Bitcoin lijkt de weg omhoog weer gevonden te hebben. Binnen 24 uur schiet BTC namelijk omhoog met ruim 7%. De weg naar een nieuwe all time high lijkt daarom weer gevonden te zijn na een korte dip. 

Het is een gekke week voor Bitcoin. Na twee goede maanden en een behoorlijke stijging van ongeveer € 8500 naar ruim boven de € 16.000 was er afgelopen dagen spraken van een dip.

Binnen no-time daalde de Bitcoin koers van woensdag op donderdag vorige week namelijk van ruim boven de € 16.000 tot € 13.717. Niet alleen ging de koers omlaag, maar de angst was aanwezig dat dit de beloofde rally wel was. 

Het lijkt er echter op dat Bitcoin alleen een ‘black friday’ deal had, want het heeft de koers zojuist weer flink omhoog bijgesteld. Vanmorgen rond 11 uur stond de waarde van Bitcoin namelijk op € 15.351 en sindsdien is het hard gestegen. 

Op het moment van schrijven staat de BTC waarde namelijk op € 16.333 en dat is een behoorlijke stijging voor een middag, ongeveer € 1000 binnen enkele uren. 

Hiermee zet Bitcoin de lijn voort en is het hard op weg naar een nieuwe all time high die tegen de € 17.000 aan ligt. Als we op dit tempo door gaan dan halen we dit vandaag of morgen, maar dat blijft natuurlijk afwachten.

Het is interessant om in de gaten te houden wat Bitcoin de komende dagen zal doen. Het is in ieder geval duidelijk dat een paar van de Bitcoin koers verwachtingen van experts nog steeds haalbaar zijn voor het jaar 2020.

Heb je nog geen bitcoin gekocht of wil je bijkopen? Dan kun je dat doen via Bitvavo. Ook kun je nu profiteren van de welkomstbonus en je eerste € 1000 aan crypto gratis handelen na inschrijving via deze link.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.