Bankera: Het verhandelen van BNK tokens eindelijk mogelijk

Begin dit jaar schreef ik over Bankera en de Bankera ICO. En sinds die tijd hebben we geduldig afgewacht tot de Bankera coin te verhandelen is. Op social media platforms als Reddit waren veel profielen actief om de ‘goede naam’ van Bankera onderuit te halen en investeerders negatief over het project te laten denken. Maar gister kwam het verlossende woord van Bankera. Vanaf maandag 4 juni zijn de BNK tokens te verhandelen op de HitBTC Exchange. Sinds 18 juli kan kan je nu ook BNK aanschaffen op de Spectrocoin exchange.

Hoe kan ik straks mijn Bankera coin verhandelen?

Vanaf maandag 4 juni is het mogelijk om je BNK tokens te verhandelen op de HitBTC exchange. In een blogpost op 25 mei kondigde Bankera al aan dat het mogelijk was om de BNK tokens van de Spectrocoin exchange te halen (waar de ICO gehouden is). Vanaf 4 juni is het dus mogelijk om je BNK tokens te storten op de HitBTC exchange en vanaf dan zijn ze te verhandelen. Wat dit met de prijs gaat doen is alleen nog enorm onduidelijk. Sommige mensen zeggen dat de prijs zal kelderen en andere zeggen weer dat de prijs enorm zal stijgen. Dit is afwachten, maar vanaf dat moment is het in ieder geval wel mogelijk om je BNK op te nemen in je Blockfolio. Sinds 18 juli kun je nu ook BNK kopen op Spectrocoin.

Bankera kopen

Op 4 juni dit jaar was het al mogelijk om Bankera te kopen op de HitBTC exchange. Maar vanaf 18 juli is het nu ook mogelijk om Bankera te kopen op Spectrocoin. De optie om te verkopen zal naar verwachting snel volgen. Mijn voorkeur gaat uit naar de Spectrocoin exchange omdat je hier direct dividend ontvangt van je BNK tokens. Een bijkomend voordeel van de mogelijkheid om te traden op Spectrocoin is dat het trade volume nu ook omhoog gaat. Dit betekend dat de dividend uitbetaling waarschijnlijk ook hoger zal zijn. Daar hieronder meer over.

Koop je BNK tokens op de Spectrocoin exchange.

Wat kan ik met Bankera en de bankera coin?

Bankera is een project dat samenwerkt met de Spectrocoin exchange. Wat voor mij de BNK tokens zo interessant maakt is de uitbetaling die ze iedere week doen. Mensen die BNK tokens hebben ontvangen namelijk 20% van de winst van zowel de Spectrocoin- als de Bankera exchange. Het gaat op dit moment nog om een lage opbrengst, maar de potentie is wat mij betreft groot. Zodra de Bankera exchange online is zal daar naar mijn idee veel op gehandeld worden. Dit omdat de trading pairs met de Bankera coin namelijk geen trading fee hoeven te betalen. Ik denk dat dit zal zorgen voor een snelle toestroom van handelen en daardoor een hogere opbrengst.

.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass