Vorige week schreven we al over de grote sprongen die de Binance Coin koers aan het maken is. De rem lijkt er alleen nog niet op te zitten, want ook op van 17 op 18 februari schiet de koers weer omhoog.

Hoe kan dit?

Opnieuw bereikt BNB een all time high. Ongeveer een week geleden op 10 februari schoot de koers in één dag van ongeveer € 60 naar € 121. In de daaropvolgende week bleef de koers redelijk op hetzelfde niveau tot 17 februari. In bijna precies 24 uur steeg de koers van € 108 tot € 159 op het moment van schrijven. Een stijging van ruim 47%.

Deze stijging is natuurlijk ook terug te zien aan het handelsvolume. In totaal werd er in de afgelopen dag ruim € 6 miljard aan BNB tokens gekocht en verkocht. Een van de oorzaken hiervoor is waarschijnlijk de populariteit van de markt in zijn algemeen. Het sentiment is goed dus veel coins nemen in waarde toe.

Wat deze extreme koersstijging van Binance Coin echter mede mogelijk maakt is de Binance Chain. Op deze chain worden namelijk projecten gemaakt zoals dat ook bij Ethereum kan. Deze projecten nemen nu allemaal in waarde toe waardoor ook de hoeveelheid transacties op de chain toenemen. De Binance Coin is de currency op dit netwerk. Groeit het netwerk, dan is dit dus ook positief voor de koers. 

Naast de groei van de projecten op het Binance netwerk blijft het handelsvolume van de exchange ook groeien. Gebruikers van de exchange kunnen flinke kortingen krijgen door de handelskosten te betalen in de Binance Coin. Hierdoor blijft de vraag naar de BNB coin hoog en dit is terug te zien in de koers.

Opvallend aan deze koersbeweging is dat het hiermee cryptocurrency als Cardano en Polkadot voorbij gaat op de lijst van coinmarketcap. In totaal is de market cap van Binance Coin op het moment van schrijven ruim € 24 miljard. BNB staat nu op plek 4 van alle cryptocurrency. Alleen Bitcoin, Ethereum en Tether staan hier nog boven. 

Wil je Binance Coin toevoegen aan je portfolio? Dan kun je dit natuurlijk kopen op de Binance Exchange. Lees ook deze artikelen over de Binance Vault en Launchpad om meer te leren over de features van Binance.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.