Leestijd: 6 minuten

Op deze pagina bekijken we Axie Infinity. Games worden alsmaar populairder en met de opkomst van NFT’s (non-fungible tokens) kan dit een lucratieve combinatie zijn. Ontwikkelaars uit Vietnam hebben een spel gemaakt dat je kunt spelen en waarmee je in-game items kunt verdienen en verkopen voor Axie Infinity coin.

In dit artikel nemen we daarom Axie Infinity onder de loep. We kijken naar de Axie Infinity verwachting, de prijs voorspellingen en de AXS koers. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over de game en de werking van de token op het netwerk. Wat gaat de Axie Infinity crypto doen?

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity is een spel gebaseerd op een combinatie tussen Pokémon en Cryptokitties. Deze laatste was erg populair en kun je zien als een verzamelgame op de blockchain. Door met tokens ‘kaarten’ te kopen die uniek zijn zou je die vervolgens weer door kunnen verkopen met winst. Axie Infinity werkt iets anders, maar heeft hier wel veel van weg.

Recent is de opmars van de NFT’s pas echt groot geworden. Kunstwerken gaan voor veel geld weg, YouTubers verkopen hun populaire home-video’s als NFT’s voor recordbedragen en ga zo maar door. Een online game is natuurlijk een uitgelezen plek om het ‘spelen’ en het verdienen van NFT’s te combineren.

Op Axie Infinity speel je met monsters (Axies). Je kunt hiermee vechten tegen andere spelers, nieuwe Axies verzamelen en ze trainen om beter te worden. Het spel heeft 19,000 + actieve maandelijkse gebruikers en is hiermee een groot project op Ethereum. 

Gamen is leuk, maar vaak kost het je veel tijd zonder dat je eraan kunt verdienen. Met Axie Infinity kun je gamen en je in-game items verkopen voor Axie Infinity tokens. Hiervoor is een eigen marketplace gemaakt waarop je bijvoorbeeld in de Axies kunt handelen. Ook kun je met je opbrengsten betere Axies kopen zodat je hier vervolgens weer meer mee kunt gaan verdienen.

Het grote verschil tussen Axie en traditionele games is dat met behulp van de blockchain een echte economie gemaakt kan worden waarbij spelers beloond worden om te spelen. Het is een ‘earn to play’ model en heeft zoals ik al aangaf veel spelers en ontwikkelaars aangetrokken. In sommige landen wisten mensen zelfs een extra inkomen te verkrijgen gedurende de corona crisis.

Spelers kunnen op de volgende manieren geld verdienen met Axie Infinity:

 • Tegen elkaar vechten en prijzen winnen uit het leaderboard
 • Axies ‘breeden’ en deze verkopen op de marktplaats
 • Verzamelen en speculeren op zeldzame Axies
 • Farmen om Smooth Love Potions te verzamelen. Deze worden gebruikt om te breeden en worden voor veel geld gekocht
 • Met de AXS coin bezit je een gedeelte van de game zelf. Je kunt deze kopen op een exchange of verdienen in het spel. Hiermee deel je mee in de kosten die betaald worden op het netwerk voor transacties

Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Wat doet de Axie Infinity koers?

Axie Infinity is tot stand gekomen vanuit een token sale. Deze werd gehouden via de Binance Launchpad en was zeer succesvol zoals wel meer projecten die hun fondsen werven via deze methode. 

De token sale werd gehouden tussen 3 en 4 november 2020 en ging via een loterij systeem. Mensen konden zich inschrijven en deden mee aan een loting om uiteindelijk de AXS tokens te mogen kopen. 9,38% van de deelnemende mensen kwamen hier uiteindelijk voor in aanmerken.

Voor de mensen die zich in hebben mogen schrijven was dit goed nieuws. De AXS coin werd namelijk verkocht voor $ 0,10. De actuele Axie Infinity koers is $ 7.74.

Als we de AXS koers bekijken op coinmarketcap zien we dat deze als eerste verschijnt 4 november 2020. Eén AXS coin ging toen over de toonbank voor $ 0,17. Op dit moment heeft het project een market cap van $ 1,030,673,629 en staat daarmee op plaats 67 op de lijst met grootste crypto’s.

De All Time High van de Axie Infinity coin staat op een waarde van $ 164.90 (November 6, 2021). Deze koers werd 762 dagen geleden bereikt. Moet je nagaan hoeveel winst de eerste beleggers gemaakt hebben. Dit betekent overigens niet dat bij een volgende bull markt deze prijs niet weer verbroken zou kunnen worden.

Het is verstandig om zoveel mogelijk koersdata in de gaten te houden over een langere periode. Je bent zo op de hoogte van de schommelingen en kunt ook profiteren van afwijkingen. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil bijvoorbeeld 6.02%. Hieronder staat de Axie Infinity koersgrafiek met alle historische data.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Axie Infinity verwachting 2023 – 2028?

Games worden steeds populairder en de Axie Infinity koers verwachting is dan ook goed. Er zijn al veel verhalen te vinden van mensen die Axies verzamelen in ontwikkelingslanden om zo extra inkomsten te genereren. Dit was tot voor kort niet mogelijk met het gamen en heeft dan ook veel potentie.

Wat betreft de Axie Infinity verwachting lijkt deze daarom positief te zijn voor de toekomst. De combinatie tussen games en NFT in-game items is een zeer interessante en weet het project nog meer dan 19.000 maandelijkse gebruikers te trekken dat zal de vraag naar de AXS coin alleen maar toenemen.

