Bitcoin merchandise kopen: betaal met Bitcoin bij Blockchain Stuff

Op het internet wordt veel Bitcoin merchandise aangeboden. Een Bitcoin pet, Bitcoin hoodie, Bitcoin sokken of een Bitcoin telefoon hoesje. Maar veel van de partijen die deze Bitcoin producten aanbieden hebben nog niet de mogelijkheid om ook daadwerkelijk met Bitcoin te betalen.

Bedrijven die deze optie aanbieden dragen bij aan de groei en adoptie van Bitcoin. Hoe meer (web)winkels de mogelijkheid bieden om te betalen met Bitcoin, hoe meer consumenten ermee in aanraking komen. Wil je Bitcoin merchandise aanschaffen? Doe dit dan bij een partij waar je kunt betalen met Bitcoin zoals bijvoorbeeld blockchain Stuff. Klik op onderstaande afbeelding en kijk direct naar het assortiment.

Assortiment blockchain Stuff

Blockchain Stuff is een webwinkel waar ze Bitcoin merchandise en andere crypto producten verkopen. Naast het regulier betalen zoals in iedere andere webshop, kun je hier ook betalen met Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Je kunt de volgende artikelen kopen bij Blockchain Stuff:

  • Bitcoin t-shirts
  • Bitcoin hoodies/truien
  • Bitcoin mokken
  • Bitcoin sokken
  • Bitcoin petten en beanies
  • Bitcoin boxershorts
  • Bitcoin klokken/horloges
  • Bitcoin telefoon hoesjes

En naast een ruim assortiment in Bitcoin merchandise worden er ook veel andere producten gekocht. Zo is er Dash merchandise, Dogecoin merchandise, Ethereum merchandise, IOTA merchandise, Litecoin merchandise, Monero merchandise, Stellar merchandise en Tron merchandise. Ga naar de webwinkel van Blockchain Stuff en koop je Bitcoin merchandise.

Bitcoin kopen voor merchandise

Het kopen van producten met Bitcoin draagt zoals gezegd bij aan de adoptie van het project. Hoe meer mensen de mogelijkheid tot betalen met crypto voorbij ziet komen hoe beter. Langzamerhand zullen meer mensen van de optie gebruik gaan maken, net zolang tot het de gewoonste zaak van de wereld is. Wil jij nou ook producten kopen met Bitcoin? Dan moet je zorgen dat je ook Bitcoin hebt om mee te betalen. In dit artikel staan een aantal geschikte exchanges waarop je kunt handelen. Maar niet iedere exchange is even geschikt om mee te betalen.

Een exchange waarmee je gemakkelijk Bitcoin kunt kopen is bijvoorbeeld Bitvavo. Je koppelt gemakkelijk je bankrekening met iDeal en koopt zo Bitcoin. Vervolgens alleen nog even afrekenen bij de webwinkel en je hebt je eerste producten gekocht met Bitcoin.

Ook Coinmerce is hiervoor geschikt. Coinmerce heeft een applicatie waarmee je ook eenvoudig Bitcoin kunt kopen. Vervolgens nog even afrekenen en je Bitcoin merchandise is onderweg. In dit artikel kun je meer informatie vinden over de Bitcoin koers verwachting.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass