Geld verdienen met cryptocurrency, wie wil dat nou niet? Je hebt ongetwijfeld wel eens verhalen voorbij horen komen van deze geluksvogels. Mensen die toevallig of bewust de juiste cryptomunt gekocht hebben en hier gigantisch veel geld mee hebben verdient.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en het is in ieder geval niet zo makkelijk als sommigen het doen geloven.

In dit artikel gaan we in op het geld verdienen met crypto, de beste cryptomunten om te investeren en het handelen in cryptocurrency voor beginners.

Geld verdienen met crypto

Geld verdienen met cryptocurrency is in theorie heel eenvoudig. Je koopt een cryptomunt voor een bepaalde prijs en verkoopt deze later voor een hoger bedrag. Het verschil hiertussen is je winst. 

Deze handel gebeurt ook met reguliere aandelen en daarvoor geldt in principe hetzelfde. Het verschil met cryptocurrency is echter dat de prijzen heel volatiel zijn. Dit betekent dat de prijs de ene dag +10% kan gaan om de volgende dag weer -10% te staan. Ben je van plan om op deze korte-termijn koersen in te gaan spelen, dan ben je aan het daytraden. 

Wat je ook kunt doen is op zoek gaan naar de nieuwe bitcoin of de beste cryptomunten voor 2020. Zoals je weet is de prijs van Bitcoin sinds de start van het project ongeveer 10 jaar geleden explosief gegroeid. Het kent pieken en dalen waarop je kunt inspelen met daytraden, maar ook zonder is het heel goed mogelijk om winsten te boeken. 

In 2011 bijvoorbeeld stond de bitcoin prijs tussen de $5 en $30. Tegenwoordig staat die prijs rond de €7000. Hiermee zou je dus zonder ook maar iets te doen aan handelen grote winsten geboekt hebben. De kunst is echter om de beste cryptomunt om te investeren te vinden of zelfs een aantal van de beste cryptomunten.

Hiermee bouw je je crypto portfolio op en ziet de waarde hiervan langzaam stijgen. Maar wat is nou die nieuwe cryptomunt die in de komende jaren hard zal stijgen?

Crypto portfolio 2020

Je kunt uren besteden aan onderzoek om zelf de nieuwe bitcoin en de beste cryptomunten te vinden. Hiervoor moet je alleen veel tijd investeren zonder dat je daadwerkelijk weet hoeveel van de door jou uitgekozen projecten daadwerkelijk succesvol zal worden. Dit is voor iedereen moeilijk inschatten, maar zeker voor mensen die er niet dagelijks mee bezig zijn. 

Je kunt er daarom ook voor kiezen om een lijst met veelbelovende crypto voor 2020 van iemand over te nemen die dit onderzoek al voor je gedaan heeft. Dit scheelt jou heel veel tijd en met ook maar een beetje resultaat heb je hiervoor je investering al direct terugverdient. 

Een aantal van de pareltjes uit het verleden waren bijvoorbeeld NEO, Nano en Verge. Wanneer je deze cryptomunten op het juiste moment gekocht en verkocht zou hebben zou je een behoorlijk rendement hebben behaald. In de periode van 2017 tot begin 2018 gingen de genoemde projecten vele malen over de kop:

NEO:

Van $1 naar $200. Dat is een rendement van x200!

Nano:

Van $0,015 naar $37. Een rendement van x2466!

Verge:

Van $0,00008 naar $0,30. Dat is een rendement van x3750!

Dit is slechts een kleine selectie van alle projecten die dit soort resultaten hebben behaald. De koning van het rendement is tot nu toe nog steeds Bitcoin natuurlijk. Ooit begon het zonder een vaste prijs en heeft op het hoogtepunt rond de $20.000 gestaan. 

Wil jij nou ook de pareltjes vinden om dit soort rendementen te behalen zonder hiervoor zelf uren te moeten lezen en onderzoeken? Dan kun je ook eens een kijkje nemen in deze portfolio!

40+ van de beste cryptomunten om te investeren volgens de mannen van Allesovercrypto. Er staat zelfs een top 15 bij om het allemaal nog gemakkelijker te maken. De portfolio komt in de vorm van een ebook en zal ook altijd gratis geupdate worden. Hierdoor beschik je niet alleen over de beste cryptomunten 2020, maar ook voor 2022 en 2025! Je hebt altijd een duidelijk overzicht van de veelbelovende crypto waarin je kunt investeren.

Handelen in cryptocurrency voor beginners

De kennis van de juiste cryptomunt om in te investeren is enorm belangrijk. Investeer je in ‘troep’, dan maakt het niet uit dat je precies weet hoe handelen werkt. Troep blijft troep. Maar denk je een idee te hebben van de beste crypto waarin je wilt investeren? Dan is het belangrijk dat je ook goed weet hoe je dit moet doen. 

Je kunt op verschillende manieren handelen en de ene manier is eenvoudiger dan de andere. De simpelste manier is het kopen van een cryptomunt en wachten tot deze meer waard wordt. Het probleem is hierbij echter dat je niet altijd beschikt over de exchange om het te verkopen wanneer de prijs gunstig staat. Je zit natuurlijk niet altijd achter je pc.

Hier zijn gelukkig handige tools voor op exchange, maar deze vergen wel iets meer uitleg. Weet jij bijvoorbeeld al wat een stop-loss is, of wat nou het perfecte moment is om in te stappen? Bij een market-buy heb je hier geen last van. Maar wil je een limit buy order plaatsen, dan moet je natuurlijk wel weten wat je doet. 

Hiervoor zijn verschillende crypto trading cursussen waarin je kunt leren handelen in cryptocurrency. Deze courses leren je de beginselen en maken je wegwijs in het traden in crypto. Geld verdienen met cryptocurrency brengt altijd risico met zich mee, zeker wanneer je actief gaat handelen. Maar met de cursus ‘crypto traden voor beginners’ wordt je straks een echte crypto handelaar. 

De cursus bevat strategieën voor zowel het kopen van crypto als het verkopen van je crypto om winst te nemen. Ook bevat de crypto cursus toetsvragen om zeker te weten dat alle informatie goed opgenomen is. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat je veilig aan de slag kunt met de handel in cryptocurrency.

Crypto masterclass

Het allerbelangrijkste om te onthouden is altijd om nooit meer te investeren dan je kunt missen. Niemand kan je iets garanderen, dus speel altijd op veilig. Ik verdien liever met een paar 10tjes een leuk extra zakcentje dan dat ik mijn spaargeld ‘vergok’ in de hoop morgen miljonair te worden. Handel dus altijd bewust in cryptocurrency en wellicht heb jij de volgende parel te pakken (en het x100 rendement!).

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?