Er zijn veel verschillende manieren en partijen om Bitcoin van te kopen. Je kunt iemand wat geld in zijn hand drukken en de private key overnemen, maar dit is nogal omslachtig. Persoonlijk maak ik gebruik van verschillende services om mijn Bitcoin te kopen en te verhandelen.

Bitvavo

Wil je direct handelen met euro’s? Bitvavo!

Bitvavo is een Nederlandse exchange die de mogelijkheid biedt om direct te handelen met euro’s op hun platform. Stort euro’s via iDeal, koop je Cryptocurrency en verkoop deze weer wanneer de prijs gestegen is. Goede winst gemaakt? Laat het dan direct weer uitbetalen op je bankrekening. Er is een verificatie nodig voordat je kunt starten, maar dit is zo geregeld. De interface van Bitvavo is zeer eenvoudig en daarom geschikt voor de beginnende handelaar. Maak hier je account aan op Bitvavo.

Wil je Bitcoin laten storten op een andere exchange? Bitonic!

Bitonic is een Nederlandse partij die Bitcoin verkoopt. Je kunt eenvoudig met iDeal betalen en ze storten je Bitcoin op een wallet adres naar jouw keuze. Ze hebben zelf geen platform waarop je kunt handelen, dit gebeurt allemaal achter de schermen.


Op welke exchange kan ik nou het beste handelen? Binance!

Binance is op dit moment de grootste exchange ter wereld wat het trade volume betreft. De veiligheid is uitstekend en er worden geregeld nieuwe munten toegevoegd. Wil je handelen met Bitcoin en andere munten? Dan is Binance de geschikte exchange. Maak je account aan op Binance en stort daar je Bitcoin via Bitonic. Het is hier alleen niet mogelijk om direct met euro’s te handelen. Hiervoor kun je het beste naar de eerste optie op deze pagina, namelijk Bitvavo.

Maak hier je account aan op Binance

Binance Account