Na de kerst is de cryptocurrency markt niet afgekoeld, in tegendeel zelfs. Een hoop altcoins hebben naast bitcoin een behoorlijke koers stijging doorgemaakt. 

De nummer een van de best presterende coins uit de top 100 van Coinmarketcap is Polkadot. Met een indrukwekkende stijging van maar liefst 76,42%. In totaal steeg de koers van DOT van € 4,52 naar € 7,96.

De andere grote stijgers van de afgelopen zeven dagen zijn Ethereum (+46,07%), SushiSwap (+36,12%), Nano (+35,9%), FTX Token (+35,23%, Theta (+34,44%) en Cardano (+33,95%). Theta staat zelfs nog in de lijst van stijgers ondanks een daling in de afgelopen 24 uur van bijna 17%.

Het is naast deze altcoins belangrijk om te noemen dat het sentiment op de markt op dit moment heel positief is. Er zijn daarom nog een hoop andere cryptocurrency die een behoorlijke stijging doorgemaakt hebben.

Naast altcoins is ook Bitcoin sinds kerst behoorlijk gestegen. In de afgelopen zeven dagen wist BTC een stijging van maar liefst 18,38% te maken. De verwachting is dat altcoins de komende dagen in ieder geval flink door zullen stijgen. 

Of het altseason echt aangebroken is weten we vaak pas achteraf, maar deze prijsbewegingen zijn goed voor de altcoin bezitters. Er zijn een hoop investeerders die al sinds de vorige all time high een enorme ‘bag’ hodlen met altcoins die al jaren ‘onder water ‘ staan. 

De kans is dan ook aanwezig dat dit verkocht gaat worden zodra de oude prijzen weer behaald zijn. Dit kan voor flinke schommelingen zorgen in de koersen. Aan de ene kant komen er nieuwe investeerders bij en aan de andere kant willen sommige oude investeerders wellicht hun inleg weer verkopen.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.