Het is een use-case die voorheen niet bestond en het biedt mensen de mogelijkheid om te verdienen aan hun favoriete bezigheid, namelijk gamen. Voor mensen in ontwikkelingslanden was het zelfs dé manier om brood op de plank te brengen. Dat kunnen maar weinig crypto projecten zeggen.

Niemand kan met zekerheid de AXS koers voorspellen en iedereen die dat beweert zou je met een korreltje zout moeten nemen. Er zijn veel factoren die hier invloed op hebben en niet op de minste plaats het gebruik van de game en de snelheid waarmee transacties gedaan kunnen worden.

De game en de Axie Infinity token zijn afhankelijk van gebruikers. Hoe meer mensen de game spelen, hoe beter dit is voor de AXS token. Hierbij komt echter wel de schaalbaarheid om de hoek kijken. Cryptokitties was enkele jaren geleden dusdanig populair dat het het volledige Ethereum platform langzamer maakte.

Er wordt hard gewerkt aan de oplossing en Ethereum is zeker op de goede weg, maar met dit soort ‘externe’ factoren moet je rekening houden bij je onderzoek naar Axie Infinity. Ook het Laatste Axien Infinity nieuws kan je hierbij wat houvast geven.

Zoals ik eerder al aangaf zien de factoren van het project er goed uit. Het blijft alleen lastig om een Axie Infinity verwachting voor 2023 te doen. Op de korte termijn kan er van alles gebeuren en is onder andere hype en nieuws doorslaggevend.

Je kunt het beste onderzoek doen naar de factoren die jij belangrijk vindt voor dat je AXS gaat kopen. Denk hierbij aan de use-case, de AXS coin en de goede dingen die het al doet in de wereld. Met dat is ons achterhoofd is een Axie Infinity verwachting voor 2028 al een stuk duidelijker. Weet het project dit traject door te zetten? Dan zijn mogelijke stijgingen van 100% of zelfs 1000% niet uitgesloten. De Axie Infinity coin heeft dit in het verleden al vaker laten zien.

Hierbij komt ook nog het feit dat Axie Infinity via de Binance Launchpad ter wereld is gekomen. Veel van de coins hebben behoorlijke rendementen gezien door de samenwerking met de exchange. Al deze zaken samen maakt de Axie Infinity verwachting positief en zeker het onderzoeken waard. Meer historische data vind je hieronder:

* Currency in USD
Historical Price for Axie Infinity
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de AXS coin?

De valuta op het netwerk en in het spel is de Axie Infinity Shard (AXS). Deze AXS token wordt gebruikt om nieuwe monsters te kopen, om mee te stemmen over de toekomst van het spel en om te staken. Je kunt AXS coins verdienen door het spel te spelen, als stake beloning en je kunt ze natuurlijk kopen op exchanges. Hiermee kun je een passief inkomen opbouwen en ben je eigenaar van een gedeelte van het spel.

Wat betreft de AXS token is het ook goed om naar de schaarste te kijken in je onderzoek. Dit is een belangrijke factor bij het onderzoek naar de potentie van de koers. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kijken naar de supply op dit moment (133,092,826 AXS) in vergelijking met de maximale supply (270,000,000 AXS). Hoe meer tokens er al verkocht zijn, hoe minder er in de toekomst nog op de markt komen = schaarste.

Op het internet zul je eel voorspellingen vinden. De een nog gekker dan de ander. Een goede graadmeter voor succes is dit alleen niet. Het is veel verstandiger om je eigen mening te vormen over het project met o.a. de data op deze pagina. Het doel van het project, de AXS coin en de mensen die het spel spelen en ontwikkelen. Allemaal belangrijke zaken om te onderzoeken.

Huidige supply133,092,826 AXSMaximale supply270,000,000 AXS
% verschil 24u6.02%% verschil 7D18.57%

Waar Axie Infinity kopen?

We hebben je in dit artikel hopelijk wat bij kunnen brengen over Axie Infinity. Een interessant project dat zeker de moeite waard is om onderzoek naar te doen. Naast het project en de game zelf is het ook goed om te kijken naar de data. Laat je niet enkel en alleen beïnvloeden door hype, vaak ga je hierdoor de mist in.

Wil je Axie Infinity kopen? Dan kun je dit doen op de goedkoopste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook eventuele winsten kun je direct laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op Bitvavo? Dan kun je die via onderstaande knop aanmaken en genieten van een welkomstbonus. Je trade de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Axie Infinity nieuws

Om te bepalen of het project een mogelijke goede belegging is kun je naar de data op deze pagina kijken. De Axie Infinity verwachting, de AXS coin en de data zijn hierin belangrijk. Volg deze goed over een langere periode en je bent goed op de hoogte. Combineer je dit met het laatste Axie Infinity nieuws? Dan kun je ook nog eens de richting bepalen die de koers mogelijk op gaat.

Met het Axie Infinity nieuws van vandaag ontdek je snel of het project nieuwe ontwikkelingen doormaakt en of het samenwerkingen afsluit. Er zijn weinig mensen die al deze data goed in de gaten houden. Doe jij dit wel? Dan ben je het grootste gedeelte van de beleggers voor en kun je hier flink winst mee maken. De beste manier is door de officiële Twitterpagina te volgen. Hieronder daarom het laatste AXS nieuws.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.