Vorig jaar schreven we al over de Beaxy Exchange. Toen nog een ICO, maar inmiddels de eerste miljoenen handelsvolume al achter de rug. Sinds gister is het namelijk mogelijk om op de Beaxy Exchange te handelen en de BXY token te kopen.

De BXY token is een token voor op de exchange. Het kan net zoals de Binance Coin gebruikt worden om de handelsfee mee te betalen. Daarnaast is het mogelijk om een gedeelte van je BXY tokens vast te zetten om hier passief inkomen mee te verdienen. De korting op de handelsfee door middel van de Beaxy token kan zelfs oplopen tot 60%. Dus ben je een actieve handelaar? Dan kan het interessant zijn eens te kijken naar de Beaxy exchange.

Persoonlijk vind ik dit soort tokens extra interessant omdat de prijs vaak hand in hand gaat met het succes van de exchange. Binance is hier een goed voorbeeld van met de Binance Coin. Het is op dit moment misschien wel een van de best presterende projecten en dat is terug te zien in de waarde. Ook de KuCoin shares zijn hier een goed voorbeeld van. Hoe beter de exchange het doet en hoe meer mensen hier handelen, hoe beter dit is voor de prijs.

Daarom is het interessant vroeg betrokken te zijn bij een exchange als Beaxy. Het platform is nog maar net open en de prijs is nu al x2 boven de ICO prijs. Binance Coin had een ICO prijs van 0,1 dollar en staat nu op ongeveer €30. Dit is natuurlijk geen garantie voor Beaxy. Maar als we de activiteit in de gaten houden op social media wordt er in ieder geval hard aan het platform gewerkt. Ook hebben ze binnen het eerste uur van handelen al 1 miljoen dollar trading volume gehaald met de BXY trading pairs.

Je kunt je hier aanmelden voor de Beaxy Exchange en direct Bitcoin of Ethereum storten om te wisselen voor de BXY token.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.