Al eerder schreven we over de aankondiging van Binance over de nieuwe Visa betaalkaart. Destijds was de kaart alleen nog maar te ‘pre orderen’ maar nu is het ook beschikbaar voor mensen in Europa.

Met de Binance Visa card kun je betalingen doen in de meeste (online) winkels met cryptocurrency. Vanuit de applicatie kun je je kaart opwaarderen met onder andere Binance Coin en Bitcoin en direct betalen met cryptocurrency.

Naast de mogelijkheid om vanuit je Binance account betalingen te doen biedt de exchange ook een ‘money back’ percentage van 7% op je aankopen via de kaart. Een goede manier dus om geld te besparen met je aankopen.

Je kunt de Binance kaart aanvragen door in te loggen op de exchange en de aanvraag te doen via ‘Finance’ in het menu en vervolgens te klikken op ‘ Binance Visa Card’. Heb je nog geen account op Binance? Dan kun je die hier aanmaken.

Bij je aanvraag moet je ten minste het tweede niveau van verificatie voldaan hebben. Hiervoor moet je enkele documenten uploaden en een foto van jezelf maken via de computer. Dit alles is binnen een paar minuten gedaan en de kaart zal dan ook snel onderweg zijn.

In Nederland kun je in talloze winkels betalen met Visa en dus binnenkort ook met je cryptocurrency. Winkels als Jumbo, Dirk en de AH to Go, maar ook Bol.com en Coolblue. Met de 7% cashback actie kan die je een hoop geld opleveren.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.