De crypto markt is aan. Dat kunnen we wel concluderen. Een hoop coins zien de koers hard omhoog gaan en vandaag was onder andere de Binance Coin aan de beurt. BNB kruipt al langer omhoog, maar sinds 9 februari gaat het bijna recht omhoog. 

Hoe kan dit?

Binance Coin doet het goed de laatste tijd. Zonder al te veel negatieve prijsbewegingen bleef het gedurende de bull markt in januari nog relatief rustig. In februari sloeg het sentiment echter om en lijkt het vanaf 9 februari in een rechte lijn omhoog te schieten.

Op 1 februari stond de koers van 1 BNB op € 36,62. Op het moment van schrijven is dit € 120. Dit is een stijging van 327% in nog geen 10 dagen. In totaal steeg de Binance coin in de afgelopen vierentwintig uur met 56% (+€ 66,79). 

Naast de Binance Coin lijken ook andere ‘exchange tokens’ te stijgen, al gaat BNB voorop. Ook onder andere KuCoin Shares zitten in de lift. 

Een van de redenen dat deze coins omhoog gaan in waarde is het sentiment op de cryptocurrency markt. Er zijn nu veel investeerders die naar hartenlust aan het handelen zijn. Exchanges hebben het hierdoor enorm druk en de handelvolumes zijn gigantisch.

Op de meeste exchanges kun je gebruik maken van de exchange tokens voor korting. Dit kan met de Binance Coin wel oplopen in de tientallen procenten korting. Dit kan natuurlijk wel uit als je fanatiek aan het handelen bent, het scheelt je veel geld. Door deze feature wordt de coin veel gekocht en het is dan ook logisch dat de koers hard omhoog schiet.

Daarnaast is een van de mogelijke oorzaken van de stijging van BNB de hoge transactiekosten op het Ethereum netwerk. Onlangs bereikte dit een All Time High en voor mensen die hun tokens van het Ethereum netwerk willen halen is dit niet gunstig.

Op de Binance Chain zijn de transactiekosten lager en het kan daarom interessant zijn voor investeerders om te beleggen in tokens op dit netwerk. Ook dit gegeven kan ervoor zorgen dat de interesse in de Binance Coin toeneemt en dat de koers omhoog schiet.

Tot slot is de Binance Coin naast een mogelijke investering en een token die je voor korting kunt gebruiken ook interessant om een passief inkomen te genereren. Via de Binance Vault en de Binance Launchpool kun je BNB tokens gebruiken om nieuwe tokens te krijgen die mogelijk ook weer flink in waarde kunnen stijgen.

Al met al lijkt de Binance Coin verwachting dus zeer positief. Het kan interessant zijn om deze coin in je portfolio op te nemen. Wees je er alleen wel bewust van dat coins die met tientallen procenten stijgen ook weer hard kunnen dalen als de hype even afneemt. Wil je Binance Coin kopen? Dan kun je dit natuurlijk doen op Binance.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.