Een hoop cryptocurrency hebben acties om de tokens te verdelen onder gebruikers. Hiervoor is een ICO een van de bekendste opties hoe mensen geld in kunnen leggen om de nieuwe tokens te verkrijgen. Een andere interessante optie is de Binance Launchpool.

Binance Launchpool

De Binance Launchpool is een plek waar gebruikers van de Binance exchange nieuwe tokens kunnen ‘farmen’. Door coins zoals bijvoorbeeld de Binance Coin of Polkadot beschikbaar te stellen in de Launchpool ontvangen ze voor hun inleg wat van de nieuwe tokens.

In tegenstelling tot een ICO krijg je na de Launchpool periode gewoon je inleg weer terug. Je kunt het dus wel zien als een soort Proof of Stake om nieuwe coins te verdienen. 

Om hieraan mee te doen kun je twee verschillende dingen doen. Namelijk direct geld staken op een specifieke coin in de Binance Launchpool of BNB coins storten in je Binance Vault. Deze laatste optie wordt verder uitgelegd in dit artikel.

Hoe kan ik hieraan verdienen?

Waar je bij een ICO geld moet betalen voor de nieuwe tokens kun je in de Binance Launchpool je ingelegde crypto op ieder moment terug krijgen. Aan het einde van de rit heb je door je inleg nieuwe tokens verdient en ook je Binance Coins krijg je weer terug.

Als je bijvoorbeeld de komende tijd niet van plan bent om te handelen met je tegoeden op Binance is dit een goede manier om wat extra’s bij te verdienen. Uiteraard geldt dat hoe meer je inlegt, hoe hoger de beloning is. 

Binance Launchpool tokens

Hoe stake ik mijn crypto?

  1. Inloggen op Binance
  2. Klik in het menu onder ‘Finance’ op ‘Binance Earn’
  3. Klik onder ‘Flexible Terms’ op ‘Launchpool’en klik op ‘View More’
  4. Hier zie je alle projecten waarop je kunt staken. Door op ‘Stake Now’ te klikken kun je geld inleggen
  5. Nadat je crypto te staken hebt gezet ontvang je iedere dag automatisch je nieuwe tokens in de betreffende Spot wallet

Samenvattend is de Binance Launchpool interessant om nieuwe tokens te verdienen zonder dat je inleg verliest. Helemaal als je toch al Binance Coins bezit is dit interessant om naast een eventuele koersstijging een extra passief inkomen op te bouwen.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.