Leestijd: < 1 minuut

Meest recente update: 22 april 2022 by Kaj

De Bitcoin heeft meer dan 30% van zijn all-time waarde verloren en blijft het moeilijk hebben. Maar zelfs bij deze lage Bitcoin koers denkt miljardair en obligatiekoning Jeff Gundlach dat de cryptocurrency zijn huidige waarde beslist niet waard is. Gundlach heeft zijn gedachten over Bitcoin gedeeld door te zeggen dat het digitale activum enorm overgewaardeerd is.

Bitcoin enorm overgewaardeerd

Gundlach ziet Bitcoin kopen op dit moment als de verkeerde investering. Dat komt omdat steeds meer Bitcoin beleggers uitstappen, waardoor de waarde daalt en het digitale bezit veel riskanter wordt.

Aan de andere kant waarschuwde de miljardair niet tegen het kopen van Bitcoin. In feite gelooft Gundlach dat tegen een bepaalde prijswaarde Bitcoin inderdaad een goede investering kan zijn. Hij raadt aan Bitcoin te kopen bij een koerswaarde van rond $25.000.

Bitcoin was niet het enige crypto-actief dat Gundlach in zijn interview aanstipte. De miljardair richtte zich bovendien op NFT’s. Dit is een snelgroeiende markt die in een kwestie van 12 maanden van obscuriteit is opgeklommen tot een van de grootste markten binnen het crypto veld.

Hij definieerde dat de expansie van NFT’s te snel ging en, net als Bitcoin, “handelaren op gigantische doses steroïden” financierde.

Gundlach deelde verder mee dat, voor wat het kopen van NFT kunstwerken of andere NFT items betreft, hij alleen hoge kwaliteit zou kopen. Dit omdat want deze NFT eigendommen zeer gestaag in waarde kunnen toenemen.

Op dit moment zitten de monetaire markten wachten op een telefoontje van de Fed. De miljardair en obligatiekoning waarschuwde dat de Fed het financiële systeem in een recessie kan sturen als ze de financiële dekking verscherpt. Niet alleen heeft dat een enorme impact op de traditionele geldmarkt, maar ook op de cryptomarkt. Rene.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.