Leestijd: 2 minuten

Binance Holdings Ltd. is naar verluidt in gesprek met de rijkste familie van Indonesië en een telecomoperator in staatseigendom om een cryptobeurs op te zetten in wat ’s werelds op drie na dichtstbevolkte land is.

Samenwerking Binance met rijkste familie van Indonesië

Een dergelijk partnerschap zal Binance voet aan de grond geven in een ontwikkelingsland en zal haar helpen haar imago te rehabiliteren na een paar verontrustende maanden.

Binance is momenteel in gesprek met de rijkste familie in Indonesië die PT Bank Central Asia en PT Telkom Indonesie controleert. Mogelijk zou het gesprek gaan over een partnerschap om een cryptocurrency handelsbeurs in het land op te zetten. Dit werd gemeld door Bloomberg.

Een dergelijk partnerschap zou ten gunste van alle partijen spelen. Dit omdat het een bredere adoptie van cryptocurrencies in Indonesië zou stimuleren. Als ontwikkelingsland heeft Indonesië een van de meest volwassenen zonder bankrekening en is het ook een van de drie dichtbevolkste landen ter wereld. Als deze bevolking toegang krijgt tot cryptocurrencies, krijgt ze toegang tot financiële instrumenten.

De toonaangevende cryptobeurs Binance zal zijn bereik verder vergroten. Voor PT Bank Central Asia en PT Telkom Indonesia zal dit hen indirecte blootstelling geven in de cryptocurrency-industrie als instellingen in de ruimte duiken. Met het initiatief van de rijkste familie van het land, lijkt de onderneming zo goed als zeker.

Bovendien heeft Ahmad Reza, PT Telkom Indonesia’s vice-president van bedrijfscommunicatie en investeerdersrelaties onlangs bevestigd dat het bedrijf op zoek is naar nieuwe kansen in blockchain en cryptocurrencies en op zoek is naar topspelers in de ruimte.

Tot nu toe bevestigde noch ontkende een woordvoerder van Binance het rapport. Wel gaf Binance aan dat het bedrijf duurzame groei van de blockchain-industrie wereldwijd ondersteunt. Binance is altijd op zoek naar zakelijke kansen in elk land.

Cryptocurrencies is geen vorm van valuta zijn in Indonesië. Maar de regering heeft een pro-crypto aanpak genomen. Hierdoor kunnen ze worden verhandeld naast commodity futures als een beleggingsoptie. Binance heeft daarom al geïnvesteerd in Tokocrypto, een toonaangevende Indonesische beurs voor de handel in cryptocurrency’s.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.