Leestijd: 2 minuten

Binance gaat vandaag de Binance Smart Chain (BSC) Bruno-upgrade v1.1.5 uitvoeren. Dit om de tokenverbranding bij elke transactie te introduceren. De update verbetert ook de volledige node synchronisatie.

Binance Bruno upgrade, Hard Fork en BEP-95

Binance gaat vandaag de Bruno-upgrade v1.1.5 uitvoeren. Deze zal het BEP-95 dagelijkse tokenverbrandingsmechanisme introduceren. Daarnaast zorgt het voor een verbeterign van de volledige node-synchronisatie.

Volgens Binance was dit een enorme uitdaging op 17 november. Op die dag overschreden de dagelijks actieve adressen van het netwerk de 2 miljoen en het aantal verwerkte transacties bereikte een recordhoogte van 14 miljoen in 24 uur.

Binance vermeldde op zijn officiële website:

“Deze hard fork gaat een real-time verbrandingsmechanisme introduceren in het economische model van BSC om een nieuw brandproces van BNB te introduceren. Daarnaast zal het de volledige node-synchronisatie met meer dan 60% versnellen. Na de activering van deze upgrade zal de blockchain in staat zijn om een reeks nieuwe functies te verwerken en bestaande bugs te elimineren.”

De netwerkupgrade en de hard fork zijn gepland om plaats te vinden op BSC-blokhoogte 13.082.000 of rond 30 november om 08:00 AM UTC. Het zal het BEP-95 (Binance Evolution Protocol) voor real-time tokenverbranding met zich meebrengen. Full node operators (validators) worden aangemoedigd om te upgraden naar v1.1.5 om door te gaan met het ontvangen en uitvoeren van extra blokken.

De update heeft verder geen invloed op Binance-gebruikers en -ontwikkelaars. Stortingen en opnames op BSC zullen echter worden opgeschort vanaf ongeveer 30 november om 07:45 AM UTC. Deze zullen worden hervat zodra het geüpgrade netwerk stabiel wordt geacht. De handel in BNB en andere tokens op de BSC zal gewoon doorgaan.

Binance heeft periodiek BNB-tokens verbrand, waarbij de laatste burn meer dan 1 miljoen tokens uit omloop heeft genomen. BEP-95 zal nu het deflatiepercentage van de munt verhogen. Naar verwachting zal “de intrinsieke waarde van BNB op de lange termijn” toenemen.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.