Aragon richt zich op het internetverkeer. Het internet maakt de weg vrij voor een vrije stroom van informatie en de mogelijkheid om met wie dan ook ter wereld te communiceren of geld te versturen. Helaas zorgt het er ook voor dat observatie en gecentraliseerde controle aan de orde van de dag zijn.

Hoe dit zich zal ontwikkelen de komende jaren is afhankelijk van de techniek volgens Aragon. De mensheid heeft de juiste tools nodig om decentraal te leven en Aragon denkt dat het hiervoor belangrijk kan zijn. Nieuwe manieren om te ondernemen, om te besturen en om een decentrale samenleving op te bouwen.

Deze ambitie is de reden dat we in dit artikel naar Aragon kijken. We behandelen de ANT coin, de Aragon verwachting en het laatste nieuws rondom het project. Hiermee hoop ik je een beter beeld te geven over het project en je te helpen om een potentie-analyse te maken. Wat gaat de Aragon crypto doen?

Wat is Aragon?

ANT is een gedecentraliseerde autonome organisatie, oftewel een DAO. Dit betekent dat er niet een iemand is of een kleine groep die de baas is over dit project. Mensen die actief meewerken aan dit project kunnen de route bepalen die Aragon bewandeld. Hiervoor moeten ze wel ANT coin in bezit hebben.

Op het netwerk van Aragon kan iedereen een bedrijf beginnen. Dit kan net zo makkelijk als dat je via WordPress een website maakt. Dit wordt dan uiteraard een autonoom en decentraal bedrijf.

Dat het eenvoudig is om een bedrijf op te richten op het Aragon netwerk zonder enige programmeerervaring komt goed uit. Hierdoor zorgt ANT ervoor dat de massa gemakkelijk over kan stappen op hun blockchain. Dit kan erg positief zijn voor de ANT koers. Hoe meer gebruikers Aragon heeft hoe hoger de ANT waarde zal zijn.

Het management van een bedrijf kan wel eens ruzie met elkaar hebben over de toekomst van het bedrijf. Welke keuzes er gemaakt moeten worden en waarom zorgt voor meningsverschillen en kan als een bedrijf niet oppast leiden tot niet goed te maken ruzies. Een bedrijf op het ANT netwerk heeft dit probleem niet.

Dit komt doordat iedereen die een coin van jouw bedrijf bezit kan meebeslissen over de toekomst. Hoeveel een stem waard is en of elke stem evenveel waard is kan je aanpassen. Hou er dus rekening mee dat ondanks dat jij het bedrijf hebt opgericht jij niet de baas bent.

Aragon is een mooi project met een sterke visie. Mocht de massa deze visie volgen en gaan ze ANT vertrouwen dan kan dit goed uitpakken voor de Aragon koers verwachting.

Het netwerk draait door het verzamelen van transacties (en transactiekosten) op het netwerk. Deze handelskosten dragen bij aan de interne ‘hoofdstad’ van het netwerk en wordt gebruikt om het netwerk draaiende te houden en te laten groeien. Belangrijke services die hiervan o.a. gemaakt worden zijn:

 • De ontwikkeling van de Aragon Core contracten
 • Een decentrale ‘rechtbank’ waar bevroren tegoeden verdedigd kunnen worden
 • Een upgrade service voor het vinden van fouten in de code

Wat doet de Aragon koers?

De Aragon crypto is tot stand gekomen vanuit een ICO gehouden in mei 2017. Gedurende de token sale is er ongeveer $ 25 miljoen opgehaald door de mensen achter het project. De prijs voor één Aragon coin verschilde en stond gemiddeld op $ 0,57 per coin. De actuele Aragon koers is $ 1.70.

De distributie van de eerste tokens was als volgt: 70% is verkocht via de ICO, 15% was voor de Aragon Foundation en de resterende 15% voor vroege bijdragers aan het netwerk. Het grootste gedeelte van de tokens dus op de vrije markt verkocht. Dit hebben we ook al eens anders gezien bij crypto projecten.

Kijken we naar coinmarketcap dan is het duidelijk dat de ANT koers voor het eerst genoteerd werd op 3 april 2019. Beleggers konden de ANT crypto toen kopen voor $ 1,30. De eerste grote stijgingen zien we in 2020 verschijnen, in aanloop naar de bull markt van 2021.

De Aragon All Time High staat op een bedrag van $ 14.64 (April 6, 2021). Het is inmiddels 541 dagen geleden dat deze koers bereikt werd. Sinds de oprichting heeft het project een marketcap van $ 68,069,069 bij elkaar weten te krijgen. Hiermee staat het op plaats 333 van grootste crypto projecten.

Het is naar mijn idee belangrijk om dit soort koersdata tot je te nemen. Je besluit aan de hand van dit soort data namelijk zelf of Aragon een potentiële investering is. Ben je niet goed op de hoogte van de details achter het project en de historische koers? Dan maak je dus niet de best mogelijke keuze. Hieronder daarom de ANT koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Aragon verwachting 2022 – 2027?

De bedrijven die op het Aragon netwerk draaien komen uit verschillende branches. Hierdoor is het belangrijk dat er voor elk bedrijf de juiste functies zijn. Aragon heeft hier de oplossing voor. De bedrijven maken namelijk gebruik van het modulaire systeem van ANT.

