Games worden alsmaar populairder en met de opkomst van NFT’s (non-fungible tokens) kan dit een lucratieve combinatie zijn. Ontwikkelaars uit Vietnam hebben een spel gemaakt dat je kunt spelen en waarmee je in-game items kunt verdienen en verkopen voor AXS-tokens. 

In dit artikel nemen we daarom Axie Infinity onder de loep. We kijken naar de Axie Infinity verwachting, de prijs voorspellingen en de AXS koers. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over de game en de werking van de token op het netwerk.

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity is een spel gebaseerd op een combinatie tussen Pokémon en Cryptokitties. Deze laatste was erg populair en kun je zien als een verzamelgame op de blockchain. Door met tokens ‘kaarten’ te kopen die uniek zijn zou je die vervolgens weer door kunnen verkopen met winst. Axie Infinity werkt iets anders, maar heeft hier wel veel van weg.

Recent is de opmars van de NFT’s pas echt groot geworden. Kunstwerken gaan voor veel geld weg, YouTubers verkopen hun populaire home-video’s als NFT’s voor recordbedragen en ga zo maar door. Een online game is natuurlijk een uitgelezen plek om het ‘spelen’ en het verdienen van NFT’s te combineren.

Op Axie Infinity speel je met monsters (Axies). Je kunt hiermee vechten tegen andere spelers, nieuwe Axies verzamelen en ze trainen om beter te worden. Het spel heeft ongeveer 19,000 actieve maandelijkse gebruikers en is hiermee een groot project op Ethereum. 

Gamen is leuk, maar vaak kost het je veel tijd zonder dat je eraan kunt verdienen. Met Axie Infinity kun je gamen en je in-game items verkopen voor Axie Infinity tokens. Hiervoor is een eigen marketplace gemaakt waarop je bijvoorbeeld in de Axies kunt handelen. Ook kun je met je opbrengsten betere Axies kopen zodat je hier vervolgens weer meer mee kunt gaan verdienen.

Axie Infinity coin

De valuta op het netwerk en in het spel is de Axie Infinity Shard (AXS). Deze AXS token wordt gebruikt om nieuwe monsters te kopen, om mee te stemmen over de toekomst van het spel en om te staken. Je kunt AXS coins verdienen door het spel te spelen, als stake beloning en je kunt ze natuurlijk kopen op exchanges. 

Axie Infinity koers

Axie Infinity is tot stand gekomen vanuit een token sale. Deze werd gehouden via de Binance Launchpad en was zeer succesvol zoals wel meer projecten die hun fondsen werven via deze methode. 

De token sale werd gehouden tussen 3 en 4 november 2020 en ging via een loterij systeem. Mensen konden zich inschrijven en deden mee aan een loting om uiteindelijk de AXS tokens te mogen kopen. 9,38% van de deelnemende mensen kwamen hier uiteindelijk voor in aanmerken.

Voor de mensen die zich in hebben mogen schrijven was dit goed nieuws. De AXS coin werd namelijk verkocht voor $ 0,10. Op het moment van schrijven is dat een rendement van ongeveer x39. De actuele Axie Infinity koers is $ 56.28.

Direct na de token sale kwam de coin op de Binance exchange te staan en steeg langzaam in waarde. Tijdens de bull markt heeft de koers flink wat schommelingen gezien. In de afgelopen 24 uur was dit koersverschil -13.47%.

Axie Infinity verwachting

Games worden steeds populairder en de Axie Infinity verwachting is dan ook goed. Er zijn al veel verhalen te vinden van mensen die Axies verzamelen in ontwikkelingslanden om zo extra inkomsten te genereren. Dit was tot voor kort niet mogelijk met het gamen en heeft dan ook veel potentie.

Wat betreft de Axie Infinity koers verwachting lijkt deze daarom positief te zijn voor de toekomst. De combinatie tussen games en NFT in-game items is een zeer interessante en weet het project nog meer dan 19.000 maandelijkse gebruikers te trekken dat zal de vraag naar de AXS coin alleen maar toenemen.

Hierbij komt ook nog het feit dat Axie Infinity via de Binance Launchpad ter wereld is gekomen. Veel van de coins hebben behoorlijke rendementen gezien door de samenwerking met de exchange. Al deze zaken samen maakt de Axie Infinity positief en zeker het onderzoeken waard. Meer historische data vind je hieronder:

* Currency in USD
Historical Price for Axie Infinity
DateOpenCloseHighLowVolume

Axie Infinity prijs voorspelling 2021 – 2028

Niemand kan met zekerheid de AXS koers voorspellen en iedereen die dat beweert zou je met een korreltje zout moeten nemen. Er zijn veel factoren die hier invloed op hebben en niet op de minste plaats het gebruik van de game en de snelheid waarmee transacties gedaan kunnen worden.

De game en de Axie Infinity token zijn afhankelijk van gebruikers. Hoe meer mensen de game spelen, hoe beter dit is voor de AXS token. Hierbij komt echter wel de schaalbaarheid om de hoek kijken. Cryptokitties was enkele jaren geleden dusdanig populair dat het het volledige Ethereum platform langzamer maakte. Er wordt hard gewerkt aan de oplossing en Ethereum is zeker op de goede weg, maar met dit soort ‘externe’ factoren moet je rekening houden bij je onderzoek naar Axie Infinity.

Zoals we eerder al aangaven zien de factoren van het project er goed uit en is de Axie Infinity verwachting positief. Wel is het moeilijk om hier een duidelijke voorspelling over te geven. Je kunt het beste onderzoek doen naar de factoren die jij belangrijk vindt voor dat je AXS gaat kopen. Wel hebben we enkele voorspellingen voor je gevonden op het internet.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van AXS -19.71%. Voor voorspellingen die wat verder in de toekomst liggen kun je hieronder kijken.

2021$5,91
2022$6,82
2023$8,70
2024$9,75
2025$12,34
2026$14,34
2027$15,10
2028$18,53

AXS coin kopen

We hebben je in dit artikel hopelijk wat bij kunnen brengen over Axie Infinity, een interessant project dat zeker de moeite waard is om onderzoek naar te doen. Naast het project en de game zelf is het ook goed om te kijken naar de data.

Hiervoor kun je bijvoorbeeld kijken naar de supply op dit moment (57,849,309 AXS) in vergelijking met de maximale supply (270,000,000 AXS). Hiermee kun je kijken hoe schaars de coin eigenlijk is. Hoe meer tokens er al verkocht zijn, hoe minder er in de toekomst nog op de markt komen = schaarste.

Wil je Axie Infinity kopen? Dan kun je dit doen op de goedkoopste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook eventuele winsten kun je direct laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op Bitvavo? Dan kun je die aanmaken via deze link en profiteren van een welkomstbonus. Je trade de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.