedrijven het ANT netwerk gaan gebruiken. Wat ook belangrijk is om te weten is dat de cryptomarkt veel invloed kan hebben op de Aragon waarde. Hieronder zie je een overzicht van de Aragon prijs verwachtingen.

2020: $ 10,54 ($ 8,39)
2021: $ 12,09
2022: $ 14,76
2023: $ 16,77
2024: $ 16,03
2025: $ 22,49
2026: $ 25,04

ANT kopen

ANT kopen doe je eenvoudig op Bitvavo als je besloten hebt dat het een goede aanvulling is voor je portfolio. Je stort gemakkelijk euro’s en ook je winst laat je direct weer uitbetalen op je bankrekening. Wallets worden er ook voor je aangemaakt. Heb je nog geen account? Doe dat dan via deze link en betaal in de eerste week tot € 1000 geen transactiekosten.

  1. Inloggen op Bitvavo
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Jelmer

Sinds 2017 houd ik mij bezig met Bitcoin en de blockchain. Sindsdien is de interesse alleen maar gegroeid en dit zal hoogstwaarschijnlijk niet stoppen. Het begon met investeren in Bitcoin en altcoins, maar sinds 2020 schrijf ik ook met veel plezier voor Currentcrypto!