Nee, niet iedereen wordt zomaar miljonair. Echter is uit de data gebleken dat door deze recente stijging van de koers van Bitcoin het aantal wallets dat minstens $1 miljoen bevat hard is gestegen. HODL’en blijkt nogmaals een goede en legitieme strategie.

Het blockchain onderzoeksplatform Glassnode liet op Twitter weten dat het aantal bitcoin adressen dat ten minste $1 miljoen bevat explosief is gestegen. De groei was ongeveer 150% en het aantal ‘miljonair adressen’ ging naar 66540.

Volgens Glassnode had dit met name te maken met de oudste miners van Bitcoin. Mensen die in de ‘early days’ nog met hun computer bitcoin hebben weten te bemachtigen. Deze Bitcoin is al jaren niet meer gebruikt en bevatten al sinds de eerste periode 50 BTC (de beloning voor het minen destijds). 

glassnode bitcoin miljonair

Dat Hodlen een goede strategie blijkt is hiermee nogmaals duidelijk geworden. Hadden deze mensen hun Bitcoin verkocht op eerdere punten dan hadden ze zich dus in de vingers gesneden.

Het is overigens niet de verwachting dat al deze Bitcoin nog te gebruiken is. De kans is aanwezig dat een hoop van deze adressen zelfs verloren zijn gegaan door foute opslag of door het verliezen van de private keys

Bitcoin bewaren voor de lange termijn is een geschikte strategie, dat blijkt uit deze recente stijging. Veel mensen hielden geen rekening met een nieuwe All Time High maar deze is nu toch echt aangebroken.

Wil je klaar zijn voor de toekomst? Dan is het alleen wel verstandig om de opslag van je crypto tegoeden goed op orde te hebben. Het zou dood zonde zijn om er over enkele jaren achter te komen dat je je bitcoin niet goed opgeslagen hebt op het moment dat het een waarde van $1 bereikt. Je kunt hier meer lezen over een Bitcoin wallet en hier vind je de Ledger Nano X.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.