Het jaar 2020 is een goed jaar voor Bitcoin. Met namen in de laatste twee maanden zit het tempo er goed uit met af en toe gigantische stijgingen. Ook vanmorgen was het weer raak. Bitcoin ging binnen vier uur met ruim 5% omhoog, van € 15.274 vanmorgen om 7 uur naar € 16.025 op het moment van schrijven!

Dit jaar is een goed jaar van Bitcoin en dat hadden we met z’n allen ook wel weer even nodig. Op 1 januari stond de Bitcoin koers op € 6368 en dit is geleidelijk omhoog geslopen gedurende het jaar. Inmiddels staat Bitcoin ruim € 9000 hoger rond een waarde van € 16.000. 

Het sentiment op de hele crypto markt lijkt gedurende het jaar omgeslagen. In maart nog daalde Bitcoin samen met de andere altcoins aanzienlijk door de coronacrisis, maar dit is lang en breed weer bijgetrokken.

Bitcoin steeg vandaag met ongeveer 5% binnen 4 uur. Ook andere cryptocurrency deden het goed. Zo steeg XRP met ruim 50% in dezelfde periode en zagen ook Bitcoin Cash (+16,81%), Ethereum (4,15%), Stellar (47,56%) en HedgeTrade (193,29%) noemenswaardige stijgingen.

Hoe lang deze koersstijgingen door zullen gaan blijft onduidelijk, maar het einde lijkt nog niet in zicht. Prijs voorspellingen die gedaan zijn en misschien zelfs weggelachen werden komen nu toch aardig in de buurt. Je kunt hier meer lezen over de Bitcoin koers verwachting en andere crypto verwachtingen.

Bitcoin kopen doe je eenvoudig op Bitvavo. Schrijf je je in via deze link? Dan koop je bovendien de eerste € 1000 aan crypto gratis.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.