Het is duidelijk dat er op dit moment een hoop mensen met cryptocurrency bezig zijn. Niet alleen bitcoin wordt veel gekocht, maar ook altcoins gaan regelmatig over de kopt. Een van de grootste exchanges ter wereld is Binance en de currency op dit platform, de Binance Coin, lijkt hiervan te profiteren.

Binance Coin All Time High

Op 18 januari bereikte de Binance Coin (BNB) namelijk een nieuwe All Time High. De vorige ATH stond op € 34,50 en kwam uit juni 2019. Onlangs ging de koers dit bedrag voorbij en werd het hoogste niveau tot nu toe bereikt op een waarde van € 38,73. 

Een belangrijke reden voor deze stijging lijkt het algemene sentiment op de cryptocurrency markt te zijn. Binance is namelijk een populaire en toegankelijke exchange. Handelaren kunnen als ze BNB bezitten bijvoorbeeld korting krijgen op de handelskosten en dit kan snel oplopen.

Zodra meer mensen BNB kopen, en dat is op dit moment aan het gebeuren, dan gaat de koers logischerwijs omhoog. Op het moment staat de Binance exchange ruim bovenaan de lijst met bekende exchanges als we kijken naar het handelsvolume in de afgelopen 24 uur. 

Binance heeft op het moment van schrijven in de afgelopen 24 uur namelijk ruim € 12 miljard over de toonbank zien gaan. De nummer twee, Huobi Global, staat hier met € 4,6 miljard ver achter. De eerste Nederlandse exchange op deze lijst is Bitvavo met een volume van ruim € 100 miljoen. Ze staan op nummer 43 van grootste exchanges ter wereld. 

Hoe meer mensen zullen handelen de komende tijd, hoe meer handelskosten er betaald zullen worden aan Binance. Een gedeelte van deze handelskosten worden vernietigd om ze de waarde van de resterende BNB tokens te verbeteren.

Voorlopig lijkt het er dus niet op dat de Binance coin snel naar beneden zal gaan, al weten we dat natuurlijk nooit zeker. De data ziet er in ieder geval goed uit. 

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.