Op deze pagina gaan we dieper in op Beefy Finance. In de wereld van de Decentralized Finance bestaan veel manieren om geld te verdienen aan je cryptocurrency. Je kunt het bijvoorbeeld uitlenen om hierover een rendement (yield) te ontvangen. Een probleem met de opkomst van nieuwe projecten is dat je constant met je crypto’s moet schuiven om de beste yield te ontvangen.

Volgens Beefy Finance moet dat anders kunnen. Ze hebben namelijk een netwerk gemaakt waarbij dit verschuiven van je crypto tegoeden automatisch gebeurt. Je ontvangt zo altijd het hoogste rendement op je tokens.

Dat is de reden dat we in dit artikel Beefy Finance onder de loep nemen. We gaan in op de manier het netwerk werkt, op de Beefy Finance verwachting en de potentie van de BIFI coin. Hiermee hoop ik je een beter beeld te geven over het project. Wat gaat de Beefy Finance crypto doen?

Wat is Beefy Finance?

Beefy Finance is een multi-chain yield optimizer platform. Hiermee kunnen investeerders een compound interest (rente op rente) verdienen met hun crypto tegoeden.

Met behulp van verschillende smart contracts wordt er op het Beefy Finance automatisch voor je gezocht naar de beste rentepercentages. De contracten beveiligen het proces en zorgen ervoor dat je tegoeden altijd de maximale rente opstrijken. Hierdoor hoef je zelf niet meer constant met je cryptocurrency te schuiven.

Rente op rente is een interessant fenomeen in de beleggerswereld. Het is namelijk het verkrijgen van rente op rente. Dit betekent dat je rente ontvangt en bij je volgende termijn ook weer rente ontvangt over je nieuwe saldo (inclusief de vorige ontvangen rente), niet alleen over je initiële saldo. 

Volgens bekende beleggers zoals Warren Buffet is dit dé manier om te profiteren van je geld. Nu heeft Buffet niet zoveel met de crypto wereld, maar het geeft wel aan dat het een goede manier is om je portfolio te laten groeien zonder er zelf veel aan te doen.

Op Beefy Finance is het belangrijkste product de ‘vaults’. Hierin kun je je coins staken. Aan iedere coins zitten andere beleggingsstrategieën verbonden die automatisch voor je uitgevoerd worden. Zodra je belegt in een Vault zal je saldo automatisch stijgen door de verkregen rente en ook de nieuwe coins worden weer ingezet om meer rente te verdienen.

Anders dan de naam Vaults doet vermoeden kun je op ieder moment je coins opnemen. Je hoeft ze niet vast te zetten voor een bepaalde tijd. Wordt het even te heet onder de voeten of wil je je geld elders beleggen? Dan kun je je coins dus altijd opnemen. Belangrijke eigenschappen van Beefy Finance zijn:

 • Er zijn unieke strategieën op het platform aanwezig die nergens anders te vinden zijn
 • Door het staken van BIFI tokens kun je meer BIFI coins verdienen, je deelt mee in de opbrengst van het platform
 • Met meer dan 10 smart contracts ontwikkelaars zijn de strategieën en het platform altijd up-to-date
 • Je hoeft zelf nooit meer met je crypto tegoeden te schuiven, het beste rendement wordt automatisch voor je gehaald
 • Je tegoeden zijn altijd opneembaar, geen periode waarin je ze vast moet zetten

Op het platform zijn handelskosten gebruikelijk. Storten kost niets en voor het opnemen van je tegoed betaal je 0,01%. Ook is er een fee van 0,05% van de behaalde rendement binnen een Vault dat teruggegeven wordt aan de mensen die de Beefy Finance coin staken.

Wat doet de Beefy Finance koers?

Bij het ontstaan van Beefy Finance was er geen sprake van een token sale. De maximale supply van de token is 80.000 en hiervan zijn er 72.000 voor de eerste gebruikers gereserveerd als beloning voor het staken. 8.000 zijn er vastgezet voor het team welke na verloop van tijd vrijgegeven zullen worden.

Als we naar coinmarketcap kijken zien we dat de eerste notering was op 6 oktober 2020. Direct daarna tijdens de bull markt is de koers vele malen over de kop gegaan. De eerste koers was $ 10,70 en de actuele Beefy Finance koers is $ 335.52.

De BIFI all time high staat op een waarde van $ 4,116.95 (March 16, 2021). Deze koers werd om precies te zijn 562 dagen geleden bereikt. Zoals je kunt zien was dit vele malen hoger dan de eerste notering en daarmee erg goed voor beleggers die hiervan geprofiteerd hebben.

