Direct betalen met Bitcoin of een andere cryptocurrency komt nog niet zoveel voor. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit ons onderzoek naar Gulden als betaalmiddel. Het lijkt nog een beetje vroeg voor alle winkeliers om direct Bitcoin te accepteren.

Binance komt hiervoor nu met een oplossing, namelijk de Binance Card. De kaart werkt in feite net zoals een normale debit card, alleen kun je deze direct opwaarderen van Bitcoin of Binance coin. 

Om de kaart te gebruiken heb je de Binance Card nodig in combinatie met de Binance Card App. Deze twee samen met je Binance account zorgen ervoor dat je op termijn overal ter wereld kunt betalen met je Bitcoin of Binance Coin.

Op het moment van schrijven wordt de Binance card nog getest, maar je kun je al wel vast aanmelden. Door je email op te geven zul je direct een bericht ontvangen zodra de kaart klaar is voor gebruik. 

In principe zal de kaart voor ons dagelijkse leven niet direct veel veranderen. We kunnen immers ook gewoon met onze pinpas betalen. Wel is het een makkelijke manier om te betalen met cryptocurrency zonder dat de winkelier hier specifiek Bitcoin voor moet accepteren.

Ook is het interessant wanneer je een aantal bekenden hebt verwezen naar Binance als referral. Hiervoor ontvang je een commissie en met deze kaart kun je dit dus direct uitgeven.

Het kopen van de Binance Card kost eenmalig 15 dollar en wordt ingehouden van het eerste bedrag dat je naar de kaart stuurt. Er zijn verder geen maandelijkse of jaarlijkse kosten. Dit is anders dan bij sommige andere aanbieders van crypto kaarten, waar je vaak een extra fee moet betalen.

De Binance card zal niet direct het crypto landschap veranderen, maar het laat wel zien dat Binance zich blijft doorontwikkelen. Het is al een grote speler en met dit soort ontwikkelingen brengt het cryptocurrency (en hun eigen Binance Coin) dichter bij de mensen. 

Wil je je alvast aanmelden voor de Binance Card? Maak dan hier je account aan op de grootste exchange ter wereld en meld je na het inloggen aan onder ‘Finance’ en ‘Debit Card’ in het menu.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.