Zojuist is de Bitcoin koers door de magische grens van € 20.000 geschoten. In minder dan een half uur tijd kwam er maar liefst bijna € 450 bij op de koers. Een goede start van de kerst.

De Bitcoin koers is al enkele dagen relatief stabiel. Sinds 48 uur beweegt de koers rustig, maar dit veranderde zojuist. Bitcoin stond om 12:25 op een koers van € 19.690 en precies 25 minuten laten was dit € 20.130. Nog nooit eerder ging de Bitcoin koers de magische grens van € 20.000 voorbij.

Over het algemeen wordt de BTC koers aangekaart in de dollar en de grens van $20.000 werd eerder al verbroken. Dat deze grens nu ook verbroken is in de euro kan een psychologisch effect hebben voor een nog hogere koers.

Een dergelijke psychologische grens kan ervoor zorgen dat mensen nu meer Bitcoin gaan kopen of juist verkopen. De Bitcoin verwachting is dat nu dit niveau doorbroken is de koers eerst nog omhoog zal gaan. Helemaal als we de voorspellingen van experts in acht nemen lijkt het doorbreken van deze grens de eerste stap naar hogere koersen.

Of en wat de bitcoin koers gaat doen kan niemand met zekerheid zeggen. Het is daarom niet verstandig zomaar in te stappen als er een bepaald prijs niveau behaald wordt. Wel spreekt deze koersstijging van vertrouwen. Niet alleen werd de koers verbroken, het schoot direct door met ruim € 100 extra. 

Helemaal nu mensen met kerst thuis zitten kan dit mogelijk leiden tot een hoop nieuwe mensen die in stappen. Wil je ook (voor het eerst) bitcoin kopen?  Dan raden wij hiervoor Bitvavo aan. Je koopt na het aanmelden via deze link zelfs je eerste € 1000 aan crypto gratis.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.