We kunnen er bijna wel vanuit gaan dat iedereen Binance inmiddels wel kent. Het is al tijden een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld met een gigantisch assortiment. Dagelijks wordt er voor tientallen miljarden gehandeld en de cryptocurrency die hoort bij de exchange is de Binance coin (BNB). In dit artikel kijken we naar de Binance coin koers en de verwachtingen voor de toekomst.

De kracht van Binance coin

De Binance coin kan uiteraard meeliften op het grote succes van de exchange. Hierdoor komen veel mensen met BNB in aanraking en dit zal natuurlijk een positieve werking hebben op de koers mits de exchange goed presteert uiteraard. Bij bijvoorbeeld negatief nieuws zoals een hack zal dit het omgekeerde effect hebben.

De Binance coin kan niet alleen gebruikt worden om mee te speculeren. Het is ook een coin waarmee je korting kunt krijgen op de transactiekosten van Binance. Voor iedere transactie betaal je een kleine fee en als je gebruik maakt van BNB om deze te betalen krijg je 50% korting. Dit maakt het project interessanter om te gebruiken waardoor meer mensen het zullen kopen. Hoe meer mensen het kopen, hoe hoger de prijs zal worden in principe.

Binance coin koers verwachting

De BNB is zoals aangegeven verbonden met de exchange zelf. Dit is zowel de kracht van het project als ook de zwakte. Ervan uitgaande dat de exchange goed presteert zoals het de afgelopen jaren gedaan heeft kan het echter als een grote kracht worden gezien. 

Steeds meer cryptocurrencies worden beschikbaar op de exchange en dit zal nieuwe gebruikers naar het platform trekken. Iedereen komt in dit geval in aanraking met de Binance coin en dit zal dan ook positief zijn voor de Binancec coin koers in de toekomst. 

Veel andere cryptocurrencies hebben moeite om hun project onder de aandacht te krijgen. Binance is een van de grootste en bekendste exchanges en heeft hier dus geen last van. Met alle features die er daarnaast geboden worden door gebruik te maken van de munt lijkt het erop dat het een rooskleurige toekomst heeft. 

Ook door het buy back programma van Binance lijkt de Binance coin koers verwachting nog positiever voor de komende jaren. In dit programma koopt  Binance ieder kwartaal BNB terug van de markt om dit vervolgens te ‘verbranden’ of vernietigen. Hiermee is er dus minder Binance coin in de omloop en zal dit de prijs verhogen. 

Historische Binance coin koers

Zoals ieder andere cryptocurrency heeft ook de Binance coin veel pieken en dalen gezien. Als we kijken naar de ICO van Binance dan heeft de Binance coin koers het sindsdien goed gedaan. De Binance ICO werd gehouden in december van 2017 en BNB ging toen over de toonbank voor $0,115.

De actuele Binance coin koers vind je hieronder:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Binance coin prijs voorspelling 2020 – 2028

Zoals je hebt kunnen lezen ziet er rooskleurig uit voor de BNB koers in de toekomst. De exchange presteert nog steeds aan de top en de Binance coin komt hierdoor bij veel (nieuwe) handelaren onder de aandacht. Weet Binance deze koers door te zetten de komende jaren, dan zal dit ook weergegeven worden in de Binance coin waarde. De BNB prijs voorspelling voor eind 2020 is naar verwachting zo’n $35 ($ 44,64). 

Weet de exchange deze groei door te trekken over meerdere jaren? Dan is de Binance coin prijs voorspelling voor 2025 nog een stuk hoger. Er worden zelfs prijzen genoemd van $89,7. Dit zou betekenen dat het ten opzichte van de prijs op het moment van schrijven nog flink zal stijgen. Uiteraard moet je iedere voorspelling met een korreltje zout nemen, maar het geeft wel aan dat de verwachtingen hoog zijn.

Enkele andere Binance coin voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 64,69
2022: $ 73,95
2023: $ 87,40
2024: $ 102,13
2025: $ 128,45
2026: $ 148,78
2027: $ 161,58
2028: $ 182,95

Binance coin kopen

Heb je besloten dat de Binance coin een goede aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je dit uiteraard op de Binance exchange aanschaffen. Inmiddels is de coin ook op externe exchanges te krijgen, maar de beste prijs vind je meestal toch op de exchange zelf. Je kunt je hier aanmelden voor Binance. Wil je Bitcoin storten op Binance? Dan kun je dit gemakkelijk doen via Bitvavo. Bij Binance zelf is het niet mogelijk om met iDeal te betalen. 

 1. Ga naar de Binance exchange
 2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
 3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
 4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.