Beste boekhoudprogramma’s voor Bitcoin

Bitcoin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit beleggingswereld. Het neemt in rap tempo marktaandeel over van oude bekenden als goud en zilver. Daarnaast zijn steeds meer ondernemers met digitale valuta zoals bitcoin bezig. Dit roept vragen op rondom de boekhouding, belasting en dat soort zaken.

Op deze pagina gaan in op de bitcoin administratie voor ondernemers en de beste boekhoudprogramma’s voor bitcoin die daarbij kunnen helpen. Met een handige vergelijkingstool vind je precies de juiste software die je kan helpen met je administratie van cryptovaluta. Dit kan belangrijk zijn als je bitcoin aanneemt in je (web) winkel, als je personeel het wil ontvangen als salaris of als je het aanneemt als betaalmiddel voor een factuur.

Bitcoin boekhoudsoftware vergelijken

 
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?