Leestijd: 2 minuten

Eerder deze maand onthulde ’s werelds grootste beurs dat het alle opnames van DOGE had opgeschort na een storing in zijn systemen. Binance liet weten aan de storing te werken, maar waarschuwde dat de uitval tot twee weken kon duren. Elon Musk nam Twitter om Binance op de vingers te tikken voor de aanhoudende storing.

DOGE probleem technisch van aard

In zijn verklaring van twee weken geleden beweerde Binance dat het probleem met DOGE technisch en complex van aard was en dat het 10-14 dagen zou duren om het op te lossen. De hoofdoorzaak is een technisch probleem tijdens het recente upgradeproces. Dit zorgde ervoor dat oude transacties opnieuw werden verzonden naar 1.674 gebruikers. Het probleem deed zich alleen voor op Binance omdat Binance een andere technische wallet set-up hebben voor DOGE.

Veel gebruikers waren boos op Binance en beweerden dat ze geld zouden verliezen voor iets dat niet hun schuld was. Tot op heden kon Binance deze gebruikers nog redelijk negeren, maar vandaag stelde ’s werelds rijkste man vragen, en een man met 64,5 miljoen volgers op Twitter en een waarde van bijna $ 300 miljard is niet zo gemakkelijk te negeren.

Musk plaatste op Twitter een vraag naar CZ over DOGE. Hierin beweerde hij dat het schimmig klonk. CZ reageerde vrijwel direct en zei: “Elon, we zijn er vrij zeker van dat het een probleem is met de nieuwste DOGE-wallet. We zijn in gesprek met de ontwikkelaars. Excuses voor het ongemak dat je mogelijk hebt ondervonden.”

CZ maakte vervolgens gebruik van de gelegenheid om te wijzen op Elon’s fouten in het verleden met zijn elektrische auto-bedrijf Tesla. Hij voegde een link toe naar een artikel van The Guardian met de titel: “Wat is hier gebeurd?” Het artikel ging over een softwarefout bij Tesla die leidde tot een terugroepactie voor bijna 12.000 voertuigen in de VS.

De woordenwisseling escaleerde niet verder, waarbij CZ het later bagatelliseerde en beweerde dat hij en Elon in hetzelfde team zitten.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.