Leestijd: 2 minuten

Een hoop cryptocurrency hebben acties om de tokens te verdelen onder gebruikers. Hiervoor is een ICO een van de bekendste opties hoe mensen geld in kunnen leggen om de nieuwe tokens te verkrijgen. Een andere interessante optie is de Binance Launchpool.

Binance Launchpool

De Binance Launchpool is een plek waar gebruikers van de Binance exchange nieuwe tokens kunnen ‘farmen’. Door coins zoals bijvoorbeeld de Binance Coin of Polkadot beschikbaar te stellen in de Launchpool ontvangen ze voor hun inleg wat van de nieuwe tokens.

In tegenstelling tot een ICO krijg je na de Launchpool periode gewoon je inleg weer terug. Je kunt het dus wel zien als een soort Proof of Stake om nieuwe coins te verdienen. 

Om hieraan mee te doen kun je twee verschillende dingen doen. Namelijk direct geld staken op een specifieke coin in de Binance Launchpool of BNB coins storten in je Binance Vault. Deze laatste optie wordt verder uitgelegd in dit artikel.


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Hoe kan ik hieraan verdienen?

Waar je bij een ICO geld moet betalen voor de nieuwe tokens kun je in de Binance Launchpool je ingelegde crypto op ieder moment terug krijgen. Aan het einde van de rit heb je door je inleg nieuwe tokens verdient en ook je Binance Coins krijg je weer terug.

Als je bijvoorbeeld de komende tijd niet van plan bent om te handelen met je tegoeden op Binance is dit een goede manier om wat extra’s bij te verdienen. Uiteraard geldt dat hoe meer je inlegt, hoe hoger de beloning is. 

Binance Launchpool tokens

Hoe stake ik mijn crypto?

  1. Inloggen op Binance
  2. Klik in het menu onder ‘Finance’ op ‘Binance Earn’
  3. Klik onder ‘Flexible Terms’ op ‘Launchpool’en klik op ‘View More’
  4. Hier zie je alle projecten waarop je kunt staken. Door op ‘Stake Now’ te klikken kun je geld inleggen
  5. Nadat je crypto te staken hebt gezet ontvang je iedere dag automatisch je nieuwe tokens in de betreffende Spot wallet

Samenvattend is de Binance Launchpool interessant om nieuwe tokens te verdienen zonder dat je inleg verliest. Helemaal als je toch al Binance Coins bezit is dit interessant om naast een eventuele koersstijging een extra passief inkomen op te bouwen.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.