Op de blog van Bankera maakten ze vandaag bekend dat het mogelijk is om Bankera te kopen op de SpectroCoin exchange. Dit is de volgende stap van Bankera voordat de Bankera exchange online komt.

Al eerder was de BNK token te verhandelen op de HitBTC exchange, maar sinds vandaag dus ook op SpectroCoin. Dit is positief nieuws om wel twee redenen. Allereerst omdat ik SpectroCoin persoonlijk een prettigere exchange vind. Het dividend dat je kunt verdienen met Bankera wordt hier direct gestort in de vorm van ETH. Dit is vervolgens direct weer uit te geven. Je kunt hier bijvoorbeeld nu meer Bankera van kopen. Dit is iets wat ik ga doen tot de Bankera exchange online komt.

De tweede reden waarom dit goed nieuws is is omdat hierdoor het trading volume van SpectroCoin waarschijnlijk omhoog zal gaan. Iedereen die BNK bezit heeft recht op een gedeelte van deze trading fee en hierdoor zal dus waarschijnlijk ook de dividend uitbetaling hoger worden.

Op dit moment is het alleen nog maar mogelijk om Bankera te kopen. Maar naar verwachting zal de verkoop optie ook snel volgen. De laatste stap is dan de lancering van de Bankera Exchange.

Bankera kopen

Heb je nog geen Bankera of wil je je portfolio uitbreiden? Dan raad ik dus aan gebruik te maken van de SpectroCoin exchange en wel om bovenstaande redenen. Maak hier je account aan op SpectroCoin

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange