De Bitcoin prijzen veranderen met de minuut. Het kan daarom lastig zijn om altijd de actuele koers te weten, laat staan berekenen. Hiervoor zijn portfolio trackers erg handig. Hiermee kun je je transactie invoeren en volgen zodat je precies weet of je nog wel in de winst staat. Maar wat nou als je wilt weten hoeveel een x-bedrag je aan Bitcoin oplevert? Hiervoor is er een Bitcoin calculator.

Hiermee kun je Bitcoin omrekenen naar iedere valuta. Zo weet je altijd precies hoeveel Bitcoin je ontvangt voor je euro of dollar of andersom.

Hoe werkt de Bitcoin calculator?

De Bitcoin calculator is heel eenvoudig in gebruik. Allereerst selecteer je de valuta die jij hebt of waarvan je de waarde wilt weten. Dit doe je in het eerste blok.

Rechts daarvan op de Bitcoin rekenmachine vul je de valuta in waarin je de waarde uitgedrukt wilt krijgen. Bovenaan in beeld voeg je de hoeveelheid van de valuta uit blok 1 in.

Zo kun je voor het berekenen van de waarde van 1 Bitcoin bovenaan een 1 invullen. In het linkerblok vul je BTC in en in het rechterblok EUR als je de waarde van 1 BTC wilt weten in euro. Je kunt het zo gek niet bedenken of de door jou gewenste valuta staat er wel tussen. Hiermee kun je dus de waarde van Bitcoin berekenen in iedere vreemde valuta.

Wil je nou Bitcoin kopen? Dan doe je dat niet via deze tool. Voor de beste cryptocurrency exchanges kijk je op deze pagina. Hier staat een overzicht van de top 5 exchanges waar je gemakkelijk cryptocurrency kunt kopen, vaak zelfs met iDeal. Over het veilig bewaren van je Bitcoin vind je op deze pagina een handig overzicht met de beste hardware wallets en extra informatie.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.