Het is verstandig deze data in de gaten te houden zodat ook jij hiervan kunt profiteren. Weet je namelijk naast de achtergrondinformatie ook precies hoe het koersverloop gaat? Dan kun je inspelen op plotselinge veranderingen en hier leuke winsten mee behalen. Hieronder vind je daarom de Beefy Finance koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Beefy Finance verwachting 2022 – 2027?

Zoals geldt voor de meeste projecten is het ook heel lastig om een precieze Beefy Finance koers verwachting te schetsen, helemaal voor de korte termijn. Er kunnen veel dingen gebeuren die (tijdelijk) invloed hebben op de koers. Verstandiger is het daarom om te kijken naar de use-case en de markt waarin het project opereert. 

De DeFi wereld is een grote, maar vooral opkomende markt. Je ziet heel duidelijk dat nieuwe projecten uit de grond schieten. Een belangrijk punt van deze wereld is de winsten die je hiermee kunt behalen. Het verkrijgen van rente is bij je normale bankrekening niet meer interessant. Dat is de reden dat veel mensen richting de DeFi wereld trekken.

Rentes van 5 of 10% of zelfs meer zijn hier heel normaal. Het is alleen lastig coördineren met je tokens om altijd het meeste uit je crypto tegoeden te halen. Daarom is een project zoals Beefy Finance dat deze taken van je overneemt zo interessant. Je kunt in feite een passief inkomen opbouwen met rente op crypto zonder dat je hiervoor het beheer van je portfolio actief moet bijhouden.

De Beefy Finance voor 2022 is moeilijk te voorspellen. Op de korte termijn kan er van alles gebeuren. Op de langere termijn is dit anders. De DeFi wereld is in opkomst en het is daarom niet zo’n vreemde gedachte om te denken dat het verkrijgen van yield op je crypto tegoed ook populairder wordt.

Weet Beefy Finance zich te positioneren als hét platform waarop beleggers dit eenvoudig kunnen doen? Dan kan de Beefy Finance verwachting voor 2027 aanzienlijk hoger uitvallen. In het verleden zijn er koersstijgingen geweest die vele malen over de kop zijn gegaan. In een grote markt als die van Decentralized finance is dit zeker niet ondenkbaar.

* Currency in USD
Historical Price for Beefy.Finance
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de BIFI coin?

Op het netwerk is de Beefy Finance coin de motor. De token wordt gebruikt om de transactiekosten te innen en het is een aandeel in het netwerk. Beleggers en bezitters van de Beefy Finance crypto kunnen ook stemmen op de richting die het project in moet slaan.

Interessant aan de BIFI coin is de hoeveelheid tokens die er in omloop is. Op dit moment zijn dat er namelijk 80,000 BIFI. Op een maximale supply van 80,000 BIFI. In tegenstelling tot sommige projecten met miljarden tokens zijn dat er meer relatief weinig. Wat betreft de schaarste is het dan ook interessant om wellicht de BIFI token te kopen. Hoe minder coins er zijn, hoe beter dit over het algemeen is voor de koers.

De Beefy Finance coin heeft een market cap van $ 26,820,681. In de afgelopen zeven dagen was bovendien het koersverschil -3.12%. Als je goed op de hoogte bent van deze data kun je in combinatie met de use-case en het nut van het project hopelijk een betere mening vormen over de potentie. Dit is een veel betere strategie dan blind vertrouwen op voorspellingen van mensen op bijv. Youtube die je toch niet kent.

Huidige supply80,000 BIFIMaximale supply80,000 BIFI
% verschil 24u-0.26%% verschil 7D-3.12%

Waar BIFI coin kopen?

Het is wel duidelijk dat Beefy Finance een interessant project is. Mocht je de BIFI coin willen kopen? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Vanuit daar kun je de tokens eenvoudig storten op het netwerk om zo gebruik te maken van het staken van de BIFI coin. Heb je nog geen account bij Binance? Maak die dan vooral aan via onderstaande link om te profiteren van korting op je handelskosten.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Beefy Finance nieuws

Een goede manier om in de gaten te houden of je Beefy Finance verwachting uit zal komen is door het nieuws te volgen. Twitter is een goede bron van informatie voor Beefy Finance nieuws, omdat je ook direct ziet hoe actief het project is en welke richting ze op willen met het project.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?