Beaxy Exchange is gelanceerd! Het handelen kan beginnen


Beaxy exchange gelanceerd

Vorig jaar schreven we al over de Beaxy Exchange. Toen nog een ICO, maar inmiddels de eerste miljoenen handelsvolume al achter de rug. Sinds gister is het namelijk mogelijk om op de Beaxy Exchange te handelen en de BXY token te kopen.

De BXY token is een token voor op de exchange. Het kan net zoals de Binance Coin gebruikt worden om de handelsfee mee te betalen. Daarnaast is het mogelijk om een gedeelte van je BXY tokens vast te zetten om hier passief inkomen mee te verdienen. De korting op de handelsfee door middel van de Beaxy token kan zelfs oplopen tot 60%. Dus ben je een actieve handelaar? Dan kan het interessant zijn eens te kijken naar de Beaxy exchange.

Persoonlijk vind ik dit soort tokens extra interessant omdat de prijs vaak hand in hand gaat met het succes van de exchange. Binance is hier een goed voorbeeld van met de Binance Coin. Het is op dit moment misschien wel een van de best presterende projecten en dat is terug te zien in de waarde. Ook de KuCoin shares zijn hier een goed voorbeeld van. Hoe beter de exchange het doet en hoe meer mensen hier handelen, hoe beter dit is voor de prijs.

Daarom is het interessant vroeg betrokken te zijn bij een exchange als Beaxy. Het platform is nog maar net open en de prijs is nu al x2 boven de ICO prijs. Binance Coin had een ICO prijs van 0,1 dollar en staat nu op ongeveer €30. Dit is natuurlijk geen garantie voor Beaxy. Maar als we de activiteit in de gaten houden op social media wordt er in ieder geval hard aan het platform gewerkt. Ook hebben ze binnen het eerste uur van handelen al 1 miljoen dollar trading volume gehaald met de BXY trading pairs.

Je kunt je hier aanmelden voor de Beaxy Exchange en direct Bitcoin of Ethereum storten om te wisselen voor de BXY token.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan