We zien op de weekgrafiek dat we moeite hebben het driehoeks patroon uit te komen. De eerste poging die gedaan is hebben we een mokerslag rond de golden pocket gekregen om vervolgens weer richting de 3800 te gaan.

Wanneer we de down wave meten met de fibonaci dan bevinden we ons momenteel weer rond de golden pocket zone en de bovenste trendlijn die al vanaf december 2017 de koers tegen houdt. Wanneer we nu weer een mokerslag gaan krijgen dan is een daling tot 6500 helemaal zo gek nog niet.

We zouden dan ook een inverted head and shoulders neerzetten met een uiteindelijke koersdoel van rond de 16K maar zover is het nog lang niet. Laten we eerst maar eens kijken wat we de komende dagen kunnen verwachten.

Daggrafiek bitcoin week 26
Daggrafiek bitcoin

Op de daggrafiek zitten we nog steeds in de range boven de EQ te traden. De gele trendlijn van de broadning wedge houdt na doorbraak ook stand als support wat opzich positief is. Ik had zelf alleen de uitbraak ervan wel wat heftisger verwacht maar blijkbaar hebben de bulls het moeilijk om de 10K zone te flippen.

De ema8/21 staan nog bearish gekruist maar lijken de trend te willen keren, dit moet de komende dagen gaan blijken. De overige ema’s 55, 100 en 200 staan in de richting van de bulls waarbij de ema55 ook al geruime tijd als support functioneert.

Als we de rsi bekijken dan zien we die ook al geruime tijd zijwaarts gaan met een periode boven de 50-lijn en momenteel eronder. Hetzelfde geldt voor de ema, momenteel wordt deze getest door de rsi en kunnen we een bullish crossover of een rejection gaan verwachten vandaag/morgen.

Het bearish momentum begint langzaam af te nemen, mijn voorkeur gaat lichtjes uit naar een bullish crossover.

4u grafiek bitcoin week 26
4u grafiek bitcoin

Op de 4h grafiek zit BTC weer in een andere range, ook aan de bovenkant van EQ te traden. De ema8/21 ijn op dit moment bezig een bullish crossover te maken met de ema100 er boven las weerstand. De koers zit ook al een tijdje vast onder de ema100. Wanneer we een 4h candle close erboven krijgen is dat de eerste stap voor een eventuele stijging.

We zullen dan hoogstwaarschijnlijk de bovenkant van de range gaan bezoeken. Wanner we deze kunnen flippen naar support dan zal ik gaan kijken naar de 10K grens hoe we daar gaan reageren.

Mochten we de bovenkant van de range niet kunnen flippen dan ga ik kijken voor een short positie richting 9300 en 9K.

Wil jij ook eens af en toe een free call meepakken kom dan in het Telegram kanaal van CryptoNL  waar dagelijks TA van diverse altcoins wordt besproken.

Ben jij meer een scalper op de lagere timeframes. Kom dan eens een kijkje nemen in onze margin kanaal die je free kunt joinen. Meer informatie vind je op BybitBulls.com

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.