Een modulair systeem is een constructiesysteem waarbij verschillende onderdelen om te wisselen zijn. Dit betekent dat bedrijven de keuze hebben om bepaalde functies wel of niet te gebruiken en wanneer er na een testfase een functie niet geschikt blijkt te zijn, ze een andere functie kunnen uitproberen. Denk hierbij aan modules voor accountancy en bijvoorbeeld verschillende betaalmogelijkheden.

Nu het team achter de organisatie, oftewel, de community. Het is namelijk een open source community driven organisatie. Grote namen die meewerken zijn: Luis Cuende en Jorge Izquierdo.

Luis Cuende is de projectleider en blijkt een prijs te hebben gewonnen voor beste minderjarige Europese programmeur en hij staat in de 30 onder 30 lijst van Forbes. Een slimme gast met een enorme drive als het gaat om Aragon. Jorge Izquierdo is de Aragon Cofounder die als software developer de WWDC scholarship van Apple heeft gewonnen. Een ontwikkelaar die met Aragon zijn visie kan waarmaken.

Qua potentie zit het bij Aragon wel goed. Wanneer bedrijven overstappen op het Aragon Netwerk dan zal er een grote verandering plaatsvinden in de structuur en management van bedrijven. Het klinkt misschien nu nog gek dat een bedrijf van iedereen is die eraan meewerkt, maar dit zou zomaar eens de toekomst kunnen zijn als het aan Aragon ligt.

De tijd zal het leren, maar weet Aragon er in te slagen om een grote community te bouwen en meer bedrijven te laten werken op hun netwerk dan zal dit goed een mooie slag zijn voor de Aragon koers en leidt dit tot een hoge Aragon crypto verwachting.

Hoewel het nu misschien nog toekomstmuziek lijkt, zijn er veel mensen bezig met juist deze toekomst. Als we kijken naar de Aragon verwachting voor 2022 is dit alleen nog niet ver genoeg in de tijd. Een verandering in de algemene crypto markt, plotseling nieuws of het uitbreken van een bear markt hebben op een korte termijn veel invloed op de koers.

Kijken we verder vooruit naar de Aragon verwachting voor 2027 dan heeft het project al meer tijd om zich te ontwikkelen. Zoals ik al aangaf, is de manier van zaken doen waarop Aragon zich richt erg modern en wordt het op dit moment nog maar weinig gebruikt. Wel verschuift de interesse van centrale diensten naar decentrale diensten.

Weet Aragon het voor elkaar te krijgen om bedrijven over te laten stappen naar het netwerk en verschuift dit sentiment in zijn geheel naar decentrale bedrijven? Dan lijkt geen voorspelling te gek al is dit natuurlijk geen garantie voor de toekomst. In het verleden hebben we al eerder grote stijgingen gezien. Zo ging de ANT koers eind 2020 binnen anderhalve maand met 591% omhoog.

* Currency in USD
Historical Price for Aragon
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de ANT coin?

Op het netwerk worden constant nieuwe Aragon crypto bijgemaakt ‘minting’. De hoeveelheid en de snelheid waarmee dit gebeurt, is in de handen van de Aragon coin bezitters. Met de token bepaalt de gemeenschap precies wat er gebeurt met het netwerk en de coin.

Daarnaast kunnen bedrijven hun organisatie op het netwerk maken en hiervoor de coin gebruiken. Hiervoor betalen ze de ANT coin als vergoeding en dit gaat weer direct het netwerk in. Tot slot is de Aragon coin een investering in het netwerk zelf die je zou kunnen kopen als je verwacht dat het project in de toekomst zal stijgen in waarde.

Een goede graadmeter om naar te kijken in dit laatste geval is o.a. de schaarste. Dit zie je door de huidige supply (40,028,458 ANT) te vergelijken met de maximale supply (43,165,291 ANT). In de regel geldt dat hoe meer token er al zijn uitgegeven van het totaal, hoe beter dit is voor de toekomstige waarde.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil 1.81% en in de laatste zeven dagen was dat 2.14%. Probeer niet alleen naar de toekomstige waarde te kijken, maar ook naar wat er nu gebeurt met de token. Ontdek je hierin trends? Dan zou dat een goed moment kunnen zijn om erop in te spelen. Daarmee is het echte geld te verdienen als je het goed doet.

Huidige supply40,028,458 ANTMaximale supply43,165,291 ANT
% verschil 24u1.81%% verschil 7D2.14%

Waar Aragon kopen?

ANT kopen doe je eenvoudig op Bitvavo als je besloten hebt dat het een goede aanvulling is voor je portfolio. Je stort gemakkelijk euro’s en ook je winst laat je direct weer uitbetalen op je bankrekening. Wallets worden er ook voor je aangemaakt. Heb je nog geen account? Maak dan hieronder een gratis account aan en krijg een welkomstbonus van € 1000 aan handelskosten cadeau.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Aragon nieuws

We hebben in dit artikel al meerdere belangrijke factoren behandelt die belangrijk kunnen zijn in je onderzoek naar de Aragon verwachting voor de toekomst. De coin data, de historische koers en het nut van de ANT coin. Tot slot is het Aragon nieuws van vandaag belangrijk.

Er gebeurt namelijk van alles in crypto-land. Door op de hoogte te zijn van de algemene ontwikkelingen en het nieuws rondom de ANT crypto kun je de beste keuze maken. Hoe meer informatie je hebt, hoe beter je voorbereiding en de mogelijke uitkomst van je trade. Een goede bron van informatie is de Aragon Twitter.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?