Op het internet wordt veel Bitcoin merchandise aangeboden. Een Bitcoin pet, Bitcoin hoodie, Bitcoin sokken of een Bitcoin telefoon hoesje. Maar veel van de partijen die deze Bitcoin producten aanbieden hebben nog niet de mogelijkheid om ook daadwerkelijk met Bitcoin te betalen.

Bedrijven die deze optie aanbieden dragen bij aan de groei en adoptie van Bitcoin. Hoe meer (web)winkels de mogelijkheid bieden om te betalen met Bitcoin, hoe meer consumenten ermee in aanraking komen. Wil je Bitcoin merchandise aanschaffen? Doe dit dan bij een partij waar je kunt betalen met Bitcoin zoals bijvoorbeeld blockchain Stuff. Klik op onderstaande afbeelding en kijk direct naar het assortiment.

Assortiment blockchain Stuff

Blockchain Stuff is een webwinkel waar ze Bitcoin merchandise en andere crypto producten verkopen. Naast het regulier betalen zoals in iedere andere webshop, kun je hier ook betalen met Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Je kunt de volgende artikelen kopen bij Blockchain Stuff:

  • Bitcoin t-shirts
  • Bitcoin hoodies/truien
  • Bitcoin mokken
  • Bitcoin sokken
  • Bitcoin petten en beanies
  • Bitcoin boxershorts
  • Bitcoin klokken/horloges
  • Bitcoin telefoon hoesjes

En naast een ruim assortiment in Bitcoin merchandise worden er ook veel andere producten gekocht. Zo is er Dash merchandise, Dogecoin merchandise, Ethereum merchandise, IOTA merchandise, Litecoin merchandise, Monero merchandise, Stellar merchandise en Tron merchandise. Ga naar de webwinkel van Blockchain Stuff en koop je Bitcoin merchandise.

Bitcoin kopen voor merchandise

Het kopen van producten met Bitcoin draagt zoals gezegd bij aan de adoptie van het project. Hoe meer mensen de mogelijkheid tot betalen met crypto voorbij ziet komen hoe beter. Langzamerhand zullen meer mensen van de optie gebruik gaan maken, net zolang tot het de gewoonste zaak van de wereld is. Wil jij nou ook producten kopen met Bitcoin? Dan moet je zorgen dat je ook Bitcoin hebt om mee te betalen. In dit artikel staan een aantal geschikte exchanges waarop je kunt handelen. Maar niet iedere exchange is even geschikt om mee te betalen.

Een exchange waarmee je gemakkelijk Bitcoin kunt kopen is bijvoorbeeld Bitvavo. Je koppelt gemakkelijk je bankrekening met iDeal en koopt zo Bitcoin. Vervolgens alleen nog even afrekenen bij de webwinkel en je hebt je eerste producten gekocht met Bitcoin.

Ook Coinmerce is hiervoor geschikt. Coinmerce heeft een applicatie waarmee je ook eenvoudig Bitcoin kunt kopen. Vervolgens nog even afrekenen en je Bitcoin merchandise is onderweg. In dit artikel kun je meer informatie vinden over de Bitcoin koers verwachting.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.