Begin dit jaar schreef ik over Bankera en de Bankera ICO. En sinds die tijd hebben we geduldig afgewacht tot de Bankera coin te verhandelen is. Op social media platforms als Reddit waren veel profielen actief om de ‘goede naam’ van Bankera onderuit te halen en investeerders negatief over het project te laten denken. Maar gister kwam het verlossende woord van Bankera. Vanaf maandag 4 juni zijn de BNK tokens te verhandelen op de HitBTC Exchange.

Bankera

Hoe kan ik straks mijn Bankera coin verhandelen?

Vanaf maandag 4 juni is het mogelijk om je BNK tokens te verhandelen op de HitBTC exchange. In een blogpost op 25 mei kondigde Bankera al aan dat het mogelijk was om de BNK tokens van de Spectrocoin exchange te halen (waar de ICO gehouden is). Vanaf 4 juni is het dus mogelijk om je BNK tokens te storten op de HitBTC exchange en vanaf dan zijn ze te verhandelen. Wat dit met de prijs gaat doen is alleen nog enorm onduidelijk. Sommige mensen zeggen dat de prijs zal kelderen en andere zeggen weer dat de prijs enorm zal stijgen. Dit is afwachten, maar vanaf dat moment is het in ieder geval wel mogelijk om je BNK op te nemen in je Blockfolio.

Ik heb de Bankera ICO gemist, wat nu?

Dat is natuurlijk jammer, maar er is nog niets aan de hand. Omdat de Bankera coin vanaf maandag te verhandelen is, kun je ze gewoon op de markt kopen. In eerste instantie is dit alleen nog maar op HitBTC, maar zodra de prijs stabieler wordt zal de BNK coin ook op andere exchanges te verhandelen zijn zoals Spectrocoin en de Bankera exchange, welke nu nog in ontwikkeling is. Wil je direct meer BNK kopen?

Maak dan hier je account aan op HitBTC en schaf ze direct aan.

Wat kan ik met Bankera en de bankera coin?

Bankera is een project dat samenwerkt met de Spectrocoin exchange. Wat voor mij de BNK tokens zo interessant maakt is de uitbetaling die ze iedere week doen. Mensen die BNK tokens hebben ontvangen namelijk 20% van de winst van zowel de Spectrocoin- als de Bankera exchange. Het gaat op dit moment nog om een lage opbrengst, maar de potentie is wat mij betreft groot. Zodra de Bankera exchange online is zal daar naar mijn idee veel op gehandeld worden. Dit omdat de trading pairs met de Bankera coin namelijk geen trading fee hoeven te betalen. Ik denk dat dit zal zorgen voor een snelle toestroom van handelen en daardoor een hogere opbrengst.